Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Takachiho jurang lan air terjun ing Miyazaki, Kyushu, Jepang = Shutterstock

Takachiho jurang lan air terjun ing Miyazaki, Kyushu, Jepang = Shutterstock

Prefektur Miyazaki: Objek lan Objek sing paling Apike

Takachiho Gorge ing Miyazaki Prefecture minangka salah sawijining obyek wisata paling dhuwur ing Kyushu. A tebing sing paling dhuwur 80-100 meter terus nganti 7 kilometer. Sampeyan uga bisa muter kapal ing lembah iki.

Garis saka Miyazaki

Peta Miyazaki

Peta Miyazaki

 

Takachiho

Takachiho Gorge ing Autumn = Shutterstock
Foto: Takachiho ing Prefektur Miyagaki

Takachiho minangka tanah misterius sing dikenal minangka mitologi Jepang. Dununge ana ing wilayah pegunungan Miyazaki Prefecture ing sisih wétan Kyushu. Kutha iki isih duwe titik mitos lan tarian Kagura sing ana gandhengane. Iki uga misuwur segara awan sing indah ing musim gugur. Lan ...

 

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

 

Babaging kula

Bon KUROSAWA  Saya suwe kerja dadi editor senior Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki wis kerja minangka panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor editor babagan budaya Jepang. Ayo kula ngenalake pirang-pirang perkara sing nyenengake lan menarik babagan Jepang. Mangga deleng artikel iki kanggo katrangan luwih.

2020-05-14

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.