Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Ndeleng port saka Motomachi ing Hakodate = Adobe Stock

Ndeleng port saka Motomachi ing Hakodate = Adobe Stock

Foto: Hakodate

Hakodate ing kidul Hokkaido ditutupi salju wiwit wulan Januari nganti Maret.Hakodate ing wektu iki pancen apik banget. Mangkuk seafood ing pasar sing diarani Asaichi uga paling apik. Ayo lelungan virtual menyang Hakodate!

Mangga deleng artikel ing ngisor iki kanggo rincian.

Deleng wengi wengi Hakodate saka Gunung Hakodate, mangsa mangsa, Hokkaido, Jepang = Shutterstock
Hakodate! 7 Daya Tarik Wisata lan Bab sing Paling Apik

Hakodate ing Hokkaido minangka kutha plabuhan sing apik banget lan populer para turis. Aku uga tresna lan lunga asring. Pasar esuk mung cedhak Stasiun Hakodate, sampeyan bisa nyenengake wektu sing enak lan enak. Pemandangan wengi saka Hakodateyama uga paling apik. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake ...

Foto Hakodate

Pemandangan wengi saka Mt. Hakodate = Shutterstock

Pemandangan wengi saka Mt. Hakodate = Shutterstock

 

Pemandangan musim salju saka Gunung Hakodate = Shutterstock

Pemandangan musim salju saka Gunung Hakodate = Shutterstock

 

Mt. Hakodate katon saka Hakodate Port = Shutterstock

Mt. Hakodate katon saka Hakodate Port = Shutterstock

 

Kutha Hakodate katon saka lereng Motomachi = Shutterstock

Kutha Hakodate katon saka lereng Motomachi = Shutterstock

 

Tram kutha sing mlaku ing kutha Hakodate = Shutterstock

Tram kutha sing mlaku ing kutha Hakodate = Shutterstock

 

Kutha Hakodate nalika musim dingin

Kutha Hakodate nalika musim dingin

 

Kanemori Aka Renga Soko ing Hakodate = Shutterstock

Kanemori Aka Renga Soko ing Hakodate = Shutterstock

 

Pasar Esuk Hokodate cedhak Stasiun Hakodate

Pasar Esuk Hokodate cedhak Stasiun Hakodate

 

Bowl laut laut ing pasar esuk Hakodate = Shutterstock

Bowl laut laut ing pasar esuk Hakodate = Shutterstock

 

Goryokaku kanthi gamblang kanthi apik = Shutterstock 1

Goryokaku kanthi gamblang kanthi apik = Shutterstock

 

Goryokaku kanthi gamblang kanthi apik = Shutterstock 2

Goryokaku kanthi gamblang kanthi apik = Shutterstock

 

Ana Gunung Komagatake sing apik ing pinggiran wilayah Hakodate = Shutterstock

Ana Gunung Komagatake sing apik ing pinggiran wilayah Hakodate = Shutterstock

 

Sampeyan bisa nyenengake ski lan salju salju ing Taman Onuma ing pinggiran kutha Hakodate = Shutterstock

Sampeyan bisa nyenengake ski lan salju salju ing Taman Onuma ing pinggiran kutha Hakodate = Shutterstock

 

Peta Hakodate

 

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

Deleng wengi wengi Hakodate saka Gunung Hakodate, mangsa mangsa, Hokkaido, Jepang = Shutterstock
Hakodate! 7 Daya Tarik Wisata lan Bab sing Paling Apik

Hakodate ing Hokkaido minangka kutha plabuhan sing apik banget lan populer para turis. Aku uga tresna lan lunga asring. Pasar esuk mung cedhak Stasiun Hakodate, sampeyan bisa nyenengake wektu sing enak lan enak. Pemandangan wengi saka Hakodateyama uga paling apik. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake ...

Taman Onuma minangka taman nasional ing Semenanjung Oshima ing sisih kidul-kulon Hokkaido, Jepang. Taman iki nyakup gunung Semagat Hokkaido uga kolam kolam Onuma lan Konuma = Shutterstock
Taman Onuma! Sing paling apik kanggo nindakake ing musim semi, musim semi, musim panas, musim gugur

Yen sampeyan pengin ngunjungi Hakodate lan nikmati alam sing luwih apik banget, aku nyaranake menyang Taman Onuma. Onuma Park minangka papan wisata ing 16 km sisih lor saka pusat Hakodate. Ing kana, sampeyan bisa nyenengake alam ing musim semi, musim panas, musim gugur, lan musim dingin. Maneka kegiyatan kayata kapal pesiar, kayak, ...

 

 

 

2020-05-19

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.