Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Pemandangan indah cityscape Beppu kanthi uap sing wis diusir saka adus umum lan ryokan onsen. Beppu minangka salah sawijining resor musim panas sing paling misuwur ing Jepang, Oita, Kyushu, Jepang = shutterstock

Pemandangan indah cityscape Beppu kanthi uap sing wis diusir saka adus umum lan ryokan onsen. Beppu minangka salah sawijining resor musim panas sing paling misuwur ing Jepang, Oita, Kyushu, Jepang = shutterstock

Prefektur Oita: Objek lan Bab sing Paling Apik

Gambar ing ndhuwur yaiku tampilan Kota Beppu, Prefektur Oita. Kutha iki ora kobong. Amarga banyu musim semi sing gedhe banget, sampeyan bisa ndeleng pemandangan kaya uap kasebut. Cedhak Kutha Beppu, Yufuin sing dadi spa spa sing akeh. Kutha iki uga misuwur banget karo turis manca.

Bab lan Paragraf

Garis saka Oita

Lanskap Yufuin, Jepang = AdobeStock

Lanskap Yufuin, Jepang = AdobeStock

Peta Oita

Peta Oita

 

Beppu

Beppu kutha wengi tampilan = Shutterstock
Beppu! Seneng ing resort musim semi musim panas paling gedhe ing Jepang!

Beppu (別 府), Prefektur Oita, yaiku pusat musim panas musim panas ing Jepang. Yen sampeyan pengin kanthi seneng karo sumber panas Jepang, sampeyan bisa uga pengin nambah Beppu menyang jadwal sampeyan. Beppu duwe banyu panas sing akeh lan ana macem-macem jinis sumber panas. Kajaba ana ing masarakat gedhe ...

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

 

Babaging kula

Bon KUROSAWA  Saya suwe kerja dadi editor senior Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki wis kerja minangka panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor editor babagan budaya Jepang. Ayo kula ngenalake pirang-pirang perkara sing nyenengake lan menarik babagan Jepang. Mangga deleng artikel iki kanggo katrangan luwih.

2020-05-14

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.