Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Sihir Rurikoin Temple ing Kyoto = Shutterstock 1

Sihir Rurikoin Temple ing Kyoto = Shutterstock

Foto: Piandel Temple Rurikoin ing Kyoto

Kuil Rurikoin ing Kyoto misuwur kanthi godhong ijo lan godhong musim gugur sing apik. Candi iki duwe ruangan sing misterius. Meja ing kamar dipoles kaya pangilon. Ing ruangan iki sampeyan bisa ngrasakake pemandangan kaya kaca iki. Candi iki biasane ditutup. Nanging, mbukak kanggo umum nalika musim semi lan musim gugur lan rame karo akeh turis. Kanggo rincian, waca situs web resmi ing ngisor iki.

Situs resmi Rurikoin
Situs resmi Rurikoin

Rurikoin menehi tentrem utama.Relasi menyang Sanetomi ...

Read More

Foto Rurikoin Temple

Sihir Rurikoin Temple ing Kyoto = Pixta 1

Sihir Rurikoin Temple ing Kyoto = Pixta

 

Sihir Rurikoin Temple ing Kyoto = Pixta 2

Sihir Rurikoin Temple ing Kyoto = Pixta

 

Kaola Rurikoin Temple ing Kyoto 3

Kaola Rurikoin Temple ing Kyoto

 

Sihir Rurikoin Temple ing Kyoto = Shutterstock 4

Sihir Rurikoin Temple ing Kyoto = Shutterstock

 

Sihir Rurikoin Temple ing Kyoto = Shutterstock 5

Sihir Rurikoin Temple ing Kyoto = Shutterstock

 

Sihir Rurikoin Temple ing Kyoto = Shutterstock 7

Sihir Rurikoin Temple ing Kyoto = Shutterstock

 

Sihir Rurikoin Temple ing Kyoto = Pixta 8

Sihir Rurikoin Temple ing Kyoto = Pixta

 

Sihir Rurikoin Temple ing Kyoto = Shutterstock 9

Sihir Rurikoin Temple ing Kyoto = Shutterstock

 

Sihir Rurikoin Temple ing Kyoto = Shutterstock 10

Sihir Rurikoin Temple ing Kyoto = Shutterstock

 

 

Peta Rurikoin Temple

 

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

 

 

 

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.