Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Gunung Yotei, sing diarani "Fuji of Hokkaido", saka resort ski Niseko, Hokkaido, Jepang

Gunung Yotei, sing diarani "Fuji of Hokkaido", saka resort ski Niseko, Hokkaido, Jepang

Niseko! Sing paling apik kanggo nindakake ing musim semi, musim semi, musim panas, musim gugur

Niseko minangka resor wakil Jepang. Dikenal ing saindenging jagad, utamane minangka papan suci kanggo olahraga musim salju. Ing Niseko, sampeyan bisa seneng ski wiwit akhir November nganti wiwitan Mei. Ana gunung sing apik banget padha karo Mt. Fuji ing Niseko. Iki minangka "Mt. Yotei" sing katon ing gambar ing ndhuwur. Ana gunung liyane sing bisa ngadhepi gunung iki ing sabrange kali. Yaiku "Niseko Annupuri" sing katon ing gambar ing ngisor iki. Ing lereng Niseko Annupuri, dikembangake papat resor ski gedhe. Resor ski kasebut narik kawigaten para pemain ski lan papan salju lan domestik lan asing kanthi kualitas salju sing luar biasa. Kajaba iku, Niseko duwe sumber banyu panas sing apik banget. Ing kaca iki, aku pengin ngenalake apa sing kudu sampeyan lakoni ing Niseko. Ing kaca iki, aku bakal crita babagan Niseko nalika musim semi, musim panas, musim gugur uga Niseko ing musim salju. Ing Niseko, musim salju dawa banget, lan musim semi, musim panas, musim gugur kaya yen mlaku banter. Nanging, sampeyan bisa nikmati akeh kegiyatan ing musim iki. Aku bakal ngenalake musim semi, musim panas, musim gugur Niseko ing separo kapindho artikel iki. Yen sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan musim iki, waca dhaptar konten ing ngisor iki lan klik ing item sing sampeyan minat.

Mt Yotei ing Niseko, Hokkaido
Foto: Sekawan musim ing Niseko, Hokkaido

Resort ski sing paling populer ing JapaShutterstockin Hokkaido. Niseko misuwur minangka resort musim dingin. Nanging aku uga seneng musim semi, musim panas lan musim gugur ing wilayah resort iki. Mangga seneng Niseko sing apik ing macem-macem musim! Dhaptar kontenNhotos Niseko ing HokkaidoMap of Niseko ing Hokkaido Foto Niseko ...

Kadhemen ing Resort Ski Niseko ing Hokkaido = Shutterstock 1
Foto: Musim ing Resor Ski Niseko ing Hokkaido -Saya seneng salju bubuk!

Yen sampeyan pengin nyenengake olahraga musim dingin ing Jepang, aku menehi saran Niseko Ski Resort ing Hokkaido dhisik. Ing Niseko, sampeyan bisa nikmati salju salju sing apik tenan. Kejabi ski lan salju salju, sumber panas uga apik. Ana akeh lereng sing bisa dicekel bocah lan pamula bisa dadi kenangan gedhe. Kanggo Niseko, waca ...

4 alasan utama kenapa Niseko disenengi ing saindenging jagad

Ana gunung sing diarani Niseko Annupuri, madhep ing Mt. Yotei ing ndhuwur. Resor ski Niseko dumunung ing lereng Niseko Annupuri iki. = shutterstock

Ana gunung sing diarani Niseko Annupuri, madhep ing Mt. Yotei ing ndhuwur. Resor ski Niseko dumunung ing lereng Niseko Annupuri iki. = shutterstock

Sekawan resort ski lar laras sing larang ing Niseko Annupuri = Sumber: Resor ski NISEKO UNITEDge nyebar ing rok Niseko Annupuri

Sekawan resort ski gedhe sing nyebar ing supersoof Niseko Annupuri = Sumber: NISEKO UNITED

Peta Niseko

Garis Niseko

Sorene awan ing wit salju, kali lan omah ing stasiun niseko = shutterstock

Sorene awan ing wit salju, kali lan omah ing stasiun niseko = shutterstock

Niseko dumunung udakara 100 kilometer ing sisih kulon Sapporo. Kira-kira udakara udakara udakara udakara udakara 150 menit saka Sapporo tekan Niseko. Saka Bandara Chitose Anyar tekan Niseko udakara udakara 160 menit kanthi bis. Sampeyan bisa pindhah menyang Niseko kanthi kereta api, nanging ana sawetara sepur sing langsung.

Umumé, sing diarani "Niseko" minangka papan pariwisata sing ana ing kutha Niseko lan Kutchan Town. Wilayah kasebut duwe Mt. Yotei (dhuwur 1898 m) sing meh padha karo Mt. Fuji kaya sing wis kasebut sadurunge. Ana Niseko Annupuri (papan inggil 1308 m) ing sisih liya ing kali Shiribetsu sing ayu. "nupuri" tegese "gunung" ing basa lomba Ainu sing dadi pribumi ing Hokkaido. Ing lereng Niseko Annupuri, ana papat resort ski gedhe. Saka resort ski apa wae, sampeyan bisa nikmati pemandangan sing indah ing Mt. Yotei ing wayah awan.

Video YouTube sabanjure yaiku film sing diasilake "Niseko United" sing kalebu 4 resor ski ing Niseko. Yen nonton video iki, sampeyan bakal bisa nggayuh sakabehing kahanan Niseko.

Akses: saka Bandara New Chitose menyang Niseko

Yen pindhah menyang Niseko, luwih becik pindhah menyang Bandara New Chitose kanthi pesawat. Saka Bandara Chitose Anyar menyang Niseko, udakara udakara 2 jam 30 nganti 3 jam 30 menit kanthi bis. Perlu wektu kanggo nggayuh resor ski sing adoh kayata Niseko Annupuri. Kanggo arah saka Bandara New Chitose menyang Niseko, waca artikel ing ngisor iki.

>> Bandara Chitose Anyar menyang Niseko

Alesan kenapa Niseko disenengi 1: Kualitas salju apik banget!

Niseko saiki dadi bangga karo popularitas ing saindenging jagad. Amarga ana akeh wong saka negara manca, mula masarakat ora ngerti apa dheweke ana ing Jepang.

Alesan paling populer kanggo popularitas yaiku ing salju salju. Ing Niseko, sampeyan bisa nyenengake ski lan salju salju ing salju sing apik kaya bubuk.

Werna salju ora biasa yen sampeyan menyang papan kanthi papan sing dhuwur banget saka sudut pandang donya. Nanging ing Niseko, sanajan ing sikil, sampeyan bisa nikmati salju salju!

Kajaba iku, kita duwe salju salju ing Niseko. Awan sing asale saka Segara Jepang nggawa salju menyang Niseko dhisik. Amarga Niseko nduwe salju salju, mula sampeyan bisa nikmati salju salju kanthi gampang, dibandhingake resor ski liyane. Iki minangka sebab kenapa Niseko populer karo skier lan papan salju ing saindenging jagad.

Alesan kenapa Niseko ditresnani 2: Pemandangan kasebut apik tenan!

Yotei tampilan gunung Niseko ski musim dingin = shutterstock

Yotei tampilan gunung Niseko ski musim dingin = shutterstock

Saka resor ski Niseko, sampeyan bisa ndeleng Mt. Yotei ing wayah awan. Mt. Yotei dudu gunung sing dhuwur banget, nanging gunung kasebut indah banget karo Gunung Fuji. Sampeyan bisa menikmati pemandangan gunung sing apik banget tanpa pindhah menyang Gunung Fuji.

Akeh kursus disiapake ing resor ski Niseko. Sampeyan bisa geser liwat wit-witan sing apik lan ndeleng Mt. Yotei nalika sampeyan ninggalake alas. Coba coba pengalaman iki kanthi kabeh cara.

Alesan kenapa Niseko ditresnani 3: Sumber air panas sing apik banget!

Sejatine, loro Mt. Yotei lan Niseko Annupuri minangka gunung berapi aktif. Kanggo alasan iki, wilayah Niseko uga misuwur amarga sumber panas. Ana akeh hotel kanthi fasilitas musim panas ing Niseko. Kajaba iku, ana macem-macem fasilitas musim panas sing bisa ditarik dening sapa wae. Iki minangka salah sawijining sebab kenapa Niseko nambahake baleni.

Pancuran panas Niseko kalebu macem-macem jinis sumber. Sampeyan bisa seneng macem-macem jinis sumber panas kayata banyu panas muddy, banyu panas coklat, banyu transparan. Sampeyan bisa ndeleng Mt. Yotei saka adus mbukak udhara. Ing mangsa adhem, sampeyan bisa nikmati pemandangan salju sing apik saka adus udara sing mbukak.

Hotel mewah lan kondominium bisa uga ana sumber panas ing balkon saka kamar tamu. Yen sampeyan nginep ing kamar sing kaya ngono, sampeyan bakal bisa nyegerake pikiran kanthi tampilan Mt. Yotei saka musim semi panas sampeyan.

Minangka kanggo sumber panas Jepang, sampeyan bisa ngerti outline lan tata krama kanthi ndeleng video YouTube ing ngisor iki.

>> Sampeyan bisa entuk informasi rinci babagan sumber panas ing situs web resmi Niseko

Alesan kenapa Niseko disenengi 4: Sampeyan bisa komunikasi nganggo basa Inggris!

Ing Niseko, sampeyan bisa slamet sanajan ora bisa ngomong nganggo basa Jepang. Sampeyan bisa komunikasi ing Inggris umume.

Saben taun, ana akeh wong manca ing Niseko. Kanggo alasan iki, ana akeh staf sing bisa nganggo basa Inggris ing hotel, restoran, pub, resort ski, lan sapiturute. Ana uga staf kasebut ora bisa ngomong kanthi apik ing basa Jepang.

Tandha mesthi disertai notasi Inggris. Ing sawijining hotel, turis Jepang entuk eseman pahit "Aku ora bisa komunikasi nganggo basa Jepang!"

 

Seneng 4 resor ski ing Niseko!

NISEKO Mt.RESORT Grand HIRAFU

NISEKO Mt.RESORT Grand HIRAFU minangka resort ski paling gedhe ing Niseko. Jumlah angkat, cacahe kursus, hotel ing sikil, nomer pensiun paling akeh ing Niseko. Ing sikil, ana akeh pub, kafe lan bar, saengga sampeyan bisa nyenengake salju salju sawise salju. Nanging, dadi akeh amarga popularitase.

Yen sampeyan pengin main ing resort ski paling gedhe lan paling populer ing Niseko, luwih becik basisake NISEKO Mt.RESORT Grand HIRAFU iki. Nanging, kabeh ski ski Niseko cukup gedhe. Sawise wis seneng ing NISEKO Mt.RESORT Grand HIRAFU, mesthine uga pindhah menyang resor ski liyane lan nikmati prabédan.

Data

■ Dhuwur / 1,200 m
■ Dhuwur dhasar / 260 m
■ Dawa paling dawa 5,300 m
■ Total area / 325 ha
■ Lereng maksimal / 40 derajat
■ Mlaku / 24
■ Angkat / 12 (Kalebu 1 gondola)

>> Situs web resmi Grand HIRAFU kasedhiya ing kene

Kampung Niseko

Pemandangan udara ing senja ing wengi wengi ing Niseko Village = shutterstock

Pemandangan udara ing senja ing wengi wengi ing Niseko Village = shutterstock

Kampung Niseko langsung nyambung menyang rong hotel resort "Daun Hijau" lan "Kampung Hilton Niseko". Pancen gampang yen sampeyan tetep ing hotel kasebut. Iku wilayah ski ing endi swasana resor dituju kanthi becik. Sampeyan bisa nyenengake, umpamane, kursus sing katon liwat alas prawan. Ana uga kursus sing ora meksa salju. Esuke nalika salju salju, sampeyan bisa ngleyang salju bubuk luwih saka 2000 meter. Luwih saka slope kasebut cukup angel, saengga resort ski iki uga misuwur banget kanggo para pemain maju.

Data

Pengangkatan ndhuwur / 1,170 m
■ Dhuwur dhasar / 280 m
■ Dawa paling dawa 5,000 m
■ Jumlah wilayah / 90 ha
■ Lereng maksimal / 32 derajat
■ Mlaku / 27
■ Angkat / 8

>> Situs resmi Desa Niseko saiki

Area Ski Internasional Niseko Annupuri

Resor ski iki populer ing kulawarga. Katon katon tajem nalika ndeleng saka ngarep, nanging dalan rute dijaga, mula pamula bisa gampang ngirit. Angkat rada lawas dibandhingake Grand Hirafu lsp. Ana sawetara wong sing mluncat dibandhingake karo Grand Hirafu, dadi sampeyan bakal bisa ngleyang kanthi tenang.

Data

Pengangkatan ndhuwur / 1,156 m
■ Dhuwur dhasar / 400 m
■ Dawa paling dawa 4,000 m
■ Jumlah wilayah / 84 ha
■ Lereng maksimal / 34 derajat
■ Mlaku / 13
■ Angkat / 6

>> Situs resmi Niseko Annupuri ana ing kene

Resort Ski Niseko HANAZONO

Resor ski iki dumunung ing sisih nortest Niseko. Ing jejere Resort Niseko Grand Hirafu Ski paling gedhe.

Resort Ski Niseko HANAZONO yaiku salju paling salju ing Niseko. Ana popularitas ing antarane para pemain ski lan salju sing salju salju bubuk. Ana akeh kursus sing bisa uga diwiwiti para pamula.

Data

Pengangkatan ndhuwur / 1,308 m
■ Dhuwur dhasar / 308 m
■ Dawa paling dawa / 3,300 m
■ Area ski i 56 ha
■ Lereng maksimal / 30 derajat
■ Mlaku / 8
■ Angkat / 3

>> Situs web resmi HANAZONO ana ing kene

 

Sekawan Resor ski iki disambungake ing puncak kasebut.

Bus anter jemput ing antarane papat ski ski. Yen sampeyan duwe tiket angkat umum kanggo kabeh resor, sampeyan bisa nggunakake bus gratis.

 

Apa sing paling apik kanggo dilakoni ing musim semi, musim panas, musim gugur

Mt Yotei ing Niseko, Hokkaido
Foto: Sekawan musim ing Niseko, Hokkaido

Resort ski sing paling populer ing JapaShutterstockin Hokkaido. Niseko misuwur minangka resort musim dingin. Nanging aku uga seneng musim semi, musim panas lan musim gugur ing wilayah resort iki. Mangga seneng Niseko sing apik ing macem-macem musim! Dhaptar kontenNhotos Niseko ing HokkaidoMap of Niseko ing Hokkaido Foto Niseko ...

Seneng macem-macem kegiatan ing ara-ara ing Hokkaido!

Apa jenis sing bisa sampeyan nikmati ing Niseko ing musim semi, musim panas, musim gugur?

Saka kene, aku bakal nerangake babagan musim semi, musim panas, musim gugur musim semi.

Ing Niseko iki wektu sampeyan bisa nyenengake macem-macem olahraga ruangan kaya ing ngisor iki.

Ski ing spring
Rafting
Tampilan kembang
Hiking
Climbing
Kayaking
Fishing
Kayaking
Nunggang kuda
Olahraga Athletic
golf
Balon
Pengalaman peternakan

Saka musim semi nganti musim gugur, sampeyan uga bisa seneng nyopir uga. Ing musim gugur, sampeyan bisa ndeleng godhong musim gugur. Kajaba iku, sampeyan bisa nemu sumber panas Jepang ing saindenging taun kalebu mangsa.

Banjur, aku bakal ngenalake kanthi luwih rinci.

Ski ing spring

Ing Niseko, suhu ing dina wiwit mundhak wiwit wulan Maret. Nanging, suhu ing wayah esuk lan sore isih kurang. Salju terus udan. Kanggo alasan iki, sampeyan bisa nyenengake ski lengkap nganti April.

Resor ski mbukak nganti awal Mei. Yen panas, sampeyan bisa seneng ski nganggo lengen klambi cekak.

Tampilan kembang

Ing omahe Mishima, suket lumut mekar nganti kebak

Ing omah Mishima, suket lumut mekar sajroning mekar, Niseko, Hokkaido

Ing Niseko, kembang ceri wiwit mekar ing akhir April nganti awal Mei. Kembang ceri katon maneh ing Mt. Yotei luar biasa.

Kajaba iku, ing Niseko, sampeyan bisa ngormati slayer lumut sing nggumunake wiwit pungkasan Mei nganti pertengahan wulan Juni. Wong sing jenenge Mishima sing manggon ing Kutchan milih mbukak kebon ing omah kanthi gratis. Kembang abang, putih lan jambon mekar ing kembang kembang 4000 meter persegi. Ing gambar ing ndhuwur, Taman iki digambar.

Rafting

Ing Niseko ana kali ayu sing diarani "Kali Shiribetsu". Sampeyan bisa nemu rafting ing kene. Apa sing dakkarepake kanggo menehi saran khusus yaiku rafting musim semi.

Nalika musim semi, salju salju Annupuri lan banyu kali saya mundhak. Kali sing tiba ing musim semi akeh banget karo volume banyu lan cepet mili. Sampeyan bisa nyenengake rafting sing nyenengake nalika menikmati gunung salju lan ijo seger.

Saliyane rafting, sampeyan uga bisa ngalami kayak lan kayak. Ana sawetara perusahaan ing Niseko sing melu wisata kasebut. Kampung Niseko karo Hilton Hotel dll, bakal ngenalake sampeyan babagan pengalaman-pengalaman kasebut.

Hiking

Mendaki nalika menikmati ijo seger lan kembang Niseko dadi populer.

Sampeyan uga bisa mlaku-mlaku ing gunung kanthi njupuk gondola ing resor ski. Ing Resort Ski Internasional Niseko Annupuri, gondola dilakokno kaya ing ngisor musim panas. Yen sampeyan nggunakake gondola, sampeyan bisa mandeg ing Annupuri kaping pitu. Udakara udakara 1000 meter ing sadhuwure level laut Saka kene, sampeyan ora mung bisa ndeleng gunung Niseko kayata Mt. Yotei, nanging uga Lake Toya adoh. "Gondola musim panas" uga dilakokno ing Niseko Mountain Resort Grand Hirafu. Rincian kasebut kaya ing ngisor iki.

Annupuri gondola

■ Area Ski / Niseko Annupuri
■ Wektu Bisnis / Pertengahan Juli - pertengahan Oktober
■ Jam ​​Bisnis / 9: 00-16: 30
■ Perjalanan rega / babak: diwasa 1240 yen, siswa sekolah dhasar 620 yen, bayi gratis

Gondola musim panas

■ Panggonan / NISEKO Grand HIRAFU
■ Wektu Bisnis / Pertengahan Juli - Akhir September
■ Jam ​​Bisnis / 9: 00-16: 00 (10 Agustus nganti 15 Agustus = 8: 30-18: 00)
■ Perjalanan rega / babak: Diwasa 1100 yen, Anak 550 yen, bayi gratis

Climbing

Ing Niseko akeh wong sing seneng mendaki gunung wiwit musim semi nganti musim panas. Kanggo pamula, ana kursus sing ngarahake ing puncak Niseko Annupuri. Lelungan kanggo menek butuh udakara 1 jam lan 30 menit. Kanggo sing wis ngalami pendakian gunung, ana kursus sing ngarahake ing puncak Mt. Yotei. Wayah perjalanan kira-kira 5 jam

Mt. Yotei uga dikenal minangka papan kekuwatan. Ing gunung iki, tanduran alpine mekar nalika musim panas lan sekitar 130 spesies manuk liar.

Kayaking

Kegiatan muter iku gampang kanggo para pamula. Niseko duwe pirang-pirang toko panyewaan sepeda.

Sampeyan bisa ngalami kegiatan sing diarani "gunung gunung gunung" ing "NISEKO Grand HIRAFU". Iki minangka kegiyatan sing mudhun ing gunung kanthi nggunakake lereng ski. Wiwiti biking gunung bisa diwiwiti kanthi bertahap. Kanggo wong sing ora duwe kekuatan fisik, sawetara toko bisa nyewa sepeda gunung kanthi pitulung listrik.

Fishing

Sampeyan bisa iwak ing Kali Shiribetsu Niseko. Ana akeh wisata sing dipandu wiwit Mei nganti Oktober, dadi yen sampeyan tekan Niseko, takon karo meja ngarep hotel. Malah para pamula bisa melu. Mesthi wae sampeyan uga bisa nyilih peralatan fishing. Ing Kali Shiribetsu, sampeyan bisa nyekel Iwana, Yamame, Pelangi trout lan liya-liyane.

Nunggang kuda

Niseko minangka tlatah sing populer minangka papan kanggo ngalami nunggang jaran. Sampeyan bisa numpak jaran - loropaken jaran lan trek amba. Sampeyan uga bisa ngalami ing kulawarga. Ayo seneng ing swasana ati sing santai lan uga.

Sampeyan bisa ngalami nunggang jaran ing papan ing ngisor iki.

K2 Stabil

■ Alamat / Satomi 238-5, Kutha Niseko
0136-44-3788 (Kanggo leladen lan pitakon 090-9756-5608)
■ Periode / Saka akhir April nganti akhir bulan Oktober
■ Kursus / Dasar dhasar (ing ndhuwur siswa SMP, 90 menit), mesthi wae kanggo wong sing duwe pengalaman (90 menit), mesthi wae kanggo wong sing wis ngalami (180 menit). Dasar dhasar dianakake kaping pindho dina. Miwiti jam 10 esuk lan 13 jam
■ Harga / Dasar dhasar 10000 yen tanpa pajak kanggo wong siji

Olahraga Athletic

Ana sawetara lapangan olahraga ing Niseko. Antarane, "NAC ADVENTURE PARK" ing sikile ski ski Grand Hirafu gedhe. Situs resmi ing ngisor iki.

>> Situs resmi NAC ADVENTURE PARK ing kene

Kampung Niseko uga duwe lapangan olahraga sing diarani "Murni". Gampang ngalami karo kulawarga.

>> Mangga waca situs web resmi

golf

Ing Niseko, musim golf diwiwiti ing pertengahan Mei. Niseko misuwur ora mung kanggo resor ski, nanging uga kursus golf sing apik. Puter nalika nonton gunung Yotei kebak rasa sumilir.

Golf Hanazono

Antarane kursus golf, rong kursus golf ing ngisor iki misuwur banget.

Kursus kejuaraan 7,003 yard iki minangka kursus sing paling populer lan apik ing wilayah Niseko. Alam sing ora diwatesi kanthi apik digunakake ing kursus iki. Iki ditondoi dening stream banyu spring lan alas birch putih alami.

>> Situs web resmi Hanazono Golf ana ing kene

KURSUS GRATIS NISEKO

Lapangan Golf Niseko Village jejer karo Desa Niseko ing Hilton. Sampeyan bisa ndeleng Mt. Yotei saka jarak 6,845 yard. Sawise aula metu, ayo nambani awak sampeyan ing spring panas.

>> Lapangan Golf Desa Niseko

Balon

Yen nunggang "balon", sampeyan bisa nikmati ara-ara samun Niseko saka udakara 30 m ing ndhuwur lemah. Udara mlebu balon lan alon-alon mundhak. Swara burner pancen hebat banget. Wiwit ngleboke kranjang ing bentuk lawang, malah bocah cilik bisa nitih.

Balon Ois Niseko

■ Area Ski / Niseko Annupuri
■ Wektu / Saka wiwitan wulan Juni nganti akhir September
■ Wektu / 6: 30-7: 30, 16: 30-17: 30
■ Harga / Dewasa 2,700 yen (siswa SMP utawa ndhuwur), Bocah (4 taun nganti 12 taun), Bocah enom (umur 1-3 taun), Paket Keluarga 8,100 (2 wong diwasa, 2 bocah)

>> Situs web resmi OAC Niseko Balloon kasedhiya ing kene

Pengalaman peternakan

Ostriches ing farm = AdobeStock

Ostriches ing farm = AdobeStock

Ana akeh cabang ing Niseko. Ing antarane, ana papan sing ditampa para turis.

"Ladang Tenaga Niseko Takahashi" duwe "Susu Studio" ing ngendi sampeyan bisa mangan gula-gula kanthi nggunakake susu segara. Sampeyan bisa ngrasakake es krim gawenan tangan. Ana uga restoran, lan uga bisa nikmati sayuran sing enak saka cedhak Niseko cedhak nedha awan.

Kajaba iku, ana peternakan langka. Peternakan Arijima kaping 2 umume misuwur minangka "Niseko Otrich Farm". Ostrik akeh sing angon ing kene. Sampeyan bisa panganan manuk unta. Ana toko manis sing nggunakake endhog manuk unta ing peternakan iki.

Ladang Tenaga Niseko Takahashi

■ Alamat / Soga 888-1, Kutha Niseko
☎0136-44-3734
■ studio susu / 9: 30-18: 00 (nganti 17:30 ing mangsa)

Niseko Otrich Farm

■ Alamat / Toyosato 239-2. Kutha Niseko
☎090-8273-8324
Unta iki ngrubuhi ing njaba kajaba musim salju.

 

Jumlah wong sing seneng kegiatan kasebut ing musim panas saya tambah akeh. Ing Niseko, kondominium lan apartemen kanggo Tetep ing jangka panjang saya suwe saya mundhak. Aku pengin sampeyan uga seneng macem-macem kegiatan ing Niseko nalika musim panas.

Ing Niseko, suhu bisa dadi derajat 30 derajat Celsius sawetara dina nalika musim panas. Nanging, rata-rata suhu paling dhuwur yaiku udakara 25 derajat sajrone musim panas. Ora bakal dadi panas kringet. Ana kaping nalika sampeyan rumangsa esuk lan sore, sampeyan butuh perhatian babagan bedane suhu.

 

3 papan paling apik kanggo nyenengake godhong musim gugur ing Niseko!

Wiwit akhir wulan September nganti pertengahan Oktober saben taun, Niseko diubengi dening godhong musim gugur sing apik. Sampeyan bisa nyenengake lanskap godhong musim gugur kanthi skala sing akeh banget. Sampeyan bisa ndeleng godhong musim gugur ing endi wae ing Niseko. Nanging, aku kepengin ngenalake telung titik sing paling apik ing antarane dheweke.

Shinsen-numa Marsh

Ana akeh rawa ing Niseko lan saben rawa nuduhake godhong musim gugur sing apik ing permukaan banyu. Utamane sing misuwur yaiku Shinsen-numa Marsh. Paya iki dumunung ing sadhuwure 760 meter saka ndhuwur segara. Ing musim gugur, wit ing sekitar dadi abang lan kuning. Dalan wit dijaga saka parkiran menyang rawa. Perlu udakara 20 menit menyang rawa. Napa sampeyan ora seneng mlaku-mlaku?

Data

Alamat: Maeda, Kyowa, Kabupaten Iwanai, Hokkaido    Map
Phone: 0135-73-2011

Garis Panis Niseko

Yen sampeyan lunga saka Niseko menyang Shinsen-numa Marsh ing ndhuwur, aku menehi saran supaya sampeyan drive liwat "Niseko Panorama Line" (jeneng resmi line 66). Ing video YouTube ing ndhuwur, difoto kanggo drive garis panorama Niseko ing musim gugur. Jalan iki nyabrang Chisenupuri Pass (832 m dpl.) Ing dalan. Kurva terus, iku hard kanggo drive, nanging godhong musim gugur sing luar biasa ing Komanwel Niseko nyebar menyang mripat. Yen katon srengenge, sampeyan bisa ndeleng pemandangan gunung sing megah. Yotei ing tengah drive.

Niseko Annupuri

Sing kaping telune, titik musim gugur sing disaranake kanggo sampeyan yaiku Niseko Annupuri (ketinggian 1308 m). Pungkasan wulan September, godhong musim gugur wiwit mboko sithik ing gunung iki. Kanthi mlaku-mlaku ing gunung, sampeyan bisa ndeleng godhong musim gugur sing indah ing Mt. Yotei lan gunung sekitar. Ing Area Ski Internasional Niseko Annupuri, gondola dilakokno kanggo turis sing weruh godhong musim gugur. Babagan gondola, aku ngenalake ing ndhuwur. Yen sampeyan nemoni Niseko ing musim gugur, kepenak sampeyan ndeleng views godhong musim gugur saka Niseko Annupuri.

Niseko ayu banget! = AdobeStock

Niseko ayu banget! = AdobeStock

 

Sampeyan bakal bisa ngrampungake jadwal tilar saka negara asal lan tekan Niseko kanthi ndeleng video YouTube ing ngisor iki. Kulawarga kasebut ngenal ing film kasebut pindhah saka Tokyo menyang Bandara New Chitose, lan pindhah menyang Niseko kanthi bis.

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

 

Babaging kula

Bon KUROSAWA  Saya suwe kerja dadi editor senior Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki wis kerja minangka panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor editor babagan budaya Jepang. Ayo kula ngenalake pirang-pirang perkara sing nyenengake lan menarik babagan Jepang. Mangga deleng artikel iki kanggo katrangan luwih.

2018-05-28

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.