Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Kuil Daitokuji ing Kyoto = Shutterstock 1

Candi Daitokuji ing Kyoto = Shutterstock

Foto: Kuil Daitokuji ing Kyoto-Donya Zen ing Harmony karo Alam

Yen sampeyan pengin rumangsa jero babagan budaya Zen, aku nyaranake menyang Candi Daitokuji ing sisih lor Kyoto. Ing candhi gedhe iki dibukak ing abad kaping 14, sampeyan bisa nyenengake pemandangan sing apik selaras karo alam kaya sing katon ing kaca iki.

Godhong luruh Rurikoin, Kyoto, Jepang = Simpenan Adobe
Kyoto! 26 Sing paling Apike: Fushimi Inari, Kiyomizudera, Kinkakuji lsp.

Kyoto minangka kutha sing indah lan warisan karo budaya Jepang tradisional. Yen pindhah menyang Kyoto, sampeyan bisa nyenengake budaya tradisional Jepang babagan konten jantung sampeyan. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake wisata wisata sing disaranake utamane ing Kyoto. Halaman iki dawa, nanging yen maca kaca iki dadi ...

Foto saka Daitokuji Temple

Kuil Daitokuji ing Kyoto = Shutterstock 2

Candi Daitokuji ing Kyoto = Shutterstock

 

Kuil Daitokuji ing Kyoto = Shutterstock 3

Candi Daitokuji ing Kyoto = Shutterstock

 

Kuil Daitokuji ing Kyoto = Shutterstock 4

Candi Daitokuji ing Kyoto = Shutterstock

 

Kuil Daitokuji ing Kyoto = Shutterstock 6

Candi Daitokuji ing Kyoto = Shutterstock

 

Kuil Daitokuji ing Kyoto = Shutterstock 7

Candi Daitokuji ing Kyoto = Shutterstock

 

Kuil Daitokuji ing Kyoto = Shutterstock 8

Candi Daitokuji ing Kyoto = Shutterstock

 

Kuil Daitokuji ing Kyoto = Shutterstock 9

Candi Daitokuji ing Kyoto = Shutterstock

 

Kuil Daitokuji ing Kyoto = AdobeStock 10

Kuil Daitokuji ing Kyoto = AdobeStock

 

Kuil Daitokuji ing Kyoto = AdobeStock 11

Kuil Daitokuji ing Kyoto = AdobeStock

 

 

Peta Daitokuji Temple

 

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

 

 

 

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.