Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Mt. Fuji = Adobe Simpenan

Mt. Fuji = Adobe Simpenan

Gunung Fuji: 15 papan paling apik ing Jepang!

Ing kaca iki, aku bakal nuduhake sampeyan sudut pandang paling apik kanggo ndeleng Mt. Fuji. Mt. Fuji minangka gunung paling dhuwur ing Jepang kanthi dhuwur 3776 meter. Ana tlaga sing digawe dening kegiatan gunung berapi Mt. Fuji, lan nggawe sesawangan sing apik ing babagan kasebut. Yen sampeyan pengin ndeleng akeh Mt. Fuji, aku ora bakal nyaranake menyang Mt. kaping lima berturut-turut. Fuji. Amarga sampeyan ora bisa ndeleng Mt. Fuji ing kana. Titik pandhangan sing paling disenengi yaiku tlaga Motosu sing sepi banget. Lha, ing ngendi sampeyan pengin katon ing Mt. Fuji?

Kayu salju sing ditutupi salju Fuji 1
Foto: Mt. Fuji ditutupi salju

Gunung Fuji ditutupi salju saka musim gugur nganti musim semi. Ing mangsa adhem, udhara cetha, saengga bisa ndeleng Gunung Fuji sing ayu sanajan saka Tokyo. Kanggo rincian babagan Gunung Fuji, waca artikel ing ngisor iki. Isi DaftarPotosan saka Mt. FujiMap saka Mt. Foto Fuji saka Mt. Fuji ...

Mt. Fuji ing srengenge esuk saka Motosu Lake = Shutterstock. 6.
Foto: Mt. Fuji ing srengenge esuk

Secara pribadi, tampilan favoritku ing Mt. Fuji minangka sunrise sing katon saka pesisir lor Lake Motosu ing sisih lor Mt. Fuji. Ana sethitik lampu gawean ing saindhenging Lake Motosu, saengga sampeyan bisa nyekseni ing Mt. Fuji kaya sing dideleng dening Jepang kuno. Pemandangan sing katon saka kene dicithak ...

Pendaki sing ndeleng srengenge ing pucuk gunung Mt. Fuji = Shutterstock
Foto: Climbing Mt. Fuji nalika musim panas

Wiwit awal Juli nganti awal September, ing Jepang, sampeyan bisa menek gunung Mt. Fuji (3,776 m). Ing wektu iki, Mt. Fuji meh ora salju. Butuh udakara 7 jam kanthi mlaku saka stasiun 5th ing ngendi bis teka ing ndhuwur. Yen sampeyan menek, aku nyaranake nonton srengenge ...

>> Klik ing gambar peta ing ngisor iki kanggo ndeleng peta ing kaca sing kapisah <

Peta Mt. Fuji

Peta Mt. Fuji

akses

Stasiun Kawaguchiko, Wisata nggunakake layanan bus tur. Pengangkutan gampang banget kanggo sepur lan bis = shutterstock

Stasiun Kawaguchiko, Wisata nggunakake layanan bus tur. Pengangkutan gampang banget kanggo sepur lan bis = shutterstock

Bus

Wiwit lingkungan Mt. Fuji jembar banget, ana macem-macem rute nalika arep saka Tokyo. Umume, sampeyan bisa kanthi gampang menyang macem-macem titik kanthi nggunakake bus. Kanggo rincian bis sing arep menyang Mt. Fuji, waca situs Fujikyuko Bus ing ngisor iki. Saka pusat kutha Tokyo nganti titik-titik ing sacedhake Mt. Fuji, udakara udakara 2 jam nganggo bis.

Sanajan sampeyan lelungan ngubengi obyek wisata ing Mt. Fuji, sampeyan kudu nggunakake bis. Bis Fujikyuko nyopir bis sing muter-muter kanthi ngubengi obyek wisata utama.

Kanggo bus iki, waca situs web resmi Fujikyuko Bus.

Sepur

Railway Fujikyu

Menyang Kawaguchi-ko, sampeyan uga bisa numpak sepur. Ing kasus kasebut, bukak dhisik ing stasiun JR Otsuki kanthi nggunakake JR Chuo Main Line. Yen sampeyan ganti saka stasiun Otsuki menyang Fujikyu Line, titik pungkasan yaiku stasiun Kawaguchiko. Perlu udakara 55 menit saka stasiun Otsuki menyang stasiun Kawaguchiko.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan Fujikyu Railway, waca situs web resmi Fujikyu Railway.

Railway Odakyu

Yen sampeyan menyang wilayah ing sekitar Gotemba, aku nyaranake nganggo Railway Electric Odakyu nyebut "Fujisan" saka stasiun Shinjuku. Saka Stasiun Shinjuku nganti Stasiun Gembur, kira-kira 1 jam lan 35 menit kanthi ekspresi "Fujisan" sing diwatesi.

Kanggo sepur ekspres "Fujisan" waca situs web resmi Odakyu Electric Railway.

 

Gunung Fuji-q

Eejanaika Roller kupuk ing FUJI-Q HighLand "= Shutterstock

Eejanaika Roller kupuk ing FUJI-Q HighLand "= Shutterstock

Yen sampeyan pengin ndeleng Mt. Fuji saka papan sing nyenengake karo kanca-kanca utawa bocah, aku menehi saran menyang Fuji - Q Highland.

Fuji - Q Highland minangka taman hiburan ing sisih lor Mt. Fuji. Ing kene, kaya sing sampeyan deleng ing gambar ing ndhuwur, ana akeh obyek wisata kayata pesisir roller.

Fuji - Q Highland bebas mlebu lan nduwe mekanisme kanggo mbayar dhuwit nalika nunggang pesisir roller individu lan liya-liyane. Amarga taman hiburan iki cedhak karo tujuan wisata liyane kayata Tlaga Kawaguchiko, sampeyan bisa mandheg ing taman hiburan iki menyang tujuan wisata liyane.

Babagan Fuji-Q Highland, aku ngenal kanthi rinci ing artikel ing ngisor iki.

>> Kanggo rincian babagan Fuji-Q Highland, monggo klik ing kene

 

Taman Sengen Arakurayama

Pagoda Abang karo Mt Fuji ing latar mburi = shutterstock

Pagoda Abang karo Mt Fuji ing latar mburi = shutterstock

Taman Sengen Arakurayama minangka obyek wisata sing populer banget kanggo turis manca. Nalika sampeyan menek ing tengah gunung, gunung sing ayu Fuji bisa katon ing mburi "pagoda lima". Kembang ceri uga apik ing awal April.

Sing tepat, "pagoda lima" iki dudu pagoda, nanging menara kenangan perang sing wis tiwas. Nanging, katon kaya pagoda. Ora ana papan liya kanggo nglumpukake pagoda kaya ngono lan Mt. Fuji ing siji gambar.

Kanggo pindhah menyang pagoda lima stori, pengunjung kudu munggah 398 langkah. Aku wis nyekseni wong tuwa sing mudhun ing tangga iki. Yen bapak utawa ibune mung kepengin menyang gunung iki gunung, aku nyaranake munggah ing tebing ing sisih tangga. Yen munggah ing cerun, jarak kasebut bakal luwih suwe, nanging kanthi alon bisa terus maju kanthi jembar cilik.

Taman Sengen Arakurayama ana 15 menit saka stasiun Shimoyoshida ing Railway Fujikyu.

 

Danau Kawaguchiko

Sampeyan bisa ndeleng Mt. Fuji lan Tlaga Kawaguchiko saka ropeway ing Mt.Kachikachi, Jepang

Sampeyan bisa ndeleng Mt. Fuji lan Tlaga Kawaguchiko saka ropeway ing Mt.Kachikachi, Jepang

Wisata

Yen Jepang arep ndeleng Mt. Fuji, papan pariwisata sing pisanan dipikirake yaiku Tlaga Kawaguchiko.

Ing sisih lor Mt. Fuji ana limang tlaga sing lair saka kegiatan gunung berapi Mt. Fuji. Dheweke diarani "Fuji Goko (Fuji Lima Lakes)". Antarane, Lake Kawaguchiko, sing paling cedhak karo Tokyo, minangka salah sawijining tlaga sing paling populer.

Tlaga Kawagushiko udakara 19 kilometer lan nomer loro paling gedhe ing antarane Fuji Five Lakes, sawise Lake Yamanaka. Tingkat segara tlaga iki yaiku 839 m. Ing pesisir wétan ana spa spa sing diarani "Fuji-Kawaguchiko Onsengo" ing ngendi hotel kasebar.

Objek wisata utama ing Danau Kawaguchiko kaya ing ngisor iki.

Mt. Ruji Jalan Panorama Fuji

Njupuk Mt. Fuji Panoramic Ropeway lan sampeyan bisa tekan puncak My.Tenjo ing sisih wétan Danau Kawaguchi kanthi 3 menit. Saka dek pangamatan saka dhuwur 1,075 meter, sampeyan bisa ndeleng Mt. Fuji lan tampilan Kawaguchiko.

Wis 15 menit mlaku saka Stasiun Kawaguchiko menyang stasiun Ropeway ing sikile gunung.

Boat Wisata "Ensoleillé"

Ing Tlaga Kawaguchiko, Boots Wisata "Ensoleillé" dilakokno kanggo turis. Kapal iki kanggo 120 wong. Stasiun kapal iki udakara 15 menit saka sikil saka stasiun Kawaguchiko. Prau lelungan ing Danau Kawaguchi udakara 20 menit.

Yen sampeyan njupuk kapal iki ing ropeway, sampeyan bakal ngerti kabeh gambaran Kawaguchiko. Lan sampeyan kudu bisa ngapresiasi Mt.Fuji sing apik.

Mt. Fuji ing musim gugur

Danau Kawaguchiko, Musim gugur Autumn lan Gunung Fuji kanthi esuk lan godhong abang ing sendhang Kawaguchiko, Jepang = shutterstock_759980281

Danau Kawaguchiko, Musim gugur Autumn lan Gunung Fuji kanthi esuk lan godhong abang ing sendhang Kawaguchiko, Jepang = shutterstock

Ing Tasik Kawaguchi, sampeyan bakal wareg karo pemandangan sing indah ing Mt. Fuji saben musim tanpa golek atraksi khusus.

Ing tebing sisih lor Tlaga Kawaguchiko, ana maples sing udakara udakara udakara 150 meter. Peta iki wiwit ngganti warna saben wulan Oktober saben taun, lan tekan pucuk pucuk musim gugur wiwit pertengahan November nganti akhir Nopember. Yen menyang Lake Kawaguchiko ing wektu iki, sampeyan bisa nikmati pemandangan musim gugur ing Mt. Fuji kaya foto ing ndhuwur.

Mt. Fuji ing mangsa

Mt Fuji kanthi salju ing musim salju ing tlaga Kawaguchiko Jepang

Mt Fuji kanthi salju ing musim salju ing tlaga Kawaguchiko Jepang -Shutterstock

Mt. Fuji kayane paling ayu nalika musim dingin. Iku amarga udhara cetha banget ing wektu kasebut.

Ing Tlaga Kawaguchiko, salju uwal kaping pirang-pirang taun. Dina candhake nalika salju salju, akeh banget awan, pemandangan Gunung Mt. Fuji ing wektu kasebut minangka sing paling apik tenan.

Amarga papan inggil dhuwur ing Tlaga Kawaguchi, mula adhem banget nalika mangsa salju. Suhu wilayah Lake Kawaguchiko sing saiki uga kaya ing ngisor iki.

Desember: maksimal 8 ° C / minimal -4 ° C
Januari: maksimal 5 ° C / minimal - 7 ° C
Februari: maksimal 6 ° C / minimal -6 ° C

Sanajan mbeku ing sendhang, dudu sing kandel. Gampang ngilangi nalika sampeyan nunggang es. Ayo ati-ati amarga mbebayani banget.

Mt. Fuji saka hotel ing sekitar Lake Kawaguchiko

Japan onsen lan Gunung Fuji ndeleng = shutterstock

Japan onsen lan Gunung Fuji ndeleng = shutterstock

Ing pesisir sisih wétan Danau Kawagutiko, hotel karo Onsen (sumber panas) nyebar. Wilayah iki diarani bebarengan karo Kawaguchiko Onsen. Aku rumangsa apik kanggo ndeleng Mt. Fuji saka hotel ing wilayah kasebut.

Kanggo nyatakake kasunyatan, Jepang ora nggatekake babagan musim semi musim panas ing wilayah kasebut. Nanging, bubar turis manca wiwit menehi perhatian ing wilayah kasebut. Akibaté, hotel-hotel sing bersaing kanggo nganyari maneh lan saya tambah apik.

Aku uga ngenalake Kawaguchiko Onsen ing artikel babagan sumber panas ing ngisor iki. Kirimake artikel ing ngisor iki yen sampeyan ora mikir.

>> Kanggo rincian babagan Kawaguchiko Onsen, monggo klik ing kene

 

Toko Premium Gotemba

Pemandangan sing apik banget ing wayah surup nalika titik pandeleng Gunung Fuji ing Outlet Premium Gotemba, Shizuoka ing Jepang = shutterstock

Pemandangan sing apik banget ing wayah surup nalika titik pandeleng Gunung Fuji ing Outlet Premium Gotemba, Shizuoka ing Jepang = shutterstock

Toko Barang Gotemba yaiku toko outlet paling gedhe ing Jepang sing dumunung ing sisih kidul-kulon Mt. Fuji. Luwih saka 200 toko merek dilat ing kene.

Pusat outlet iki misuwur banget ing antarane turis. Sampeyan bisa nyenengake blanja nalika nonton Mt. Fuji ing ngarep kene. Loro MT.Fuji lan mall iki sing luar biasa, dadi sampeyan bakal kepenak banget.

Aku ngenalake Rincian Premium Gotemba ing artikel babagan blanja ing ngisor iki. Mangga deleng artikel kasebut yen sampeyan seneng.

>> Kanggo rincian babagan Outlet Premium Gotemba, monggo klik ing kene

 

Oshino Hakkai

Oshino Hakkai yaiku desa cilik ing wilayah Fuji Five Lake, sing ana ing antarane Danau Kawaguchiko lan Tlaga Yamanakako = shutterstock

Oshino Hakkai yaiku desa cilik ing wilayah Fuji Five Lake, sing ana ing antarane Danau Kawaguchiko lan Tlaga Yamanakako = shutterstock

Kolam Okamaike ing Oshino, Yamanashi, Jepang = shutterstock

Kolam Okamaike ing Oshino, Yamanashi, Jepang = shutterstock

Oshino Hakkai minangka istilah kolektif kanggo wolung kolam ing desa Oshino sisih kidul Lake Kawaguchi. "Hakkai" ateges wolung segara ing basa Jepang. Saka ngisor blumbang, banyu sing ilang leleh ing Mt. Fuji munggah. Amarga blumbang kasebut dadi apik banget, para turis njelajah kolam nalika ndeleng Mt. Fuji.

Disebutake ana sawijining tlaga kuno ing kene. Nanging, tlaga saya garing. Mung bagean ing banyu banyu tlaga dadi kolam.

Fuji sing katon saka Oshino Hakkai apik banget, nanging ing wayah sore, dheweke bakal mundur maneh. Sampeyan bakal bisa njupuk gambar sing apik kanggo esuk.

 

Tlaga Yamanakako

Swan Putih kanthi Gunung Fuji ing tlaga Yamanaka, Yamanashi, Jepang = shutterstock

Swan Putih kanthi Gunung Fuji ing Tlaga Yamanakako, Yamanashi, Jepang = shutterstock

Lake Yamanakako minangka tlaga ing sisih kulon Gunung Mt. Fuji. Sing paling gedhe saka Fuji Five Lakes. Amarga dhuwure 980 meter, beda suhu karo Tokyo luwih saka 7 derajat. Dadi saiki ing musim panas lan iki dadi resort musim panas. Amarga ana akeh gelanggang tenis dll ing saindenging tlaga iki, asring digunakake minangka tujuan kemah musim panas dening siswa kuliah Jepang.

Tlaga iki duwe papan sing dhuwur lan ambane banyu sing cethek, saengga asring dadi beku ing musim mangsa. Yen sampeyan pengin nembak Mt. Fuji nalika musim salju kanthi indah, sampeyan bisa uga pengin njupuk ing tlaga iki.

Tumrap Yamanakako, wahana bus 25 menit saka Mt. Stasiun Fuji Garis Fujikyu. Iku 40 menit saka Stasiun JR Gotemba.

 

Saiko Iyashino-Sato Nenba

Saiko Iyashino-Sato Nenba desa jepang kuno yaiku desa Jepang sing direkonstruksi maneh nalika para pengunjung bisa njelajah Ing saben bangunan individu = shutterstock

Saiko Iyashino-Sato Nenba desa jepang kuno yaiku desa Jepang sing direkonstruksi maneh nalika para pengunjung bisa njelajah Ing saben bangunan individu = shutterstock

Museum mbukak udara "Saiko Iyashino-Sato Nenba" dumunung sekitar 50 menit sisih kulon nganggo bis saka Stasiun Kawaguchiko. Ing ngisor iki ana 20 omah lawas saka atap sing teduh. Sampeyan bisa njupuk gambar saka pamukiman Jepang sing apik lan Mt. Fuji.

Biyen desa dadi desa desa ing kene. Nanging, ing taun 1966, ana badai nyebabake aliran lebu lan desa kasebut dirusak. Wong-wong desa pindhah menyang papan liya. Sawise iku, omah pribadi dibalekake, lan dadi museum udara terbuka.

Ing museum udara terbuka iki, sampeyan bisa nyalurake jagad petani Jepang sing biyen manggon ing kene. Kasunyatan sing tak rasakake nalika ngunjungi kene yaiku akeh banget banyu sing mili saka Mt. Fuji. Yen lunga menyang kene, sampeyan mesthi rumangsa berkah banyu Mt. Fuji.

Ing mangsa adhem, salju salju saka wektu ing wilayah kasebut. Yen sampeyan pengin salju salju, sampeyan bakal bisa ngalami jagad sing luar biasa.

 

Lake Motosuko

Danau Motosu lan Gunung Fuji esuk ing mangsa musim salju. Tlaga Motosu minangka sisih paling kulon saka Fuji Five Lakes lan ana ing Prefektur Yamanashi kidul cedhak Gunung Fuji, Jepang = shutterstock

Lake Motosuko lan Mt. Fuji ing esuk ing mangsa musim dingin. Tlaga Motosuko minangka sisih paling kulon saka Fuji Five Lakes lan dumunung ing Prefektur Yamanashi kidul cedhak Gunung Fuji, Jepang = shutterstock

Yen sampeyan pengin menyang tlaga sing luwih tenang lan misterius tinimbang Lake Kawaguchiko lan Tasik Yamanakako, aku menehi saran ing Lake Motosuko.

Tlaga Motosuko minangka sisih paling kulon saka Fuji Five Lakes. Sing nomer telu paling gedhe ing antarane limang tlaga. Ambane banyu maksimal yaiku 121.6 m, transparan paling dhuwur.

Wilayah sing aku nyaranake ing Lake Motosuko yaiku sisih sisih lor kulon tlaga. Pemandangan MT.Fuji sing katon saka sekitar "Koan Campground" ing pesisir sisih lor-kulon pancen apik banget, lan dicithak kanthi tagihan ewu yen yen ing Jepang.

Aku nginep ing pondokan kemah iki ing wulan November lan ndeleng srengenge ing Mt. Fuji. Wiwitane lintang-lintang padha sumunar lan sendhang kasebut sumunar karo padhang rembulan. Pungkasane, sekitar sekitar Gunung Mt. Fuji dadi biru, lan gunung-gunung ing sauntune katon srengenge munggah. Aku durung tau ndeleng pemandangan sing nggumunke.

 

Lokasi saka Fuji Shibazakura

Mt. Fuji lan Shibazakura (lumut phlox, lumut jambon, phlox gunung). Landskap musim semi sing nggumunake sing nuduhake Jepang = shutterstock

Mt. Fuji lan Shibazakura (lumut phlox, lumut jambon, phlox gunung). Landskap musim semi sing nggumunake sing nuduhake Jepang = shutterstock

Ing sisih kidul Lake Motosuko, lereng gunung sing akeh banget. Fuji nyebar. Ing kana, "Fuji Shibazakura Festival" dianakake wiwit pertengahan April nganti akhir Mei. Ing wektu iki, Shibazakura (lumut phlox) bakal mekar ing saindenging papan kasebut, nggawe pemandangan gunung Mt. Fuji malah luwih ayu.

Babagan Fuji shibazakura Festival, aku ngenalake artikel babagan taman kembang ing Jepang. Yen sampeyan kepincut, waca artikel ing ngisor iki.

>> Kanggo rincian babagan Festival, klik ing kene

 

Asagirikogen Highland

Sapi ing Sapi ing Asagirikogen menyang Gunung Fuji views = shutterstock

Sapi ing Sapi ing Asagirikogen menyang Gunung Fuji views = shutterstock

Asagirikogen Highland minangka dataran tinggi sing nyebar ing sisih kulon Gunung Mt. Fuji. Yen pindhah menyang plato iki, sampeyan bisa ndeleng gunung gedhe. Fuji ing ngarepe sampeyan.

Asagirikogen Highland dhuwur ing 700-1000 meter. Luwih kerah sanajan musim panas, mula populer amarga resort musim panas. Ana akeh cabang. Ana uga papan sing bisa ngalami paragliding. Paling anyar, jumlah situs otomatis terus mundhak.

Luwih becik lunga saka sisih kidul menyang plato iki tinimbang lunga saka Kawaguchi-ko. Udakara udakara 50 menit kanthi bis saka Fujinomiya Station JR Minobu Line.

 

Miho ora matsubara

Miho no matsubara yaiku pantai ireng sing nduwe gunung Fuji.Ing papan sing terkenal kanggo plancongan = Shutterstock

Miho no matsubara yaiku pantai ireng sing nduwe gunung Fuji.Ing papan sing terkenal kanggo plancongan = Shutterstock

Miho no matsubara yaiku pesisir sing ana udakara 45 km kidul-kulon Mt. Fuji. Ana luwih saka 30,000 wit pinus ing pesisir iki 7 kilometer. Tampilan Mt. Fuji saka pesisir dipuji nalika umur Jepang lawas. Amarga riwayat iki, nalika Mt. Fuji kadaptar minangka Situs Warisan Donya, Miho no matsubara uga kadaptar bebarengan. Saengga rame karo turis akeh.

Wiwit Miho ora matsubara ana ing tengah rute (Tokaido) sing nyambung karo Tokyo lan Kyoto, ing jaman saiki akeh turis sing mandheg. Hiroshige UTAGAWA, pelukis misuwur ing jaman Edo uga nglukis Miho ora matsubara. Yen sampeyan tertarik karo lukisan lan riwayat Jepang, sampeyan bisa uga pengin menyang Miho ora matsubara.

Tekan lawang Miho ora matsubara, udakara udakara 30 menit saka bus saka stasiun JR Shimizu.

 

Ing sekitar Pulo Enoshima

Gunung, Fuji, lan, Enoshima, Shonan, Kanagawa, Jepang = shutterstock

Gunung, Fuji, lan, Enoshima, Shonan, Kanagawa, Jepang = shutterstock

Yen sampeyan lagi lelungan ing Tokyo, kenapa ora mandheg ing Pulau Enoshima sing udakara udakara jam saka stasiun Shinjuku dening Rapid Express "Romance mobil" saka Odakyu Railway.

Enoshima minangka pulo cilik sing dumunung sekitar 70 kilometer saka Mt. Fuji. Nanging, saka pantai sing apik ing sacedhake pulo iki sampeyan bisa ndeleng Mt. Fuji kaya foto ing ndhuwur. Ing wayah sore ing wayah awan, siluet Mt. Fuji apik digawe dening srengenge.

Aku biyen kanggo nginep karo kulawarga ing hotel sing cedhak Enoshima lan mlaku-mlaku ing pantai iki esuk lan sore. Aku kaget amarga Mt. Fuji 70 kilometer adoh nanging ana ngarsane sing kuwat banget. Aku kepengin menehi saran supaya sampeyan bisa ndeleng Mt. Fuji saka sekitar Enoshima.

 

Mt. Stasiun 5th Fuji

Titik pandeleng Panorama ing Stasiun 5th ing ler kidul Gunung Fuji = shutterstock

Titik pandeleng Panorama ing Stasiun 5th ing ler kidul Gunung Fuji = shutterstock

Stasiun kaping lima Fuji Subaru, titik tengah jalur Yoshida, sing mandhiri saka Shuji Fujiyoshida Sengen ing pangkal gunung menyang puncak Gunung Fuji = shutterstock

Stasiun kaping lima Fuji Subaru, titik tengah jalur Yoshida, sing mandhiri saka Shuji Fujiyoshida Sengen ing pangkal gunung menyang puncak Gunung Fuji = shutterstock

Menek menyang Mt. Fuji biasane diwiwiti saka stasiun kaping lima (titik tengah). Wong bisa menyang stasiun kaping lima nganggo mobil. Akomodasi, restoran, toko souvenir, lsp dijejeri ing stasiun kaping lima. Pendaki nyiapake ing kene. Lan munggah saka kaping lima nganti enem, kaping pitu, nomer wolu, nomer sanga lan pungkasane tekan puncak.

Mt. Fuji duwe papat rute pendakian utama. Rute ing ngendi fasilitas stasiun kaping lima minangka marem sing paling nyenengake yaiku rute Yoshida ing sisih lor. Dhuwur stasiun ing 5th iki yaiku 2,305 meter. Yen menyang stasiun 5th ing rute Yoshida, sampeyan bisa mlaku-mlaku mlaku-mlaku, dhaharan lan blanja. Sampeyan malah bisa numpak jaran.

Mt. Manjat Fuji diwatesi saka wiwitan Juli nganti pertengahan September, nanging akeh fasilitas stasiun 5 ing rute Yoshida dibukak wiwit pertengahan April nganti pertengahan Desember. Sampeyan bisa ngrasakake kekuwatan Mt. Fuji cedhak banget.

Masalahe kepiye carane menyang stasiun 5th.

Ayo dielingake rong prekara lan kanthi ati-ati nggawe rencana perjalanan. Kaping pisanan, nalika musim gunung gunung musim panas (1 Juli nganti 10 September ing rute Yoshida), Fuji Subaru Line asring ngatur lalu lintas mobil pribadi. Dadi luwih becik nggunakake bis tinimbang rent-a-car ing wektu iki.

Manéka bus dilakokaké ing musim iki. Udakara udakara 50 menit saka bis saka stasiun Kawaguchiko Railway Fujikyu menyang stasiun 5th Yoshida Route. Kajaba iku, ana pirang-pirang bis sing nyawang menyang Tokyo menyang stasiun 5th iki.

Sareh, nalika musim pendakian, akeh bus ora bakal mlaku. Dadi mangga dipriksa luwih dhisik yen bis sing pengin digunakake ing dina sing dikepengini.

Bus rute sing dituju saka wilayah Kawaguchiko nganti mandeg kaping lima umume bakal dioperasi sanajan sawise musim gunung. Nanging, dalan nganti stasiun kaping lima (Fuji Subaru Line) asring ditutup amarga salju. Ing wektu iki, bis iki ora bakal ditindakake kanthi temenan.

Sawetara wong target stasiun kaping 5 kanthi nggunakake mobil pribadi wiwit musim gugur. Nanging, liyane saka musim panas, Mt. Fuji minangka papan sing mbebayani, mulane aja meksa.

>> Mangga mirsani situs web resmi Mt. Fuji kanggo rincian.

 

Summit Mt. Fuji

Hikers ing puncak gunung Mt. Fuji sajrone sunrise = shutterstock

Hikers ing puncak gunung Mt. Fuji sajrone sunrise = shutterstock

Gagaman para pendaki ing puncak kasebut. Umume wong Jepang munggah gunung Fuji ing wayah wengi supaya bisa ing posisi ing utawa cedhak puncak nalika srengenge munggah = shutterstock

Gagaman para pendaki ing puncak kasebut. Umume wong Jepang munggah gunung Fuji ing wayah wengi supaya bisa ing posisi ing utawa cedhak puncak nalika srengenge munggah = shutterstock

Yen sampeyan mlaku-mlaku ing Jepang nalika musim panas, aku mikir yen apike bisa munggah ing pucuk gunung Mt. Fuji. Sampeyan seneng njelajah ing stasiun kaping lima gunung Mt. Fuji, nanging tampilan kasebut luwih ayu ing puncak kasebut.

Sampeyan bisa menek wiwit wulan Juli nganti awal September. Bubar tur turis manca kanggo turis, mula bisa uga melu wisata kasebut.

Gegayutan ing gunung Mt. Fuji, aku ngenalake artikel babagan hiking. Yen sampeyan kepincut, waca artikel ing ngisor iki.

>> Kanggo rincian babagan pendakian Mt. Fuji, mangga klik ing kene

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

 

Kayu salju sing ditutupi salju Fuji 1
Foto: Mt. Fuji ditutupi salju

Gunung Fuji ditutupi salju saka musim gugur nganti musim semi. Ing mangsa adhem, udhara cetha, saengga bisa ndeleng Gunung Fuji sing ayu sanajan saka Tokyo. Kanggo rincian babagan Gunung Fuji, waca artikel ing ngisor iki. Isi DaftarPotosan saka Mt. FujiMap saka Mt. Foto Fuji saka Mt. Fuji ...

Mt. Fuji ing srengenge esuk saka Motosu Lake = Shutterstock. 6.
Foto: Mt. Fuji ing srengenge esuk

Secara pribadi, tampilan favoritku ing Mt. Fuji minangka sunrise sing katon saka pesisir lor Lake Motosu ing sisih lor Mt. Fuji. Ana sethitik lampu gawean ing saindhenging Lake Motosu, saengga sampeyan bisa nyekseni ing Mt. Fuji kaya sing dideleng dening Jepang kuno. Pemandangan sing katon saka kene dicithak ...

Pendaki sing ndeleng srengenge ing pucuk gunung Mt. Fuji = Shutterstock
Foto: Climbing Mt. Fuji nalika musim panas

Wiwit awal Juli nganti awal September, ing Jepang, sampeyan bisa menek gunung Mt. Fuji (3,776 m). Ing wektu iki, Mt. Fuji meh ora salju. Butuh udakara 7 jam kanthi mlaku saka stasiun 5th ing ngendi bis teka ing ndhuwur. Yen sampeyan menek, aku nyaranake nonton srengenge ...

Babaging kula

Bon KUROSAWA  Saya suwe kerja dadi editor senior Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki wis kerja minangka panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor editor babagan budaya Jepang. Ayo kula ngenalake pirang-pirang perkara sing nyenengake lan menarik babagan Jepang. Mangga deleng artikel iki kanggo katrangan luwih.

2018-05-28

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.