Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Buddha Agung ing Kamakura Jepang. Watesan ngarep yaiku kembang ceri.Muncul ing Kamakura, Prefektur Kanagawa Jepang = Shutterstock

Buddha Agung ing Kamakura Jepang. Watesan ngarep yaiku kembang ceri.Muncul ing Kamakura, Prefektur Kanagawa Jepang = Shutterstock

Prefektur Kanagawa: Yokohama, Kamakura, Enoshima, Hakone, lsp.

Prefektur Kanagawa dumunung ing sisih kidul Tokyo. Ana akeh panggonan wisata populer kayata Yokohama, Kamakura, Enoshima lan Hakone ing prefektur iki.

Shibuya nyebrang ing Tokyo, Jepang = Saham Adobe
Sing paling apik kanggo Tokyo: Asakusa, Ginza, Shinjuku, Shibuya, Disney dll.

Tokyo minangka ibukutha Jepang. Nalika budaya tradisional isih tetep, inovasi kontemporer terus ditindakake. Ayo, riko ing Tokyo lan rasakna energi. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake wilayah wisata lan papan-papan wisata sing populer ing Tokyo. Halaman iki dawa banget. Yen sampeyan maca kaca iki, ...

Garis saka Kanagawa

Gunung, Fuji, lan, Enoshima, Shonan, Kanagawa, Jepang = shutterstock

Gunung, Fuji, lan, Enoshima, Shonan, Kanagawa, Jepang = shutterstock

Tlaga Ashi lan Gunung Fuji minangka Latar mburi, Prefektur Hakone, Prefektur Kanagawa, Jepang

Tlaga Ashi lan Gunung Fuji minangka Latar mburi, Prefektur Hakone, Prefektur Kanagawa, Jepang

Peta Kanagawa

Peta Kanagawa

 

Yokohama

Foto Yokohama1
Foto: Yokohama

Yokohama minangka kutha plabuhan sing apik gayane lan para penyayang ing Tokyo asring tanggal. Udakara udakara 30 menit ngalor Sepur saka Shibuya Suasana kutha iki jelas beda karo Tokyo. Wilayah segara sing diarani Minato Mirai, sing akeh hotel lan restoran sing apik, dianjurake banget. Lan ...

 

Kamakura

Kamakura ing Prefektur Kanagawa 1
Foto: Kamakura ing Prefektur Kanagawa -Daibutsu, Enoden, lsp.

Kamakura City, Prefektur Kanagawa, sisih kidul Tokyo, wis dadi pusat politik Jepang udakara udakara udakara 150 taun wiwit pungkasane abad kaping-12. Malah saiki, akeh kuil lan kuil tetep ing Kamakura. Kuil lan kuil sing apik sing dibangun dening samurai ing wektu kasebut isih bakal nambani atimu.

Pulo Enoshima lan Mt. Fuji katon saka pantai Shonan, Kanagawa = Shutterstock 1
Foto: Shonan -Pencet kanggo trip sedina saka Tokyo

Wilayah Shonan dumunung udakara udakara kidul Tokyo tengah kanthi sepur. Kanggo kita sing manggon ing Tokyo, iki minangka pusat cilik sing bakal bisa nambani pikiran lan awak yen wis kesel. Akeh penyayang sing pacaran ing kene. Akeh kulawarga sing nggawe pengeling-eling sing apik ing kene. Yen sampeyan teka ...

 

Hakone

Hakone, Prefektur Kanagawa, misuwur kanggo sumber panas sawijining apik = AdobeStock 1
Photos: Hakone -Recommended area spring panas near Tokyo

Yen sampeyan lagi lelungan ing Tokyo, kenapa ora sampeyan mandheg ing wilayah resort musim semi musim panas? Ing saindenging Tokyo, ana wilayah resort musim panas kayata Hakone lan Nikko sing makili Jepang. Aku sering menyang Hakone. Gunung Fuji sing dideleng saka Hakone ing dina sing srengenge pancen apik banget! Mangga ...

Kuil Hakone ing Prefektur Kanagawa 1
Foto: Kuil Hakone ing Prefektur Kanagawa

Yen sampeyan pengin seneng lelungan sedina saka Tokyo, sing pertama disaranake yaiku Hakone ing Prefektur Kanagawa. Hakone minangka wilayah pegunungan sing caket karo Gunung Fuji. Ana sawijining kuil lawas sing diarani "Hakone Shrine" ing pesisir Tasik Ashinoko sing misuwur. Sampeyan uga bisa ...

 

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

 

 

Babaging kula

Bon KUROSAWA  Saya suwe kerja dadi editor senior Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki wis kerja minangka panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor editor babagan budaya Jepang. Ayo kula ngenalake pirang-pirang perkara sing nyenengake lan menarik babagan Jepang. Mangga deleng artikel iki kanggo katrangan luwih.

2020-05-14

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.