Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Pegunungan Pegunungan saka Gunung Takao, kanthi godhong Abang = Adobe Stock

Pegunungan Pegunungan saka Gunung Takao, kanthi godhong Abang = Adobe Stock

Tokyo Metropolitan: Mt. Takao disaranake!

Ing pinggiran kutha Tokyo, ana MT. Takao kaya sing katon ing gambar ndhuwur. Gunung iki wis menangaké telung lintang kanthi Panduan Michelin. Sampeyan bisa kanthi gampang menyang puncak nganggo mobil kabel. Ana suci suci lan sifat sing apik banget.

Shibuya nyebrang ing Tokyo, Jepang = Saham Adobe
Sing paling apik kanggo Tokyo: Asakusa, Ginza, Shinjuku, Shibuya, Disney dll.

Tokyo minangka ibukutha Jepang. Nalika budaya tradisional isih tetep, inovasi kontemporer terus ditindakake. Ayo, riko ing Tokyo lan rasakna energi. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake wilayah wisata lan papan-papan wisata sing populer ing Tokyo. Halaman iki dawa banget. Yen sampeyan maca kaca iki, ...

Garis saka Tokyo Metropolitan

Peta Tokyo

Peta Tokyo

 

Taman Showa Kinen

Pemandangan wengi ing Showa Memorial Park = AdobeStock
Foto: Taman Showa Kinen

Ngomong taman ing Tokyo, Shinjuku Gyoen Park misuwur. Nanging, ing pinggiran kutha Tokyo, ana papan sing ijo sing jenenge Taman Showa Kinen. Taman iki minangka 10 menit mlaku saka Stasiun Tachikawa, sing lagi numpak sepur 30 menit saka Shinjuku. Yen sampeyan duwe wektu, aku nyaranake Showa Kinen ...

 

Gunung Takao

Gunung Takao, Tokyo Metropolitan = Shutterstock 1
Foto: Mt. Takao- Michelin tujuan wisata 3-bintang

Mt. Takao minangka salah sawijining tujuan turis 3 bintang ing Michelin, sing dumunung ing sekitar 50 km sisih kulon saka Tokyo tengah. Ana mobil kabel lan ngangkat supaya sampeyan bisa menek kanthi gampang. Saka puncak kasebut, sampeyan bisa ndeleng bangunan pencakar langit ing tengah Tokyo lan Mt. Fuji. Gunung iki dianggep minangka papan sing suci dadi pusat ...

Pegunungan Hotaka lan jambatan Kappa ing Kamikochi, Nagano, Jepang = Shuttersyock
15 Lokasi Pajak paling apik ing Jepang! Kamikochi, Oze, Mt. Fuji, Kumano Kodo, lsp.

Yen sampeyan pengin mlaku-mlaku ing panggonan sing indah ing Jepang, sampeyan menyang endi? Ing kaca iki, aku bakal ngenalake 15 papan hiking. Meh ora mokal kanggo 15 kaya iki. Nanging, 15 kuthah iki apik banget, mula maca yen sampeyan seneng. Umume saka ...

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

 

 

Babaging kula

Bon KUROSAWA  Saya suwe kerja dadi editor senior Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki wis kerja minangka panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor editor babagan budaya Jepang. Ayo kula ngenalake pirang-pirang perkara sing nyenengake lan menarik babagan Jepang. Mangga deleng artikel iki kanggo katrangan luwih.

2020-05-14

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.