Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Gambar gunung lan alun sing apik, wit Pine lan wit ngganti warna kalebu golf ing wayah esuk ing Aso, prefektur Kumamoto, Jepang = Shutterstock

Gambar gunung lan alun sing apik, wit Pine lan wit ngganti warna kalebu golf ing wayah esuk ing Aso, prefektur Kumamoto, Jepang = Shutterstock

Wilayah Kyushu! Sing paling apik ditindakake ing 7 Prefecture

Yen sampeyan mlaku-mlaku ing Kyushu, kepenak sing nyenengake. Ing Kyushu ana akeh papan-papan wisata sing bisa sampeyan kepenak sing apik, kalebu Mt. Aso lan Sakurajima. Ana gunung aktif ing Kyushu, mula uga ana Onsen (Hot Springs) ing kene. Mbalekake pikiran lan awak nganggo Beppu, Yufuin, Kurokawa Onsen lan Resorts Onsen liyane sing makili Jepang. Kutha paling gedhé ing Kyushu yaiku Fukuoka. Fukuoka ramen paling apik. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake garis besar Kyushu.

Garis saka Kyushu

Kumamoto Castle karo kembang ceri ing musim semi. Kumamoto, Jepang.Kumamoto Castle saiki dibandhingake = Shutterstock

Kumamoto Castle karo kembang ceri ing musim semi. Kumamoto, Jepang. Kumamoto Castle saiki dibandhingake = Shutterstock

Peta Kyushu = shutterstock

Peta Kyushu = shutterstock

TCTerms

Kyushu ana ing sisih kidul-kulon Jepang. Salah sawijining pulo utama Jepang yaiku Hokkaido, Honshu lan Shikoku.

Kisaran gunung akeh

Ing tengah Kyushu ana alon-alon gunung. Sanajan dhuwure kurang saka 2,000 meter, dheweke tetep nggumunake. Ing tengah yaiku Mt. Aso. Mt. Aso nduwe kaldera sing nduwe 18 kilometer ing sisih wétan-kulon lan 25 kilometer ing sisih lor lan kidul. Iki minangka salah sawijining kalori paling gedhe ing donya. Iki minangka kursus wisata sing paling populer kanggo pemandangan gunung kasebut kanthi bis utawa sepur.

Langkawi Resort

Yen sampeyan lelungan ing Kyushu, coba coba ngalami Onsen Jepang kanthi temenan. Onsen Resort paling gedhe dumunung ing Beppu, Prefektur Oita. Beppu minangka kutha sing akeh hotel lan Ryokan. Kangge, Yufuin ing Oita Prefecture lan Kurokawa Onsen ing Prefektur Kumamoto kaya ngono. Prefektur Kagoshima nduwèni Ibusuki Onsen ing segara.

Kutha Fukuoka

Kutha Fukuoka ing sisih lor Kyushu minangka kutha sing gedhé cacahé udakara 1.6 yuta jiwa. Akeh warung dibukak ing tengah Fukuoka saben sore. Coba coba mangan "Tonkotsu Ramen" misuwur kanggo Fukuoka ing warung iki. Iki uga kursus wisata sing populer banget.

akses

Bandara

Kyushu dipérang dening gunung tengah. Amarga ana bandara ing saben prefecture, sampeyan bisa mabur saka Tokyo utawa Osaka menyang Kyushu nganggo pesawat.

Kyushu Shinkansen

Ing sisih kulon Kyushu, Kyushu Shinkansen mlaku ing sisih lor lan kidul saka stasiun Hakata ing prefektur Fukuoka menyang stasiun Kagoshima-Chuo ing prefektur Kagoshima. Kanthi nggunakake Shinkansen, sampeyan bisa mlaku lancar ing Kyushu. Kyushu Shinkansen uga dihubungake karo Sanyo Shinkansen (Stasiun Hakata - Stasiun Shin Osaka) lan Tokaido Shinkansen (Stasiun Shin Osaka - Stasiun Tokyo). Dadi, sampeyan bisa kanthi gampang pindhah saka Osaka utawa Hiroshima menyang Kyushu.

 

Sugeng rawuh ing Kyushu!

Mangga ngunjungi saben wilayah Kyushu. Kowe arep lunga menyang endi?

Fukuoka Pefecture

Wong mangan warung gerak mobile Yatai ing wengi ing Fukuoka, Kyushu, Jepang = Shutterstock

Wong mangan warung gerak mobile Yatai ing wengi ing Fukuoka, Kyushu, Jepang = Shutterstock

Ana akeh panganan sing enak ing Fukuoka. Amarga segara wis cedhak, iwak isih seger. Mekaten Sushi ing Fukuoka. Ramen lan panjiko (spesial cod roe) uga ana panganan. Ana uga papan suci sing jenenge Dazaifu Tenmangu Shrine ing Kutha Dazaifu ing sisih kidul-wetan kutha Fukuoka.

Wong mangan warung gerak mobile Yatai ing wengi ing Fukuoka, Kyushu, Jepang = Shutterstock
Fukuoka Pefecture: Objek sing paling apik lan apa sing kudu ditindakake

Ana akeh panganan sing enak ing Fukuoka. Amarga segara wis cedhak, iwak isih seger. Mekaten Sushi ing Fukuoka. Ramen lan panjiko (spesial cod roe) uga ana panganan. Ana uga papan suci sing jenenge Dazaifu Tenmangu Shrine ing Kutha Dazaifu ing sisih kidul-wétan Fukuoka ...

 

Prefektur Saga

Runtuhan kuno ing Taman Sejarah Yoshinogari, Kanzaki, Prefektur Saga, Jepang = Shutterstock

Runtuhan kuno ing Taman Sejarah Yoshinogari, Kanzaki, Prefektur Saga, Jepang = Shutterstock

Ana "Reruntuhan Yoshinogari" sing dadi kerusakan paling gedhe ing Jepang ing Prefektur Saga. Ana sawetara jejak desa sajrone jaman Yayoi sejarah Jepang (3 c SM nganti 3 c Masehi). Reruntuhan iki dikembangake dadi Taman Sejarah Yoshinogari. Maneka warna omah lan bètèng kuna dibalèkaké ing taman sing jembar, saéngga sampeyan bisa seneng Jepang kuna.

Runtuhan kuno ing Taman Sejarah Yoshinogari, Kanzaki, Prefektur Saga, Jepang = Shutterstock
Prefektur Saga: Objek lan Babagan sing paling apik

Ana "Reruntuhan Yoshinogari" sing dadi kerusakan paling gedhe ing Jepang ing Prefektur Saga. Ana sawetara jejak desa sajrone jaman Yayoi sejarah Jepang (3 c SM nganti 3 c Masehi). Reruntuhan iki dikembangake dadi Taman Sejarah Yoshinogari. Maneka warna omah lan bètèng kuna dibalèkaké ...

 

Prefektur Nagasaki

Tugu Monumen Damai Nagasaki ing Taman Damai Nagasaki. Patung perdamaian sing digawe dening sculptor Seibou Kitamura saka Prefektur Nagasaki = Shutterstock

Tugu Monumen Damai Nagasaki ing Taman Damai Nagasaki. Patung perdamaian sing digawe dening sculptor Seibou Kitamura saka Prefektur Nagasaki = Shutterstock

Ana akeh papan-papan wisata ing Nagasaki prefecture. Museum Bom Atom Nagasaki dununge ing Kutha Nagasaki ing lokasi kantor prefektur, sing menehi pengalaman yen bom atom kasebut mudhun ing 11 Agustus 1945. Amarga Kutha Nagasaki duwe akeh lereng, sampeyan bisa nyenengake pemandangan wengi sing apik saka bukit ing wengi.

Tugu Monumen Damai Nagasaki ing Taman Damai Nagasaki. Patung perdamaian sing digawe dening sculptor Seibou Kitamura saka Prefektur Nagasaki = Shutterstock
Prefektur Nagasaki: Objek lan Babagan sing paling apik

Ana akeh papan-papan wisata ing Nagasaki prefecture. Museum Bom Atom Nagasaki dununge ing Kutha Nagasaki sing lokasi prefektur, sing menehi pengalaman yen bom atom diturunake tanggal 11 Agustus 1945. Amarga Kutha Nagasaki duwe akeh lereng, sampeyan bisa nyenengake pemandangan wengi sing ...

 

Prefektur Kumamoto

Gunung gunung lan petani pethi ing Kumamoto, Jepang = Shutterstock

Gunung gunung lan petani pethi ing Kumamoto, Jepang = Shutterstock

Kumamoto asring diarani "negara geni." Amarga ing prefektur Kumamoto, ana Mt. Aso sing isih tetep aktif kegiatan vulkanik. Iku kursus populer ing prefektur Kumamoto kanggo ndeleng gunung berapi iki. Bèntèng Kumamoto ing kutha Kumamoto saiki lagi mulihake amarga sapérangan rusak saka lindhu gedhe 2016.

Gunung gunung lan petani pethi ing Kumamoto, Jepang = Shutterstock
Prefektur Kumamoto: Objek sing paling apik lan apa sing kudu ditindakake

Kumamoto asring diarani "negara geni." Amarga ing prefektur Kumamoto, ana Mt. Aso sing isih tetep aktif kegiatan vulkanik. Iku kursus populer ing prefektur Kumamoto kanggo ndeleng gunung berapi iki. Kraton Kumamoto ing kutha Kumamoto saiki lagi mulihake amarga bagean kasebut rusak ing taun 2016 ...

 

Prefektur Oita

Pemandangan kutha cityscape Beppu sing apik banget kanthi wap saka siram umum lan ryokan onsen. Beppu minangka salah sawijining resor musim panas sing paling misuwur ing Jepang, Oita, Kyushu, Jepang = Shutterstock

Pemandangan kutha cityscape Beppu sing apik banget kanthi wap saka siram umum lan ryokan onsen. Beppu minangka salah sawijining resor musim panas sing paling misuwur ing Jepang, Oita, Kyushu, Jepang = Shutterstock

Gambar ing ndhuwur yaiku tampilan Kota Beppu, Prefektur Oita. Kutha iki ora kobong. Amarga banyu musim semi sing gedhe banget, sampeyan bisa ndeleng pemandangan kaya uap kasebut. Cedhak Kutha Beppu, Yufuin sing dadi spa spa sing akeh. Kutha iki uga misuwur banget karo turis manca.

Pemandangan indah cityscape Beppu kanthi uap sing wis diusir saka adus umum lan ryokan onsen. Beppu minangka salah sawijining resor musim panas sing paling misuwur ing Jepang, Oita, Kyushu, Jepang = shutterstock
Prefektur Oita: Objek lan Bab sing Paling Apik

Gambar ing ndhuwur yaiku tampilan Kota Beppu, Prefektur Oita. Kutha iki ora kobong. Amarga banyu musim semi sing gedhe banget, sampeyan bisa ndeleng pemandangan kaya uap kasebut. Cedhak Kutha Beppu, Yufuin sing dadi spa spa sing akeh. Kutha iki yaiku ...

 

Prefektur Miyazaki

Takachiho jurang lan air terjun ing Miyazaki, Kyushu, Jepang = Shutterstock

Takachiho jurang lan air terjun ing Miyazaki, Kyushu, Jepang = Shutterstock

Takachiho Gorge ing Miyazaki Prefecture minangka salah sawijining obyek wisata paling dhuwur ing Kyushu. A tebing sing paling dhuwur 80-100 meter terus nganti 7 kilometer. Sampeyan uga bisa muter kapal ing lembah iki.

Takachiho jurang lan air terjun ing Miyazaki, Kyushu, Jepang = Shutterstock
Prefektur Miyazaki: Objek lan Objek sing paling Apike

Jurang Takachiho ing Prefektur Miyazaki minangka salah sawijining obyek wisata paling apik ing Kyushu. Cliff kanthi dhuwure 80-100 meter terus suwene 7 kilometer. Sampeyan uga bisa muter prau ing lembah iki. Daftar Isi Outline MiyazakiTakachiho Garis Besar Miyazaki Peta Miyazaki Takachiho Aku menghargai ...

 

Prefektur Kagoshima

Kagoshima, Jepang karo Gunung Sakurajima = Shutterstock

Kagoshima, Jepang karo Gunung Sakurajima = Shutterstock

Prefektur Kagoshima dumunung ing sisih kidul kidul Kyushu. Ing prefektur iki ana gunung sing diarani Sakurajima kaya sing katon ing gambar ing ndhuwur. Sakurajima dumunung ing pesisir Kagoshima-shi. Sampeyan uga bisa lunga menyang Sakurajima kanthi prau.

Kagoshima, Jepang karo Gunung Sakurajima = Shutterstock
Prefektur Kagoshima: Objek lan Babagan sing paling apik

Prefektur Kagoshima dumunung ing sisih kidul kidul Kyushu. Ing prefektur iki ana gunung sing diarani Sakurajima kaya sing katon ing gambar ing ndhuwur. Sakurajima dumunung ing pesisir Kagoshima-shi. Sampeyan uga bisa lunga menyang Sakurajima kanthi prau. Daptar IsiTeliti Pulo KagoshimaYakushima saka Peta Kagoshima ...

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

Apa sing kudu ditindakake nalika ana angin topan utawa gempa
Apa sing kudu ditindakake nalika ana angin gedhe utawa gempa ing Jepang

Malah ing Jepang, karusakan saka angin topan lan udan abot saya tambah amarga pemanasan global. Kajaba iku, lindhu asring dumadi ing Jepang. Apa sing kudu ditindakake yen ana angin gedhe utawa gempa nalika lagi lelungan ing Jepang? Mesthi wae sampeyan ora bakal ngalami kaya ngono. Nanging, iku ...

 

Babaging kula

Bon KUROSAWA  Saya suwe kerja dadi editor senior Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki wis kerja minangka panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor editor babagan budaya Jepang. Ayo kula ngenalake pirang-pirang perkara sing nyenengake lan menarik babagan Jepang. Mangga deleng artikel iki kanggo katrangan luwih.

2018-05-28

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.