Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Taman Onuma minangka taman nasional ing Semenanjung Oshima ing sisih kidul-kulon Hokkaido, Jepang. Taman iki nyakup gunung Semagat Hokkaido uga kolam kolam Onuma lan Konuma = Shutterstock

Onuma Quasi minangka taman nasional ing Semenanjung Oshima ing sisih kidul-kulon Hokkaido, Jepang. Taman iki nyakup gunung Semagat Hokkaido uga kolam kolam Onuma lan Konuma = Shutterstock

Taman Onuma! Sing paling apik kanggo nindakake ing musim semi, musim semi, musim panas, musim gugur

Yen sampeyan pengin ngunjungi Hakodate lan nikmati alam sing luwih apik banget, aku nyaranake menyang Taman Onuma. Onuma Park minangka papan wisata ing 16 km sisih lor saka pusat Hakodate. Ing kana, sampeyan bisa nyenengake alam ing musim semi, musim panas, musim gugur, lan musim dingin. Maneka kegiyatan kayata kapal pesiar, prahu, fishing, muter, camping lan ski bisa ditrapake ing Taman Onuma. Mangga ngunjungi Taman Onuma kanthi cara apa wae.

Sing paling apik sing bakal ditindakake ing Taman Onuma

Menyang Taman Onuma, udakara 20 menit kanthi ekspres "Super Hokuto" saka Stasiun JR Hakodate (udakara 50 menit yen sepur biasa)

Menyang Taman Onuma, udakara 20 menit kanthi ekspres "Super Hokuto" saka Stasiun JR Hakodate (udakara 50 menit yen sepur biasa)

Ing tengah Taman Onuma, ana gunung Mt. Komagadake. Dhukun kuwe bolongan aktif 1131 meter. Akeh rawa-rawa rawa sing dibentuk ing saubenging gunung amarga kegiatan gunung gunung iki. Wakil siji yaiku Onuma. Ana luwih saka 100 pulo cilik Onuma. Onuma misuwur amarga pemandangan sing ayu.

Menyang Taman Onuma, udakara 20 menit kanthi nyebut "Super Hokuto" saka Stasiun JR Hakodate (udakara 50 menit yen sepur biasa). Yen sampeyan nggunakake bis, udakara 60 menit saka Stasiun JR Hakodate tekan Taman Onuma. Banget cedhak saka Hakodate saengga bisa plancongan sedina menyang Taman Onuma. Ana sawetara hotel resort sing apik ing sekitar Taman Onuma, dadi sampeyan bisa nantang macem-macem kegiatan kanthi tetep ing Taman Onuma.

Akeh kegiatan sing ditawakake Onuma Godo Yusen Co, Ltd sing makarya ing situs iki. Situs ing ngisor iki ora diterangno nganggo basa Inggris. Dadi, sampeyan bisa uga ora bisa nambah dhisik. Nanging, sejatine, sampeyan bisa nggunakake layanan kasebut kanthi cepet nalika dina tanpa leladen. Aku bisa entuk kapal pesiar etc tanpa leladen.

>> Kanggo informasi luwih lengkap babagan Onuma Park, bukak situs web iki

 

Onuma Park: Paling apik sing kudu dilakoni nalika musim dingin

Ing Taman Onuma, sampeyan bisa salju salju lan trek ing tlaga sing froze nalika musim dingin

Ing Taman Onuma, sampeyan bisa salju salju lan trek ing tlaga sing froze nalika musim dingin

Napa sampeyan ora seneng salju ing salju?

Ing Taman Onuma, sampeyan bisa nikmati olahraga ruangan kayata salju salju lan mancing iwak ing mangsa.

Iki minangka salju salju sing aku saranake kanggo sampeyan.

Nalika mangsa teka, Onuma beku. Dadi wiwit pertengahan Januari nganti awal Maret saben taun, sampeyan bisa nikmati salju salju ing tlaga. Nyopir gampang, sampeyan bisa nemu yen sampeyan luwih saka 18 taun. Rencanana nggawe 2 puteran kursus 1,000 meter yaiku 1,500 yen. Yen sampeyan nduwe salju salju loro-seater iku 2000 yen.

Onuma Park uga duwe wisata kanggo seneng sling. Sampeyan bisa ngubengi sendhang udakara udakara udakara udakara udakara udakara udakara udakara udakara udakara udakara udakara udakara udakara udakara udakara udakara udakara udakara gedhe. Staf bakal digambar nganggo salju salju.

Yen sampeyan pengin mancing ing es, sampeyan bisa nggunakake layanan sewa peralatan fishing. Iki 1,600 yen saben wong saben dina.

Ing Resor ski Taman Onuma, sampeyan bisa nggeser kanthi pemandangan sing apik banget

Ing Resor ski Taman Onuma, sampeyan bisa nggeser kanthi pemandangan sing apik banget

Sampeyan uga bisa seneng ski ski asli

Ana sawetara resort ski ing sekitar Taman Onuma. Wakil siji yaiku Hakodate Nanae Snowpark. Resor ski iki mbukak wiwit pertengahan Desember nganti awal April saben taun. Sampeyan bisa nyenengake ski lan salju salju ing kene. Sampeyan bisa uga teka ing wayah awan saka Hakodate.

Hakodate Nanae Snowpark minangka resort ski sing nyata. Sampeyan bisa langsung menyang gondola menyang ndhuwur lereng ski sekaligus. Saka ing kono sampeyan bisa nggeser jarak 4 km. Saka lereng ski sampeyan bisa ndeleng gunung Mt. Komagadake ing ngarepe sampeyan.

Mesthi wae ing ski ski, ana uga layanan sewa supaya sampeyan bisa teka tanpa nggawa apa-apa.

Aku wis menyang Resort ski iki karo kulawarga sadurunge. Bocahku dolanan karo slogan cilik. Ing Hakodate Nanae Snowpark, kulawarga bisa nyenengake kabeh.

>> Kanggo rincian, waca situs iki

 

Onuma Park: Paling apik sing kudu dilakoni nalika musim semi, musim panas, musim gugur

Pungkasan musim semi bakal teka ing Taman Onuma ing Mayshutterstock

Pungkasan musim semi bakal teka ing Taman Onuma ing Mayshutterstock

Wisata ngubengi Onuma kanthi kapal pesiar

Musim semi lengkap bakal teka ing Taman Onuma ing wulan Mei. Nalika salju wiwit tiba ing wulan Nopember, musim semi, musim panas, musim gugur bakal tekan Tamanuma ing wektu sing cendhak.

Sajrone wektu kasebut, sampeyan bisa nantang macem-macem kegiatan ing Taman Onuma. Kaping pisanan, aku nyaranake sampeyan numpak prau ing tlaga.

Wiwit wiwitan wulan Mei nganti akhir wulan Oktober, sampeyan bisa njupuk kapal pelayaran lan ngubengi Onuma. Wektu perjalanan udakara udakara 30 menit. Ragad yaiku 1100 yen kanggo wong diwasa lan 550 yen kanggo bocah (6 nganti 12 taun). Yen sampeyan numpak kapal iki, sampeyan bisa ngawasake Taman Onuma dhisik. Napa sampeyan ora mikir babagan jinis kegiatan sing pengin ditantang sawise njupuk kapal iki.

Sampeyan uga bisa numpak kapal motor (kapasitas 12 wong). Kapal motor mau ngubengi Onuma ing 10 menit. Regane yaiku 1,600 yen kanggo wong diwasa lan 800 yen bocah.

Kejabi iki ana uga layanan sewa mobil prahu cilik. Yen nyewa kapal siji kanggo wong diwasa, beya 1,500 yen saben jam.

Wiwit musim semi nganti musim gugur, sampeyan bisa nikmati cruise ing Onuma Park = shutterstock

Wiwit musim semi nganti musim gugur, sampeyan bisa nikmati cruise ing Onuma Park = shutterstock

Pengalaman numpak prau ing Onuma

Ing Taman Onuma, sampeyan bisa nikmati macem-macem hiburan kayata prahu ing tlaga, muter ing tlaga

Ing Taman Onuma, sampeyan bisa nikmati macem-macem hiburan kayata prahu ing tlaga, muter ing tlaga

Yen sampeyan pengin mindhah awak luwih akeh dhewe, aku ngajak supaya sampeyan numpak prahu ing Onuma.

Ing Taman Onuma ana toko sing diarani "Exander Onuma Canoe House" sing bakal ndhukung pengalaman prahu. Instructor Veteran rawuh karo pengalaman prau. Malah para pamula utawa siswa dhasar bisa melu. Wektu sing dibutuhake kanggo tur umum yaiku 2 jam. Regane yaiku 4000 yen kanggo wong diwasa, lan 3000 yen kanggo siswa sekolah dhasar. Kanggo rincian, deleng situs ing ngisor iki. Ing Exander Onuma Canoe House, wisata kegiatan kayata pendak gunung menyang Komagatake diadegake uga cano.

Ing Taman Onuma, sampeyan uga bisa nggunakake sewa sepeda. Yen sampeyan nggunakake sepeda, sampeyan bisa ngubengi Onuma udakara udakara jam. Aku uga wis ngubengi Onuma kanthi mancal. Ana sawetara sing rada ngganggu, nanging kanggo para siswa SMP lan ndhuwur, aku rumangsa yen sampeyan bisa nginep.

Onumakoen uga minangka landasan godhong musim gugur = shutterstock

Onumakoen uga minangka landasan godhong musim gugur = shutterstock

Seneng godhong-godhongan Taman Onuma

Onumakoen misuwur godhong musim gugur. Udakara tanggal 20 Oktober, yen godhong musim gugur wiwit semangat. Sampeyan bisa nyenengake godhong musim gugur nganti awal Nopember.

Ing wektu kasebut, jumlah manuk banyu uga gedhe banget. Sampeyan bakal bisa ngormati godhong musim gugur lan pemandangan sing apik kanggo konten ing ati.

Situs ing ngisor iki ngenalake macem-macem sudut pandang lan pengalaman Onuma Park. Ing ndhuwur House Exander Onuma Canoe dikenalake sethithik. Ana kaca sing nampilake meh Jepang, nanging aku mikir manawa bakal mbiyantu.

>> Asosiasi Pariwisata lan Konvensi Internasional Nanae Onuma

Sampeyan bisa menikmati musim gugur sing tenang lan apik ing Taman Onuma = shutterstock

Sampeyan bisa menikmati musim gugur sing tenang lan apik ing Taman Onuma = shutterstock

Sadurunge nulis artikel iki, aku mriksa babagan carane bisa Book macem-macem kegiatan ing basa Inggris. Sayange, ora akeh situs sing bisa dipesen ing basa Inggris. Yen ing basa Jepang, sampeyan bisa ngumpulake informasi babagan luwih akeh kegiatan lan nggawe reservasi ing negara asal. Nanging ing Inggris, iku angel menehi buku. Aku rumangsa kepenak babagan kuwi.

Yen sampeyan tetep ing hotel ing sekitar Taman Onuma, sampeyan bisa ngetrapake macem-macem kegiatan liwat hotel sampeyan. Contone, ing Hakodate Onuma Prince Hotel, rencana akomodasi sing bisa ngalami kayak lan liya-liyane. Sayang ing situs Inggris hotel iki ora nuduhake. Nanging, yen sampeyan tetep ing hotel iki, hubungi hotel kanthi kabeh. Aku wis nginep ing hotel iki karo kulawarga sadurunge. Kita seneng pemandangan salju sing apik saka kamar hotel. Muga-muga sampeyan bisa ngupayakake pengeling-eling sing apik ing Taman Onuma.

>> Situs web resmi Hakodate Onuma Prince Hotel ana ing kene

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

 

Babaging kula

Bon KUROSAWA  Saya suwe kerja dadi editor senior Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki wis kerja minangka panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor editor babagan budaya Jepang. Ayo kula ngenalake pirang-pirang perkara sing nyenengake lan menarik babagan Jepang. Mangga deleng artikel iki kanggo katrangan luwih.

2018-05-28

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.