Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Kuil Kinkakuji ing Kyoto, Jepang = Shutterstock

Kuil Kinkakuji ing Kyoto, Jepang = Shutterstock

Foto: Kinkakuji vs Ginkakuji -Sapa favorit sampeyan?

Apa sing sampeyan seneng, Kinkakuji utawa Ginkakuji? Ing kaca iki, supaya aku ngenalake foto sing apik kanggo loro candhi kasebut sing makili Kyoto. Kanggo informasi luwih lengkap babagan Kinkakuji lan Ginkakuji, waca artikel ing ngisor iki.

Godhong luruh Rurikoin, Kyoto, Jepang = Simpenan Adobe
Kyoto! 26 Sing paling Apike: Fushimi Inari, Kiyomizudera, Kinkakuji lsp.

Kyoto minangka kutha sing indah lan warisan karo budaya Jepang tradisional. Yen pindhah menyang Kyoto, sampeyan bisa nyenengake budaya tradisional Jepang babagan konten jantung sampeyan. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake wisata wisata sing disaranake utamane ing Kyoto. Halaman iki dawa, nanging yen maca kaca iki dadi ...

Foto Kinkakuji lan Ginkakuji

Kuil Ginkakuji ing Kyoto, Jepang = Shutterstock 2

Kuil Ginkakuji ing Kyoto, Jepang = Shutterstock

 

Kuil Kinkakuji ing Kyoto, Jepang = Shutterstock 3

Kuil Kinkakuji ing Kyoto, Jepang = Shutterstock

 

Kuil Ginkakuji ing Kyoto, Jepang = Shutterstock 4

Kuil Ginkakuji ing Kyoto, Jepang = Shutterstock

 

Kuil Ginkakuji ing Kyoto, Jepang = Shutterstock 5

Kuil Ginkakuji ing Kyoto, Jepang = Shutterstock

 

Kuil Kinkakuji ing Kyoto, Jepang = Shutterstock 6

Kuil Kinkakuji ing Kyoto, Jepang = Shutterstock

 

Kuil Ginkakuji ing Kyoto, Jepang = Shutterstock 7

Kuil Ginkakuji ing Kyoto, Jepang = Shutterstock

 

Kuil Kinkakuji ing Kyoto, Jepang = Shutterstock 8

Kuil Kinkakuji ing Kyoto, Jepang = Shutterstock

 

Kuil Ginkakuji ing Kyoto, Jepang = AdobeStock 9

Kuil Ginkakuji ing Kyoto, Jepang = AdobeStock

 

Kuil Kinkakuji ing Kyoto, Jepang = Shutterstock 10

Kuil Kinkakuji ing Kyoto, Jepang = Shutterstock

 

 

Peta Kinkakuji

 

Peta Ginkakuji

 

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

 

 

 

2020-06-01

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.