Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Takachiho Gorge ing Autumn = Shutterstock

Takachiho Gorge ing Autumn = Shutterstock

Foto: Takachiho ing Prefektur Miyagaki

Takachiho minangka tanah misterius sing dikenal minangka mitologi Jepang. Dununge ana ing wilayah pegunungan Miyazaki Prefecture ing sisih wétan Kyushu. Kutha iki isih duwe titik mitos lan tarian Kagura sing ana gandhengane. Iki uga misuwur segara awan sing indah ing musim gugur. Lan papan turis sing paling misuwur ing kutha iki yaiku Girang Takachiho. Ayo plancongan virtual menyang Takachiho kanthi akeh foto!

Foto saka Takachiho

Takachiho ing Prefektur Miyagaki1

Takachiho ing Prefektur Miyagaki = Shutterstock

 

Takachiho ing Prefektur Miyagaki2

Takachiho ing Prefektur Miyagaki = ADobeStock

 

Takachiho ing Prefektur Miyagaki3

Takachiho ing Prefektur Miyagaki

 

Takachiho ing Prefektur Miyagaki4

Takachiho ing Prefektur Miyagaki = Shutterstock

 

Takachiho ing Prefektur Miyagaki5

Takachiho ing Prefektur Miyagaki = Shutterstock

 

Takachiho ing Prefektur Miyagaki6

Takachiho ing Prefektur Miyagaki = Shutterstock

 

Takachiho ing Prefektur Miyagaki7

Takachiho ing Prefektur Miyagaki

 

Takachiho ing Prefektur Miyagaki8

Takachiho ing Prefektur Miyagaki

 

Takachiho ing Prefektur Miyagaki9

Takachiho ing Prefektur Miyagaki

 

Takachiho ing Prefektur Miyagaki10

Takachiho ing Prefektur Miyagaki

 

 

Peta Takachiho

 

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

 

 

 

2020-05-18

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.