Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Kuil Kiyomizudera ing Kyoto = AdobeStock 1

Kuil Kiyomizudera ing Kyoto

Foto: Kuil Kiyomizudera ing Kyoto

Objek wisata sing paling populer ing Kyoto yaiku Tokong Fushimi Inari, Kuil Kinkakuji lan Kuil Kiyomizudera. Kuil Kiyomizudera mapan ing lereng gunung ing sisih wétan kutha Kyoto, lan pemandangan saka gedung utama sing dhuwur 18 mèter, nggumunake. Ayo lelungan virtual menyang Kuil Kiyomizudera!

Godhong luruh Rurikoin, Kyoto, Jepang = Simpenan Adobe
Kyoto! 26 Sing paling Apike: Fushimi Inari, Kiyomizudera, Kinkakuji lsp.

Kyoto minangka kutha sing indah lan warisan karo budaya Jepang tradisional. Yen pindhah menyang Kyoto, sampeyan bisa nyenengake budaya tradisional Jepang babagan konten jantung sampeyan. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake wisata wisata sing disaranake utamane ing Kyoto. Halaman iki dawa, nanging yen maca kaca iki dadi ...

Dalan-gunung bukit bersejarah ing Kyoto 1
Foto: Dalan bukit bersejarah ing Kyoto -Sannei-zaka, Ninei-zaka, lsp.

Yen sampeyan ngunjungi Kyoto, dadi manawa kanggo mlaku-mlaku ing dalan-dalan bukit bersejarah. Khususé, aku nyaranake Sannei-zaka (Sannen-zaka) lan Ninei-zaka (Ninen-zaka) ing sekitar Kuil Kiyomizu-dera. Ana akeh toko restoran lan restoran sing apik. Aku sampeyan bakal duwe wektu sing apik! Isi DhaptarTeliti dalan bukit bersejarah ing KyotoMap ...

Foto candhi Kiyomizudera ing Kyoto

Kuil Kiyomizudera ing Kyoto = Shutterstock 1

Kuil Kiyomizudera ing Kyoto = Shutterstock

 

Kuil Kiyomizudera ing Kyoto = Shutterstock 2

Kuil Kiyomizudera ing Kyoto = Shutterstock

 

Kuil Kiyomizudera ing Kyoto = Shutterstock 3

Kuil Kiyomizudera ing Kyoto = Shutterstock

 

Kuil Kiyomizudera ing Kyoto = Shutterstock 4

Kuil Kiyomizudera ing Kyoto = Shutterstock

 

Kuil Kiyomizudera ing Kyoto = Shutterstock 5

Kuil Kiyomizudera ing Kyoto = Shutterstock

 

Kuil Kiyomizudera ing Kyoto = Shutterstock 6

Kuil Kiyomizudera ing Kyoto = Shutterstock

 

Kuil Kiyomizudera ing Kyoto = Shutterstock 7

Kuil Kiyomizudera ing Kyoto = Shutterstock

 

Kuil Kiyomizudera ing Kyoto = Shutterstock 8

Kuil Kiyomizudera ing Kyoto = Shutterstock

 

Kuil Kiyomizudera ing Kyoto = Shutterstock 9

Kuil Kiyomizudera ing Kyoto = Shutterstock

 

 

Peta Kuil Kiyomizudera

 

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

 

Dalan-gunung bukit bersejarah ing Kyoto 1
Foto: Dalan bukit bersejarah ing Kyoto -Sannei-zaka, Ninei-zaka, lsp.

Yen sampeyan ngunjungi Kyoto, dadi manawa kanggo mlaku-mlaku ing dalan-dalan bukit bersejarah. Khususé, aku nyaranake Sannei-zaka (Sannen-zaka) lan Ninei-zaka (Ninen-zaka) ing sekitar Kuil Kiyomizu-dera. Ana akeh toko restoran lan restoran sing apik. Aku sampeyan bakal duwe wektu sing apik! Isi DhaptarTeliti dalan bukit bersejarah ing KyotoMap ...

 

 

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.