Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Kagoshima, Jepang karo Gunung Sakurajima = Shutterstock

Kagoshima, Jepang karo Gunung Sakurajima = Shutterstock

Prefektur Kagoshima: Objek lan Babagan sing paling apik

Prefektur Kagoshima dumunung ing sisih kidul kidul Kyushu. Ing prefektur iki ana gunung sing diarani Sakurajima kaya sing katon ing gambar ing ndhuwur. Sakurajima dumunung ing pesisir Kagoshima-shi. Sampeyan uga bisa lunga menyang Sakurajima kanthi prau.

Garis saka Kagoshima

Peta Kagoshima

Peta Kagoshima

 

 

Pulo Yakushima

Gedhang cedar, umur pirang-pirang ewu taun, tuwuh liar ing Pulo Yakushima = Shutterstock

Gedhang cedar, umur pirang-pirang ewu taun, tuwuh liar ing Pulo Yakushima = Shutterstock

Pegunungan Hotaka lan jambatan Kappa ing Kamikochi, Nagano, Jepang = Shuttersyock
15 Lokasi Pajak paling apik ing Jepang! Kamikochi, Oze, Mt. Fuji, Kumano Kodo, lsp.

Yen sampeyan pengin mlaku-mlaku ing panggonan sing indah ing Jepang, sampeyan menyang endi? Ing kaca iki, aku bakal ngenalake 15 papan hiking. Meh ora mokal kanggo 15 kaya iki. Nanging, 15 kuthah iki apik banget, mula maca yen sampeyan seneng. Umume saka ...

Pulo Yakushima kebak alam liar = Shutterstock
Foto: Pulo Yakushima -Nambah ing pulo "Putri Mononoke"!

Jepang minangka nagara cilik, nanging ngluwihi 3,000 kilometer saka sisih lor nganti kidul. Mula, alam lan urip ing Jepang maneka warna. Pulo sing katon ing kaca iki yaiku Yakushima, 60 km sisih kidul Kyushu. Ing kene, akeh cedar umur 1000-3000 taun sing kadaptar minangka Warisan Donya UNESCO ...

 

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

 

Babaging kula

Bon KUROSAWA  Saya suwe kerja dadi editor senior Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki wis kerja minangka panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor editor babagan budaya Jepang. Ayo kula ngenalake pirang-pirang perkara sing nyenengake lan menarik babagan Jepang. Mangga deleng artikel iki kanggo katrangan luwih.

2020-05-14

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.