Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Esuk sing apik nalika musim panas, Hokkaido, Jepang = Shutterstock

Esuk sing apik nalika musim panas, Hokkaido, Jepang = Shutterstock

Foto: Biei lan Furano nalika musim panas

Tujuan wisata sing paling populer ing Hokkaido nalika musim panas yaiku Biei lan Furano. Wilayah kasebut, ing tengah Hokkaido, ana dhataran kasar. Kembang warnane mekar ing kana. Ningali owah-owahan alam ing dhataran iki bakal mbuwang pikiran. Kanggo Biei lan Furano, aku wis nulis sawetara artikel. Nanging, aku kepengin ngenalake kaendahan ing musim panas sing luwih akeh, mula aku bakal ngringkes fitur foto ing kene.

Mangga deleng artikel ing ngisor iki babagan Biei lan Furano.

Hokkaido! 21 Wilayah Wisata Popular lan 10 Bandara

Hokkaido minangka pulo nomer loro paling gedhe ing Jepang sawisé Honshu. Lan minangka wilayah paling lor lan prefektur paling gedhe. Hokkaido luwih adhem tinimbang pulo liyane ing Jepang. Amarga pangembangan dening Jepang wis telat, ana alam sing gedhe lan apik ing Hokkaido. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake outline saka ...

kolom kembang sing warni lan langit biru ing Shikisai-no-oka, Biei, Hokkaido
5 Taman Kembang paling apik ing Jepang: Shikisai-no-oka, Tomato Ladang, Taman Hitachi Seaside ...

Sampeyan wis krungu babagan kebon kembang sing apik ing Hokkaido, Jepang? Ing kaca iki, aku bakal ngenalake limang pemandangan kembang wakil. Ora mung kembang ijo sing kembang apik ing Jepang. Yen sampeyan menyang Shikisai-no-oka utawa Farm Tomita, sampeyan mesthi bakal pengin ngirim ing Instagram. Ana kebon kembang sing apik ...

Furano, Hokkaido, Jepang = Shutterstock 1
Foto: Sekawan musim ing Furano

Furano minangka kutha sing indah sing dumunung ing daratan ing Hokkaido. Pemandangan saka kutha iki dadi owah-owahan nalika musim. Yen sampeyan lagi ana ing mangsa panas, kok ora ngunjungi ing musim gugur utawa mangsa mbesuk? Mesthine, sampeyan bakal bisa nikmati tampilan sing beda banget ...

Bumi sing apik nalika musim panas

Sunrise ing Biei, Hokkaido, Jepang = Adobestock

Sunrise ing Biei, Hokkaido, Jepang = Adobestock

Tanduran kembang sing apik banget ing bukit warna-warni ing Biei, Hokkaido, japan = Shutterstock

Tanduran kembang sing apik banget ing bukit warna-warni ing Biei, Hokkaido, japan = Shutterstock

Marigold Afrika, Salvia megah ing garis pelangi ing Taman Kembang Panoramic sing misuwur lan apik Shikisai-no-oka ing Hokkaido, Jepang = Shutterstock

Marigold Afrika, Salvia megah ing garis pelangi ing Taman Kembang Panoramic sing misuwur lan apik Shikisai-no-oka ing Hokkaido, Jepang = Shutterstock

Lavendar, kembang sungu abang Sunrise Park, Furano, Hokkaido, Jepang = Shutterstock

Lavendar, kembang sungu abang Sunrise Park, Furano, Hokkaido, Jepang = Shutterstock

Wong wadon sing ngadeg ing lapangan Lavender ing Ladang Tomita, Furano, Hokkaido, Jepang = Shutterstock

Wong wadon sing ngadeg ing lapangan Lavender ing Ladang Tomita, Furano, Hokkaido, Jepang = Shutterstock

 

Pandhangan liyane sing apik ing Biei lan Furano

Gunung sing apik ing Biei-cho, Hokkaido = Adobe Stock

Gunung sing apik ing Biei-cho, Hokkaido = Adobe Stock

Wit Ken & Mary, papan sing misuwur ing Biei-cho, Hokkaido Jepang = Shutterstock

Wit Ken & Mary, papan sing misuwur ing Biei-cho, Hokkaido Jepang = Shutterstock

Kembang kembang matahari ing Hokusei no Oka Tenbo Park ing Hokkaido, Jepang = Shutterstock

Kembang kembang matahari ing Hokusei no Oka Tenbo Park ing Hokkaido, Jepang = Shutterstock

blumbang biru kutha bieishirogane = Shutterstock

blumbang biru kutha bieishirogane = Shutterstock

blumbang biru kutha bieishirogane = AdobeStock

blumbang biru kutha bieishirogane = AdobeStock

 

Petang ing Hokkaido

Landskap wengi. Biei Hokkaido, Jepang = Shutterstock

Landskap wengi. Biei Hokkaido, Jepang = Shutterstock

bengi ing Biei, Hokkaido, Jepang = Shutterstock

bengi ing Biei, Hokkaido, Jepang = Shutterstock

Cantik srengenge ing Biei, Hokkaido, Jepang = Shutterstock

Cantik srengenge ing Biei, Hokkaido, Jepang = Shutterstock

 

 

Maps

Biei

Furano

 

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

 

 

 

2019-05-24

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.