Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Wong-wong turis sing nyenengake ing Nemophila ing Taman Hitachi Seaside, papan pariwisata populer ing Jepang = shutterstock

Wong-wong turis sing nyenengake ing Nemophila ing Taman Hitachi Seaside, papan pariwisata populer ing Jepang = shutterstock

Prefektur Ibaraki: Taman Hitachi Seaside pantes dikunjungi!

Prefektur Ibaraki dumunung ing sisih lor-wétan Tokyo lan ngadhepi Samodra Pasifik. Ing kutha Mito sing dadi lokasi kantor prefektur, ana taman Jepang sing misuwur yaiku Kairakuen. Lan, udakara 2 jam kanthi bis ekspres saka stasiun Tokyo, ing taman Hitachi Seaside. Ing taman sing jembar iki, ana kebon kembang sing nggumunake kaya ing foto ing ndhuwur. Mané warna kembang mekar ing saindenging taun.

Garis saka Ibaraki

Peta Ibaraki

Peta Ibaraki

 

Taman Laut Hitachi

Taman Laut Hitachi ing prefektur Ibaraki = Shutterstock

Taman Laut Hitachi ing prefektur Ibaraki = Shutterstock

Taman Laut Hitachi ing Ibaraki prefcture = Shutterstock 1
Foto: Taman Hitachi Seaside ing prefektur Ibaraki

Yen sampeyan pengin nyenengake kebon kembang sing apik ing sekitar Tokyo, aku nyaranake Taman Hitachi Seaside ing prefektur Ibaraki. Ing taman iki ana 350 hektar, mekar nemophila ing musim semi lan Kokia dadi abang ing musim gugur. Mangga deleng artikel ing ngisor iki babagan kebon kembang Jepang. Isi DaftarPotosan ...

 

Kuil Kashima-jingu

Kuil Kashima-jingu = AdobeStock

Kuil Kashima-jingu = AdobeStock

Kuil Kashima-jingu ing Prefektur Ibaraki
Foto: Kashima-jingu Shrine ing Prefektur Ibaraki

Ngomong babagan tempat suci sing paling kuno lan hebat ing Tokyo, mula aku mikirake Kashima-jingu Shrine, udakara 100 kilometer ing sisih lor-wétan Tokyo. Iki diarani wis dibangun ing 660 SM. Wilayah kaya udakara 70 hektar. Nalika Pura Kasuga Taisha dibangun ing Nara, mula Kashima-jingu ...

 

Kuil Oarai-Isosaki Jinja

"Kamiiso ora Gapura Torii" ing Kuil Oarai-Isosaki Jinja, Prefektur Ibaraki = Shutterstock

"Kamiiso ora Gapura Torii" ing Kuil Oarai-Isosaki Jinja, Prefektur Ibaraki = Shutterstock

"Gerbang Kamiiso no Torii" ing Kuil Oarai-Isosaki Jinja, Prefektur Ibaraki = Shutterstock 1
Foto: Kuil Oarai-Isosaki Jinja -Gambar kanggo "Kamiiso ora Gapura Torii"

Ing Jepang, gapura torii asring dibangun ing papan kanthi swasana sing suci. Kuil Oarai-Isosaki Jinja, sing kira-kira 3 jam kanthi sepur lan bis saka Tokyo, misuwur dadi kuil kanthi gapura torii ing lokasi sing apik banget. Kuil iki ing ngarep segara. Lan "Kamiiso ...

 

Fukuroda-no-Taki (Waterfall Fukuda)

Fukunoda-no-Taki (Waterfall Fukuda) beku ing mangsa = AdobeStock

Fukunoda-no-Taki (Waterfall Fukuda) beku ing mangsa = AdobeStock

Fukunoda-no-Taki (Waterfall Fukuda) beku ing mangsa = AdobeStock 10
Foto: Fukuroda-no-Taki (Air terjun Fukuda)

Halaman iki ngenalake "Fukuroda-no-Taki (Air terjun Fukuda)". Iki minangka salah sawijining terjun paling misuwur ing Jepang, sing dumunung udakara udakara 2.5 jam ngalor ngalor Tokyo. Air terjun katon elegan saka jarak, nanging yen sampeyan cedhak, volume banyu katon kaget. Ing mangsa, banyu dadi beku ...

 

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

 

 

Babaging kula

Bon KUROSAWA  Saya suwe kerja dadi editor senior Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki wis kerja minangka panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor editor babagan budaya Jepang. Ayo kula ngenalake pirang-pirang perkara sing nyenengake lan menarik babagan Jepang. Mangga deleng artikel iki kanggo katrangan luwih.

2020-05-14

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.