Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Tugu Monumen Damai Nagasaki ing Taman Damai Nagasaki. Patung perdamaian sing digawe dening sculptor Seibou Kitamura saka Prefektur Nagasaki = Shutterstock

Tugu Monumen Damai Nagasaki ing Taman Damai Nagasaki. Patung perdamaian sing digawe dening sculptor Seibou Kitamura saka Prefektur Nagasaki = Shutterstock

Prefektur Nagasaki: Objek lan Babagan sing paling apik

Ana akeh papan-papan wisata ing Nagasaki prefecture. Museum Bom Atom Nagasaki dununge ing Kutha Nagasaki ing lokasi kantor prefektur, sing menehi pengalaman yen bom atom kasebut mudhun ing 11 Agustus 1945. Amarga Kutha Nagasaki duwe akeh lereng, sampeyan bisa nyenengake pemandangan wengi sing apik saka bukit ing wengi.

Garis saka Nagasaki

Peta Nagasaki

Peta Nagasaki

 

Kutha Nagasaki

Kutha Nagasaki misuwur kanthi pemandangan wengi sing apik banget = Shutterstock

Kutha Nagasaki misuwur kanthi pemandangan wengi sing apik banget = Shutterstock

Kutha Nagasaki, Kyushu, Jepang 9
Foto: Nagasaki City-Apik kanggo pemandangan sing apik banget!

Nagasaki minangka kutha sing tentrem ing endi agama lan budaya saka macem-macem negara sing saling katon kaya ngono. Nagasaki misuwur amarga pemandangan wengi sing apik ing sandhinge Kobe lan Hakodate. Yen sampeyan lelungan ing Kyushu, mangga seneng kutha iki! Dhaptar Dhaptar Poto Nagasaki CityMap Foto Nagasaki

 

Situs Kristen sing didhelikake

Pulo Amakusa ing Nagasaki = Adobe Simpenan

Pulo Amakusa ing Nagasaki = Adobe Simpenan

Pulo Amakusa ing Nagasaki
Foto: Situs Kristen sing didhelikake ing Wilayah Nagasaki

Ing kaca iki, aku bakal ngenalake crita nyata wilayah Nagasaki ing Kyushu. Ana akeh wong Kristen ing wilayah Nagasaki. Wiwit abad kaping 17 nganti kaping 19, dheweke tetep iman kanthi rahasia, sanajan agama Kristen dilarang. Tabel Dhaptar Situs Hubungan Kristen sing Disembunyi ing ...

 

Huis Ten Bosch

Werna lapangan Tulips kanthi kincir angin ing Huis Ten Bosch, Nagasaki Jepang = Shutterstock

Werna lapangan Tulips kanthi kincir angin ing Huis Ten Bosch, Nagasaki Jepang = Shutterstock

Hogwarts Castle Ing USJ = shutterstock
5 Taman hiburan lan Taman Tema Paling apik ing Jepang! Tokyo Disney Resort, USj, Fuji-Q Highland ...

Ing Jepang ana sawetara taman tema ing saindenging jagad lan taman hiburan. Utamane misuwur yaiku Universal Studios Jepang ing Osaka lan Tokyo Disney Resort. Kajaba iku, aku bakal ngenalake bintik-bintik kayata Fuji-Q Highland sing bisa sampeyan lakoni nalika nonton Mt. Fuji. Isi DaftarTokyo Disney ...

Huis Ten Bosch ing Prefektur Nagasaki, Kyushu, Jepang = Shutterstock 1
Foto: Huis Ten Bosch ing Prefektur Nagasaki, Kyushu, Jepang

"Huis Ten Bosch" minangka taman tema apik sing makili Kyushu ing Jepang. Nanging dudu "Jepang", iku "Walanda". Jepang sinau teknologi lan budaya Kulon saka Walanda, sanajan ing jaman sepi. Amarga kekancan sing dawa iki, taman tema gedhe dibukak ing Sasebo, Prefektur Nagasaki, sing sampeyan bisa ...

 

Pulo Gunkanjima

Pulo Gunkanjima ing Prefektur Nagasaki

Pulo Gunkanjima ing Prefektur Nagasaki = Shutterstock

Pulo Gunkanjima ing Prefektur Nagasaki, Kyushu = Shutterstock 1
Foto: Pulo Gunkanjima ing Prefektur Nagasaki

Iki dudu kapal perang. Iki minangka pulo cilik "Gunkanjima" sing ana ing sisih kulon Kyushu. Biyen, batu bara digawe ing Gunkanjima. Akeh panambang lan kulawargane sing manggon ing kana. Malah saiki, omah pertama ing Jepang isih kari. Pulo saiki didaftar minangka Situs Warisan Donya. Kanggo mbukak ...

 

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

 

Babaging kula

Bon KUROSAWA  Saya suwe kerja dadi editor senior Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki wis kerja minangka panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor editor babagan budaya Jepang. Ayo kula ngenalake pirang-pirang perkara sing nyenengake lan menarik babagan Jepang. Mangga deleng artikel iki kanggo katrangan luwih.

2020-05-14

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.