Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Deleng wengi wengi Hakodate saka Gunung Hakodate, mangsa mangsa, Hokkaido, Jepang = Shutterstock

Deleng wengi wengi Hakodate saka Gunung Hakodate, mangsa mangsa, Hokkaido, Jepang = Shutterstock

Hakodate! 7 Daya Tarik Wisata lan Bab sing Paling Apik

Hakodate ing Hokkaido minangka kutha plabuhan sing apik banget lan populer para turis. Aku uga tresna lan lunga asring. Pasar esuk mung cedhak Stasiun Hakodate, sampeyan bisa nyenengake wektu sing enak lan enak. Pemandangan wengi saka Hakodateyama uga paling apik. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake Hakodate.

Ndeleng port saka Motomachi ing Hakodate = Adobe Stock
Foto: Hakodate

Hakodate ing kidul Hokkaido ditutupi salju wiwit wulan Januari nganti Maret.Hakodate ing wektu iki pancen apik banget. Mangkuk seafood ing pasar sing diarani Asaichi uga paling apik. Ayo lelungan virtual menyang Hakodate! Mangga deleng artikel ing ngisor iki kanggo rincian. Isi DaftarPotosan HakodateMap saka ...

Sing paling apik sing kudu ditindakake ing Hakodate

Hakodate minangka kutha sing ana ing pucuk kidul Hokkaido. Kutha iki minangka kutha nomer telu ing Hokkaido, sawise Sapporo lan Asahikawa. Akeh turis sing turis ing kutha iki saben taun. Amarga Hakodate duwe akeh papan wisata sing apik. Ayo goleki jinis pemandangan sing dideleng konkrit.

Klik saben judhul kanggo nampilake situs web resmi!

Gunung Hakodate

Nganti sisih ndhuwur Hakodateyama bisa dicapai ing 3 menit nganggo mobil kabel, Hakodate, Hokkaido

Nganti sisih ndhuwur Hakodateyama bisa dicapai ing 3 menit nganggo mobil kabel, Hakodate, Hokkaido

Bisa uga Mt. Hakodate sing turis sing ngunjungi Hakodate luwih dhisik. Hakodate misuwur amarga pemandangan wengi sing apik banget. Diubengi segara, lampu kutha dadi cemlorot. Mt. Hakodate minangka papan sing bisa dideleng ing wengi iki kanthi apik.

Mt. Hakodate minangka gunung cilik kanthi dhuwur kurang luwih 334 meter. Gunung iki dilahirake kanthi kegiyatan gunung berapi. Wiwitane, gunung iki dadi pulo. Nanging, amarga bumi lan wedhi sing metu saka pulau kasebut, wilayah Hakodate saiki lair.

Ing sisih ndhuwur Mt. Hakodate ana platform pengamatan gedhe sing lengkap karo restoran lan toko. Kita bisa munggah menyang platform pengamatan iki kanthi ropeway. Ing puncak kasebut sampeyan bisa nyenengake tampilan 360 derajat. Ing dina sing srengenge, yen sampeyan duwe begja bisa ndeleng Honshu ing segara.

Mt. Hakodate minangka bètèng tilas tentara Jepang nalika separo ing abad kaping-20. Dilarang kanggo wong biasa mlebu gunung iki. Iku sawise perang wong bisa ndeleng tampilan wengi saka gunung iki.

Wiwit mlebu ing masarakat ora dilarang nganti suwe, mula alam tetep tetep sugih ing gunung iki. Ana sawetara tilase gunung ing gunung Mt. Hakodate, saka sikil nganti puncak gunung sampeyan bisa menek sak jam.

Data

〒040-0054
19-7, Motomachi, Hakodate-shi, Hokkaido, Jepang   map
☎0138-23-3105 (Ropeway Gunung Hododate)
■ wektu mbukak / 10: 00-22: 00 (25 April-15 Oktober), 10: 00-21: 00 (16 Oktober-24 April)
■ dina penutup /Dec.29-Jan.3
■ Ropeway Plancongan / 1,280 yen (Dewasa), 780 yen (Bocah)
* Bocah nganti umur 2 taun bisa numpak gratis.
* Bayi pre-sekolah 3 taun utawa lawas bisa numpak gratis yen diiringi diwasa. Ing kasus loro utawa luwih bayi saben wong diwasa, beya bocah kudu dibayar.

 

Pasar Pagi Hakodate

Mangkuk Ikura & Laut Urchin ing Pasar Esuk Hakodate = shutterstock

Mangkuk Ikura & Laut Urchin ing Pasar Esuk Hakodate = shutterstock

Ing pasar Hakodate, sampeyan uga bisa nyekel cumi

Ing pasar Hakodate, sampeyan uga bisa nyekel cumi

Titik plancongan sing kapindho aku pengin menehi saran kanggo sampeyan ing Hakodate yaiku Pasar Pagi Hakodate, sing cedhak banget karo Stasiun JR Hakodate. Sampeyan bisa nyenengake pasar esuk wiwit esuk nganti udakara jam 14.

Ing Hakodate Morning Market, akeh toko sing adol panganan segara lan buah-buahan seger. Sawetara toko duwe akuarium, sampeyan bisa nyekel sotong liyane ing kana. Cumi sing sampeyan cekel bakal dimasak ing papan.

Sing paling populer ing pasar esuk iki yaiku mangkuk laut laut sing enak. Akeh panganan laut sing seger. Sampeyan bisa milih panganan laut sing paling disenengi. Ana akeh restoran bokor laut.

Makanan laut ing kene pancen enak. Biyen, aku nglilani anak-anakku padha mangan lawuh segara ing kene. Banjur, anakku sing seneng mangan wis ujar kaping pirang-pirang "Aku pengin manggon ing kene!"

Data

〒040-0063
9-19 Wakamatsucho Hakodate, Hokkaido, Jepang   map
 0138-22-7981
■ Wektu mbukak / 6: 00-14: 00 (Januari-April), 5: 00-14: 00 (Mei-Desember)
■ Dina tutup / Ora ana
■ biaya mlebu entrance Ora gratis

 

Kanemori Aka Renga Soko

Wisatawan seneng dina salju ing distrik gudang Kanemori sing bersejarah. Hakodate Port minangka salah sawijining plabuhan Jepang pertama sing dibukak menyang perdagangan internasional = shutterstock

Wisatawan seneng dina salju ing distrik gudang Kanemori sing bersejarah. Hakodate Port minangka salah sawijining plabuhan Jepang pertama sing dibukak menyang perdagangan internasional = shutterstock

Kanemori Aka Renga Soko dumunung udakara 10 menit mlaku saka pasar esuk Hakodate. Wangun gedung digawe saka bata abang. Gudang kasebut digawe maneh minangka papan wisata kanthi akeh toko lan restoran liwat direnovasi. Restoran sing mbukak ing kene sedhep banget. Aku seneng toko sushi sabuk conveyor ing kene.

Hakodate minangka kutha plabuhan. Ing pertengahan abad kasongolas, Hakodate mbuka port minangka port perdagangan internasional menyang negara manca. Sawise iku, Hakodate berkembang banget ing perdagangan. Gudang ing pelabuhan tetep isih ana.

Aku bakal mlebu ing restoran iki sawise nyawang Motomachi lan Hakodateyama. Ing wayah wengi, aku bakal mangan akeh sushi ing kene lan tetep ing hotel cedhak pasar esuk Hakodate. Lan esuk mbesuk .... Iki minangka jadwal biasa nalika aku menyang Hakodate.

Data

〒040-0063
14-12, Suehiro-cho, Hakodate, Hokkaido, Jepang   map
0138-27-5530
■ wektu mbukak
* Toko hadiah: 9: 30-19: 00
* Aula Bir Hakodate: 11: 30-22: 00 (Dina Minggu), 11: 00-22: 00 (Akhir minggu lan preinan)
* Bayside Restaurant Minato-no-Mori: 11: 30-21: 30 (Dina Minggu), 11: 00-21: 30 (Akhir minggu lan preinan)
■ Dina penutup / Akhir akhir, preinan Taun Anyar
■ biaya mlebu entrance Ora gratis

 

Motomachi

Lawang Hachimanzaka ing Hokkaido Hakodate Jepang

Lawang Hachimanzaka ing Hokkaido Hakodate Jepang

Mupang-mubeng saka Light View ing wit-witan, deleng yacht saka ndhuwur gunung ing dalan langsung menyang Pelabuhan Hakodate. Badai angin lan salju wis tekan ing Area Motomachi, Hokkaido, Jepang = shutterstock

Mupang-mubeng saka Light View ing wit-witan, deleng yacht saka ndhuwur gunung ing dalan langsung menyang Pelabuhan Hakodate. Badai angin lan salju wis tekan ing Area Motomachi, Hokkaido, Jepang = shutterstock

Gereja Ortodok ing Hakodate, Hokkaido

Gereja Ortodok ing Hakodate, Hokkaido

Salah sawijining wilayah sing mesthi dak saranake yen sampeyan lagi dolan ing Hakodate yaiku Motomachi.

Hakodate minangka kutha sing mbukak port kanggo negara manca sing pisanan ing Jepang ing pertengahan abad kaping-19. Asile miwiti dagang karo negara-negara manca, akeh wong manca sing teka ing Hakodate. Dheweke gawe omah sisih kulon sing cedhak karo Mt. Hakodate lan manggon ing kana. Kanthi cara iki, ana sudhut sing diarani "Motomachi" lair.

Motomachi duwe akeh lereng. Pramila, lumampah Motomachi cekap kanthi cekap, nanging kanthi cekap munggah ing lereng kasebut. Sampeyan bisa ndeleng pemandangan sing ayu kaya sing ditampilake ing gambar ing ndhuwur.

Nalika mlaku-mlaku menyang Motomachi, ayo ndang mlebu ing papan ing endi wae. Yen tekan ndhuwur bukit, ayo pindhah menyang Mt. Hakodate sethithik nalika nonton papan-papan wisata. Kanthi cara sampeyan bisa mlaku-mlaku kanthi efisien tanpa bakal maju.

Nalika nggunakake Tram menyang Motomachi, umpamane, aku menehi saran supaya bisa pindhah kaya ing ngisor iki.
1. Ayo menyang "Suehiro-cho" saka Tram
2. Munggah cedhak "Motoizaka-slope"
3. Tujuan kanggo Konsulat Inggris Lawas
4. Nuli njupuk lereng menyang Taman Motomachi
5. Wisata ing Balai Umum Hakodate Lawas
6. Goleki Hachimanzaka-slope saka pucuk bukit
7. Stop dening Gréja Ortodok Rusia ...
Iki mung conto. Sawise ngubengi Motomachi, sampeyan kudu munggah menyang Mt. Hakodate nganggo ropeway. Banjur, sampeyan bisa nyawang kanthi irit.

Data (Pusat Informasi Wisata Motomachi)

〒040-0054
12-18, Motomachi, Hakodate, Hokkaido, Jepang   map
0138-27-3333
■ wektu pambuka tanggal 9: 00-19: 00 (April-Oktober), 9: 00-17: 00 (Nopember-Maret)
■ Dina tutup / Ora ana
■ biaya mlebu entrance Ora gratis

 

Benteng Goryokaku Lawas

Goryokaku katon saka Menara Goryokaku. Goryokaku dipadhangi nalika musim salju, Hakodate, Hokkaido = shutterstock

Goryokaku katon saka Menara Goryokaku. Goryokaku dipadhangi nalika musim salju, Hakodate, Hokkaido = shutterstock

Goryokaku katon saka Menara Goryokaku, Hakodate, Hokkaido, Jepang

Goryokaku katon saka Menara Goryokaku, Hakodate, Hokkaido, Jepang

Omah majistret Hakodate dibangun ing Goryokaku, Hakodate, Hokkaido

Omah majistret Hakodate dibangun ing Goryokaku, Hakodate, Hokkaido

Musim semi ing Menara Goryokaku, kanthi mekar kembang ijo kebak ing latar = Shutterstock

Musim semi ing Menara Goryokaku, kanthi mekar kembang ijo kebak ing latar = Shutterstock

Goryokaku dibangun dening shogunate Tokugawa sing jumeneng Jepang ing wektu kasebut ing 1866. Shogunate Tokugawa mutusake mbukak port Hakodate menyang negara-negara manca lan mbangun kastil iki kanggo pertahanan Hakodate. Dheweke sinau teknik arsitektur kulon kayata Prancis lan nggawe kastil kasebut kanthi bentuk bintang sing beda saka kastil Jepang nganti saiki. Dheweke mbangun kastil iki adoh saka segara supaya bisa nyuda karusakan sanajan armada mungsuh dibuwang saka segara.

Ing taun 1867, shogunate Tokugawa ambruk lan pamrentahan anyar diadegake. Saliyane iki, Goryokaku uga mlebu kontrol pamrentahan anyar. Nanging, sawetara kekuwatan shogunate Tokugawa mlayu saka Edo (saiki Tokyo) menyang Hokkaido lan nyerang Hakodate. Asile, Goryokaku dikuwasani pasukan tilas shogunate Tokugawa. Sawise iku, "Perang Hakodate" kedadeyan ing antarane pasukan pemerintah anyar lan tilas shogunate Tokugawa. Tentara pamaréntahan anyar mbalekake Goryokaku kanthi kekuwatan gedhe.

Goryokaku digunakake dening Angkatan Darat pamrentahan anyar, nanging ing taun 1914 dibukak kanggo warga minangka taman. Ing wektu iki, akeh wit cherry sing ditanam. Ing taun 2005, Menara Goryokaku saiki ditetepake, lan ing taun 2010, bagean "Kantor Majistret Hakodate (Bugyosho)" sing dibangun ing jaman shogunate Tokugawa dibalekake.

Goryokaku sugih ijo lan nambani musim semi, musim panas, musim gugur, musim dingin, alam sing indah nalika sampeyan ngunjungi. Kulo pengen ngethok yen sampeyan mlebu Hakodate.

Data

Goryokaku

〒040-0001
44, Goryokaku-cho, Hakodate, Hokkaido, Jepang   map
0138-21-3456
■ wektu pambuka tanggal 5: 00-19: 00 (April-Oktober), 5: 00-18: 00 (Nopember-Maret)
■ Dina tutup / Ora ana
■ Daya ngleboke / Gratis Charge

Kantor Majistret Hakodate (Bugyosho)

〒040-0001
44-3, Goryokaku-cho, Hakodate, Hokkaido, Jepang   map
0138-51-2864
■ Wektu mbukak / 9: 00-18: 00 (April-Oktober, entri pungkasan 17:45), 9: 00-17: 00 (November-Maret, entri pungkasan 16:45)
■ Dina penutup /Dec.31 - Jan.3, lan kanggo pangopènan
■ biaya mlebu / 500 yen (diwasa), 250 yen (Siswa, Bocah), Gratis (Bocah Prescool)

Menara Goryokaku

〒040-0001
43-9, Goryokaku-cho, Hakodate, Hokkaido, Jepang   map
 0138-51-4785
■ Wektu mbukak / 8: 00-19: 00 (21 April-20 Oktober), 9: 00-18: 00 (21 Oktober-20 April), 6: 00-19: 00 (1 Januari)
Saben taun wiwit wiwitan wulan Desember nganti pungkasan wulan Februari, Goryokaku pas wayah bengi. Sajrone periode iki, Menara Goryokaku dibukak saka 9: 00-19: 00: XNUMX.
■ Dina tutup / Ora ana
■ biaya mlebu / 900 yen (diwasa), 680 yen (Siswa SMP, siswa sekolah tinggi), 450 yen (Siswa sekolah)

 

Trem

Ing Hakodate, sampeyan bisa entuk ing desain dalan retro

Ing Hakodate, sampeyan bisa entuk ing desain dalan retro

Ing kutha Hakodate, Trams (Strrt Mobil) migunani banget. Yen sampeyan nggunakake Trem, sampeyan bisa kanthi gampang menyang Stasiun Hakodate, Motomachi, Goryokaku, Yunokawa Onsen lan liya-liyane. Saiki, kendaraan retro wis muncul, sing narik popularitas turis. Kanggo rincian, klik ing judhul ing ndhuwur lan deleng situs sing gegandhengan.

 

Yunokawa Onsen

Yugawawa Onsen minangka resort musim panas sing makili Hokkaido. Hotel karo sumber panas lan Ryokan (hotel gaya Jepang) tetep ana, Hakodate, Hokkaido

Yugawawa Onsen minangka resort musim panas sing makili Hokkaido. Hotel karo sumber panas lan Ryokan (hotel gaya Jepang) tetep ana, Hakodate, Hokkaido

Akeh hotel lan Ryokan dilengkapi bathik ruangan sing apik, Hakodate, Hokkaido

Akeh hotel lan Ryokan dilengkapi bathik ruangan sing apik, Hakodate, Hokkaido

Ing taman botani ing Yunokawa Onsen, monyet seneng musim panas ing musim dingin, Hakodate, Hokkaido

Ing taman botani ing Yunokawa Onsen, monyet seneng musim panas ing musim dingin, Hakodate, Hokkaido

Apa sampeyan ngerti endi sumber panas sing paling cedhak karo Tokyo? Yaiku Yunokawa Onsen ing Hakodate. Amarga musim panas iki ana ing sacedhake bandara. Sampeyan bisa mlebu ing musim panas ing hotel sawise 2 jam ninggalake Bandara Haneda ing Tokyo.

Yunokawa Onsen dumunung 5 menit mobil saka Bandara Hakodate. Perlu udakara 30 menit kanthi nggunakake Tram utawa bis menyang Hakodate Station. Iki mbutuhake udakara 1 jam kanthi bis menyang Shin-Hakodate Hokuto Station lan Shinkansen teka lan budhal.

Yunokawa Onsen budhal menyang kutha Hakodate saka Bandara Hakodate. Dadi, nalika sampeyan tekan Bandara Hakodate, kenapa sampeyan ora tetep ing hotel ing Yunokawa Onsen lan banjur pindhah menyang hotel ing kutha Hakodate? . Kosok baline, sampeyan bisa nginep ing hotel ing kutha Hakodate, lan pungkasane nikmati musim panas ing hotel Yunokawa Onsen.

Kutha Hakodate kebak pesona, nanging Yunokawa Onsen uga minangka papan sing pengin sampeyan pengin. Sing paling menarik yaiku cedhak segara. Aku nginep ing hotel ryokan (hotel gaya Jepang) ing Yunokawa Onsen. Ryokan kuwi ing ngarep segara. Saka kamar aku ndeleng lampu ing iwak sotong ing wayah wengi. Minangka pemandangan sing apik banget. Ing musim salju, sampeyan bisa ndeleng salju sing mabur ing permukaan segara. Sampeyan mesthi bisa nggunakake wektu paling apik kanthi mlebu ing Onsen nalika nonton tampilan kasebut saka jendela lan banjur mangan panganan sing enak.

Nalika pesenan hotel, priksa manawa ruangane ana ing sisih laut.

Yunokawa Onsen duwe kebon botani tropis. Ana ing mangsa kethek uga mlebu Onsen. Kahanan kasebut apik banget, sampeyan mesthi bakal bisa njupuk gambar sing menarik.

Data

Taman Botani Tropis Hakodate

〒042-0932
3-1-15, Yunokawa-cho, Hakodate, Hokkaido, Jepang   map
0138-57-7833
■ wektu pambuka tanggal 9: 30-18: 00 (April-Oktober), 9: 30-16: 30 (Nopember-Maret)
■ Dina penutup 29 Desember 1 nganti XNUMX Januari
■ biaya mlebu / 300 yen (diwasa), 100 yen (SD lan
siswa SMP)

Napa sampeyan ora ngunjungi Taman Onuma utawa Matsumae?

Yen sampeyan pengin nyenengake tampilan sing apik banget babagan alam sing luwih gedhe, aku nyaranake sampeyan menyang Taman Onuma. Onuma Park udakara 20 menit kanthi ekspres saka Stasiun Hakodate. Sampeyan bisa nyenengake macem-macem kegiatan. Yen sampeyan seneng sejarah, apike menyang Istana Matsumae sawise ndeleng Goryokaku saka Hakodate. Ing artikel ing ngisor iki aku ngenalake babagan wilayah-wilayah sing ana ing kene, mula, coba cobanen.

Taman Onuma minangka taman nasional ing Semenanjung Oshima ing sisih kidul-kulon Hokkaido, Jepang. Taman iki nyakup gunung Semagat Hokkaido uga kolam kolam Onuma lan Konuma = Shutterstock

Tujuan Salju Hokkaido

2020 / 5 / 28

Taman Onuma! Sing paling apik kanggo nindakake ing musim semi, musim semi, musim panas, musim gugur

Yen sampeyan pengin ngunjungi Hakodate lan nikmati alam sing luwih apik banget, aku nyaranake menyang Taman Onuma. Onuma Park minangka papan wisata ing 16 km sisih lor saka pusat Hakodate. Ing kana, sampeyan bisa nyenengake alam ing musim semi, musim panas, musim gugur, lan musim dingin. Maneka kegiyatan kayata kapal pesiar, prahu, fishing, muter, camping lan ski bisa ditrapake ing Taman Onuma. Mangga ngunjungi Taman Onuma kanthi cara apa wae. Tabel Isi Babagan Paling Mboten sadhengah ing Taman OnumaOnuma: Babagan sing paling apik sing bakal ditindakake ing musim semiOnuma Park: Paling apik sing kudu ditindakake ing musim semi, musim panas, musim gugur, Paling apik sing kudu ditindakake ing Taman Onuma Kanggo Onuma, udakara 20 menit kanthi nyebut "Super Hokuto" saka Stasiun JR Hakodate (udakara 50 menit yen sepur biasa) Ing tengah Taman Onuma, ana Mt. Komagadake. Dhukun kuwe bolongan aktif 1131 meter. Akeh rawa-rawa rawa sing dibentuk ing saubenging gunung amarga kegiatan gunung gunung iki. Wakil siji yaiku Onuma. Ana luwih saka 100 pulo cilik Onuma. Onuma misuwur amarga pemandangan sing ayu. Menyang Taman Onuma, udakara 20 menit kanthi nyebut "Super Hokuto" saka Stasiun JR Hakodate (udakara 50 menit yen sepur biasa). Yen sampeyan nggunakake bis, udakara 60 menit saka Stasiun JR Hakodate tekan Taman Onuma. Banget cedhak saka Hakodate saengga bisa plancongan sedina menyang Taman Onuma. Ana sawetara hotel resort sing apik ing sekitar Taman Onuma, dadi sampeyan bisa nantang macem-macem kegiatan kanthi tetep ing ...

Read More

Bèntèng Matsumae kanthi mekar kembang ing Hokkaido, Jepang

Hokkaido

2020 / 5 / 28

Matsumae! Ayo menyang Istana Matsumae dibungkus kembang cherry!

Matsumae-cho minangka pucuk sisih kidul kidul Hokkaido. Akeh turis teka ing kene saben musim semi kanggo ndeleng kembang cheri ing kastil Matsumae. Istana Matsumae minangka salah sawijining kastil sing isih ana ing Hokkaido karo Goryokaku saka Hakodate. Ing kaca iki, aku kepengin ngenalake Bèntèng Matsumae. Isi Isi BèntèngMatsumae minangka kastil Jepang ing HokkaidoCherry sing mekar ing kraton Matsumae sing sampeyan kudu ndeleng ing Istana Matsumae-cho Matsumae Istana Jepang mung ing Hokkaido Gapura kastil lawas sing berkembang ing abad kaping-19, Matsumae, Istana Hokkaido Matsumae dibangun dening Matsumae Clan ing taun 1606. Nanging, amarga kapal asing asring katon ing wilayah kasebut ing abad kaping 19, kastil sing wutuh dibangun nganggo dhawuhe Tokugawa shogunate sing mrentah Jepang ing wektu kasebut. Dadi ing taun 1854, lair Kastil Matsumae sing saiki wis lair. Ing taun 1867, shogunate Tokugawa ambruk ing Jepang, pamrentah anyar diadegake. Ing wektu iki sawetara pasukan shogunate Tokugawa mimpin armada lan mlayu menyang Hokkaido. Dheweke nguwasani Hakodate lan uga nyerang Istana Matsumae. Bèntèng Matsumae dijupuk sawetara jam mung. Pasukan saka shogunate Tokugawa diserang dening pasukan pemerintah anyar ing Hakodate lan nyerah. Bebarengan karo iki, Istana Matsumae uga mlebu ing kontrol tentara pemerintah anyar. Amarga Gudokaku Hakodate minangka istana gaya Kulon, Bèntèng Matsumae diarani minangka siji-sijine istana gaya Jepang sing isih tetep ana ing Hokkaido. Kastil Matsumae uga ...

Read More

Ndeleng port saka Motomachi ing Hakodate = Adobe Stock
Foto: Hakodate

Hakodate ing kidul Hokkaido ditutupi salju wiwit wulan Januari nganti Maret.Hakodate ing wektu iki pancen apik banget. Mangkuk seafood ing pasar sing diarani Asaichi uga paling apik. Ayo lelungan virtual menyang Hakodate! Mangga deleng artikel ing ngisor iki kanggo rincian. Isi DaftarPotosan HakodateMap saka ...

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

 

Babaging kula

Bon KUROSAWA  Saya suwe kerja dadi editor senior Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki wis kerja minangka panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor editor babagan budaya Jepang. Ayo kula ngenalake pirang-pirang perkara sing nyenengake lan menarik babagan Jepang. Mangga deleng artikel iki kanggo katrangan luwih.

2018-05-28

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.