Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Lake Kegon lan tlaga Chuzenji ing musim gugur, Nikko, Jepang = Adobe Stock

Lake Kegon lan tlaga Chuzenji ing musim gugur, Nikko, Jepang = Adobe Stock

Prefektur Tochigi: Nikko, Taman Kembang Ashikaga, lsp.

Ngomong babagan tujuan wisata sing misuwur ing sekitar Tokyo, Kamakura lan Hakone ing Prefektur Kanagawa, lan Nikko ing prefektur Tochigi bisa kasebut. Nikko nduwe Kuil Toshogu sing apik banget kaya sing katon ing foto ndhuwur kaca iki. Lan sampeyan bisa ndeleng ing gambar ing ndhuwur iki ana taman nasional sing apik. Lake Chuzenji sing dikubengi gunung pancen apik banget.

Garis saka Tochigi

Katrangan wisteria apik ing Taman Kembang Ashikaga, prefektur Tochigi, Jepang = shutterstock

Katrangan wisteria apik ing Taman Kembang Ashikaga, prefektur Tochigi, Jepang = shutterstock

Peta saka Tochigi

Peta saka Tochigi

 

Nikko

Ing Iroha-zaka, sing budhal saka kutha Nikko menyang Lake Chuzenji, sampeyan bisa menikmati pemandangan sing apik banget ing musim gugur = Shutterstock

Ing Iroha-zaka, sing budhal saka kutha Nikko menyang Lake Chuzenji, sampeyan bisa menikmati pemandangan sing apik banget ing musim gugur = Shutterstock

Lanskap Autumn ing Nikko = Pixta 1
Foto: Lanskap Autumn ing Nikko

Yen sampeyan lelungan ing Tokyo, kenapa ora lunga menyang papan wisata ing sekitar Tokyo? Kanggo godhong musim gugur, Nikko ing Prefektur Tochigi misuwur. Wiwit pertengahan Oktober nganti awal Nopember, Nikko ditutupi godhong musim gugur sing apik. Nanging, amarga lalu lintas abot, sampeyan kudu ngindhari akhir minggu. ...

 

Kuil Nikko Toshogu (kutha Nikko)

Gerbang Yomeimon ing Kuil Toshogu, Nikko, Jepang

Gerbang Yomeimon ing Kuil Toshogu, Nikko, Jepang

Ngomong babagan bangunan tradisional sing paling apik ing sekitar Tokyo, aku luwih dhisik mikir karo Kuil Nikko Toshogu. Toshogu minangka salah sawijining situs pusaka jagad Jepang. Kaendahane dibandhingake karo Kuil Kinkakuji ing Kyoto.

Kuil Nikko Toshogu ing Nikko, Prefektur Tochigi = Shutterstock 1
Foto: Pinggir Nikko Toshogu-Situs jagad -Japan

Ngomong babagan bangunan tradisional sing paling apik ing sekitar Tokyo, aku luwih dhisik mikir karo Kuil Nikko Toshogu. Toshogu minangka salah sawijining situs pusaka jagad Jepang. Kaendahane dibandhingake karo Kuil Kinkakuji ing Kyoto. Mangga deleng artikel ing ngisor iki kanggo rincian. Isi DaftarPotosan Tokoh Nikko ToshoguMap Nikko ...

 

Taman Kembang Ashikaga (kutha Ashikaga)

Kembang wisteria ing Taman Kembang Ashikaga. Prefektur Tochigi

Kembang wisteria ing Taman Kembang Ashikaga. Prefektur Tochigi

Wiwit akhir April nganti awal Mei, nalika kembang ceri wis mekar, kembang wisteria ana ing pucuk sing ing Jepang. Taman Kembang Ashikaga minangka taman kembang kanthi kembang wisteria paling gedhe ing Jepang. Kembang wisteria sing mekar ing situs 100,000 m² bakal dipadhangi lampu LED lan cemlorot kanthi apik sawise sore. Terowongan kembang wisteria uga apik.

Kembang wisteria ing Taman Kembang Ashikaga. Prefektur Tochigi
Foto: Taman Kembang Ashikaga ing Prefektur Tochigi

Ing Taman Kembang Ashikaga ing Bandar Ashikaga, Prefektur Tochigi, pirang-pirang kembang wisteria sing gedhe banget wiwit akhir April nganti awal Mei saben taun. Kembang wisteria dipadhangi lampu lan wayah sore sawise sore. Ayo lelungan virtual menyang wisteria jagad iki! Isi DaftarPotosan Ashikaga ...

 

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

 

 

Babaging kula

Bon KUROSAWA  Saya suwe kerja dadi editor senior Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki wis kerja minangka panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor editor babagan budaya Jepang. Ayo kula ngenalake pirang-pirang perkara sing nyenengake lan menarik babagan Jepang. Mangga deleng artikel iki kanggo katrangan luwih.

2020-05-14

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.