Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Foto Gion = Shutterstock 1

Foto Gion = Shutterstock

Foto: Geisha (Maiko & Geigi) ing Gion, Kyoto

Jepang isih duwe budaya "geisha". Geisha minangka wanita sing seneng nglipur tamu kanthi tarian lan lagu Jepang. Geisha beda banget karo "Oiran" courtesan sing ana sajrone jaman Edo. Ing Kyoto, geisha diarani "geigi". Geisha enom sing diarani minangka "maiko". Saiki, wanita sing wis kerja kanggo perusahaan bisa uga dadi geisha. Biyen, kaping pirang-pirang wis ngrawuhi geisha. Dheweke wis sinau sopan lan intelektual banget lan dadi penerus budaya tradisional. Ing Kyoto, acara ditindakake ing musim semi lan musim gugur ing ngendi sampeyan bisa nari tari geisha. Geisha uga dadi aktif ing Festival Gion ing wulan Juli. Coba coba budaya geisha!

Bab lan Paragraf

Foto Gion

Foto Gion = Shutterstock 2

Foto Gion = Shutterstock

 

Foto Gion = Shutterstock 3

Foto Gion = Shutterstock

 

Foto Gion = Shutterstock 4

Foto Gion = Shutterstock

 

Foto Gion = Shutterstock 5

Foto Gion = Shutterstock

 

Foto Gion = Shutterstock 6

Foto Gion = Shutterstock

 

Foto Gion = Shutterstock 7

Foto Gion = Shutterstock

 

Foto Gion = Shutterstock 8

Foto Gion = Shutterstock

 

Foto Gion = Shutterstock 9

Foto Gion = Shutterstock

 

Foto Gion = Shutterstock 10

Foto Gion = Shutterstock

 

 

Peta Gion

 

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

 

 

 

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.