Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Candi Kodaiji ing Kyoto = Shutterstock 1

Candi Kodaiji ing Kyoto = Shutterstock

Foto: Kuil Kodaiji ing Kyoto

Kodaiji yaiku candhi gedhe sing cedhak karo Kiyomizudera ing Kyoto. Ora dikenal kaya dibandhingake karo Kiyomizudera, Kinkakuji dll .Nanging, sing bener-bener ngunjungi candhi iki kaget amarga ana akeh perkara sing bisa dideleng ing Kodaiji. Aku uga mikir. Kanggo informasi luwih lengkap babagan Temple Kodaiji, bukak artikel ing ngisor iki.

Godhong luruh Rurikoin, Kyoto, Jepang = Simpenan Adobe
Kyoto! 26 Sing paling Apike: Fushimi Inari, Kiyomizudera, Kinkakuji lsp.

Kyoto minangka kutha sing indah lan warisan karo budaya Jepang tradisional. Yen pindhah menyang Kyoto, sampeyan bisa nyenengake budaya tradisional Jepang babagan konten jantung sampeyan. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake wisata wisata sing disaranake utamane ing Kyoto. Halaman iki dawa, nanging yen maca kaca iki dadi ...

Foto candhi Kodaiji

Candi Kodaiji ing Kyoto = Shutterstock 2

Candi Kodaiji ing Kyoto = Shutterstock

 

Candi Kodaiji ing Kyoto = Shutterstock 3

Candi Kodaiji ing Kyoto = Shutterstock

 

Candi Kodaiji ing Kyoto = Shutterstock 4

Candi Kodaiji ing Kyoto = Shutterstock

 

Candi Kodaiji ing Kyoto = Shutterstock 5

Candi Kodaiji ing Kyoto = Shutterstock

 

Candi Kodaiji ing Kyoto = Shutterstock 6

Candi Kodaiji ing Kyoto = Shutterstock

 

Candi Kodaiji ing Kyoto = Shutterstock 7

Candi Kodaiji ing Kyoto = Shutterstock

 

Candi Kodaiji ing Kyoto = Shutterstock 8

Candi Kodaiji ing Kyoto = Shutterstock

 

Candi Kodaiji ing Kyoto = Shutterstock 9

Candi Kodaiji ing Kyoto = Shutterstock

 

Candi Kodaiji ing Kyoto = Shutterstock 10

Candi Kodaiji ing Kyoto = Shutterstock

 

 

Peta Candi Kodaiji

 

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

 

 

 

2020-05-26

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.