Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Beppu kutha wengi tampilan = Shutterstock

Beppu kutha wengi tampilan = Shutterstock

Beppu! Seneng ing resort musim semi musim panas paling gedhe ing Jepang!

Beppu (別 府), Prefektur Oita, yaiku pusat musim panas musim panas ing Jepang. Yen sampeyan pengin kanthi seneng karo sumber panas Jepang, sampeyan bisa uga pengin nambah Beppu menyang jadwal sampeyan. Beppu duwe banyu panas sing akeh lan ana macem-macem jinis sumber panas. Saliyane adus umum sing gedhe, uga adus pribadi ing kamar tamu lan kamar mandi ruangan gedhe kanthi adus renang. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake Beppu kanthi rinci.

Photos

Festival Pembakaran Gunung Beppu = Shutterstock
Foto: Beppu (1) Resor musim semi musim panas sing apik banget

Beppu, sing dumunung ing sisih wétan Kyushu, minangka pusat musim semi musim panas sing paling gedhe ing Jepang. Yen sampeyan ngunjungi Beppu, sampeyan bakal kaget dhisik karo sumber mata panas sing ana ing kene. Yen sampeyan nyawang kutha ing Beppu saka bukit, sampeyan bisa ndeleng ing kaca iki, ...

Taman Minami-Tateishi kanthi godhong musim gugur sing apik
Foto: Beppu (2) Owah-owahan sing apik sajrone musim iki!

Beppu, kaya akeh tujuan turis liyane ing Jepang, ngalami owah-owahan musiman ing musim semi, musim panas, musim gugur lan musim dingin. Pemandangan ing saindhenging musim semi musim panas owah kanthi apik miturut musim iki. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake foto-foto sing apik kanthi tema patang musim. Isi DaftarPotosan BeppuMap ...

Akeh turis Deleng banyu musim semi musim panas biru. Nelpon Umii jigoku (Neraka Segara) Sing ngrokok sabenere Apa musim semi panas sing duwe kobalt mineral = Shutterstock
Foto: Beppu (3) Ayo ngunjungi macem-macem Hells (Jigoku)

Papan wisata sing paling populer ing Beppu yaiku "Hells" (Jigoku = 地獄). Ing Beppu, banyu panas sing alami alami wiwit jaman kuna diarani "Hells" amarga pemandangan kaya neraka. Ana macem-macem jinis sumber panas ing Beppu. dadi warna-warni warna Harapan kanthi maneka warna. Seneng foto-foto kasebut ...

Pemandangan sing apik saka kamar mandi sing mbukak "Tanayu" ing Hotel Suginoi, Beppu, Jepang
Foto: Beppu (4) Rasakake sumber panas ing macem-macem gaya!

Beppu, Resor sumber air panas paling gedhe ing Jepang, duwe macem-macem jinis kamar mandhi, wiwit saka siram umum kanggo bathtub ruangan mewah sing mewah. Ing kaca iki, nikmati pemandangan kanthi macem-macem bath! Daftar Isi Foto BeppuPeta Beppu Foto Beppu Beppu pemandian air panas Beppu pemandian mata air panas Beppu ...

 

Garis saka Beppu

Ana kamar mandhi ruangan sing cilik banget ing endi wae ing kutha Beppu. Iki minangka "Ahiyu (shower foot)" supaya sampeyan bisa kanthi gampang ngumbah sikil.

Wis ana ruangan ruangan cilik ing Beppu. Iki "Ahiyu (sikil sikil)" kanthi gampang sampeyan bisa siram.

Beppu minangka wilayah resort musim panas musim panas sing paling gedhe ing Jepang. Jumlah banyu spring panas sing asalé saka Beppu minangka nomer loro paling gedhe ing donya sawise Yellowstone ing Amerika Serikat. Beppu nyakup area kang ana 125.34 km persegi, yaiku mung 1 / 70th ing Greenstone. Yen sampeyan ngunjungi Beppu, sampeyan bakal kaget amarga kepiye banyu musim semi sing akeh panas ing kene.

Beppu wis dikenal minangka resort musim semi musim panas sing misuwur ing Jepang. Maneka warna sumber panas wis digunakake kanggo adus. Salajengipun, sumber panas warna aneh kayata "Umi-Jigoku (neraka laut)" lan "Chinoike-Jigoku (neraka kolam getih)" wis narik kawigaten wong minangka papan pemandangan.

Saiki, luwih saka 8 yuta turis ngunjungi Beppu saben taun. Ana akeh hotel lan Ryokan ing Beppu kanggo welcome tamu kasebut. Beppu dibandhingake karo Yufuin. Yufuin minangka resort musim semi sing panas. Beda, Beppu minangka kutha plancongan sing santai kanthi akeh hotel lan fasilitas hiburan.

Bubar, hotel resort mewah lan fasilitas liyane wis mbukak ing bukit adoh saka Beppu tengah. Bisa uga luwih apik ngendhokke ing salah sawijining hotel kasebut.

Endi Beppu?

Beppu dumunung ing pesisir wétan Kyushu. Banget cedhak karo Oita City, ibukutha Prefektur Oita. Perlu udakara 30 menit nganggo mobil utawa sepur saka pusat kutha Oita menyang Beppu.

Akses lalu lintas

Miturut online

Bandara Oita → Beppu: 40 menit kanthi bis limosin

Bandara Haneda (Tokyo) → Bandara Oita: 1 jam 30 menit
Bandara Narita (Tokyo) → Bandara Oita: 2 jam
Bandara Itami (Osaka) → Bandara Oita: 1 jam

Kanthi sepur

Stasiun JR Tokyo → Stasiun JR Beppu: jam 6

Tokyo → Kokura: Shinkansen
Kokura → Beppu: Sepur ekspres Sonic winates

 

Rintis wisata sing disaranake

Beppu Hatto (別 府 八 湯)

Ana atusan sumber panas ing kutha Beppu. Antarane, wolu sumber panas sing didhaptar ing ngisor iki kanthi kolektif disebut "Beppu Hatto" (tegese wolung sumber air panas ing Beppu) nganti suwe. Beppu Hatto duwe macem-macem jinis sumber panas. Kajaba iku, swasana minangka area musim panas uga beda. Yen sampeyan tekan Beppu, seneng macem-macem jinis sumber panas.

Beppu Onsen (別 府 温泉)

Takegawara Onsen ing Beppu

Takegawara Onsen ing Beppu

Peta Beppu Onsen
Stasiun Kereta Api Beppu Jepang kanthi Patung Kumahachi Aburaya utawa paman sing mengilap Dumunung ing stasiun sepur Beppu

Stasiun Kereta Api Beppu Jepang kanthi Patung Kumahachi Aburaya utawa paman sing mengilap Dumunung ing ngarep stasiun

Beppu Onsen minangka kutha musim semi sing panas sing dumunung ing sekitar Stasiun JR Beppu, lan minangka area sing paling nyenengake hiburan ing Beppu Hatto. Ana uga bus umum sing dibangun ing taun 1938, diarani "Takegawara Onsen".

 

Myoban Onsen (明礬 温泉)

Beppu Onsen Hoyoland. ing Beppu

"Beppu Onsen Hoyoland". ing Myoban Onsen, Beppu, Jepang

Peta Myoban Onsen
Beppu Onsen Hoyoland. ing Beppu2

"Beppu Onsen Hoyoland" ing Myoban Onse. Mandi ruangan iki minangka musim panas unisex

Myoban Onsen dumunung ing sawijining bukit, adoh saka tengah Beppu. "Myoban" ateges Yunohana utawa Alum. Jeneng iki amarga Alum wis diklumpukake ing kabupaten iki.

Kabupaten kasebut uga kalebu Beppu Onsen Hoyoland, sing misuwur amarga adus Mudhuk Campuran. Ing kene sampeyan bisa nemu susu putih susu lan siram lemu. Luwih ing njaban ruangan, sampeyan bisa nggunakake ruangan mandat campuran ruangan kaya sing katon ing gambar ing ndhuwur. Mandi terbuka iki yaiku musim semi panas jender panas tradisional.

Hotel resor kelas dhuwur, "ANA Intercontinental Beppu Resort & Spa," bubar dibukak ing sawijining bukit, adoh saka pusat Myoban Onsen. Pemandangan saka hotel iki apik tenan.

ANA InterContinental Beppu Resort & Spa ing Beppu

ANA InterContinental Beppu Resort & Spa ing Beppu = Source: https://anaicbeppu.com/en/

 

Kannawa Onsen (鉄 輪 温泉)

Landskap sing apik ing Kannawa Onsen

Landskap sing apik ing Kannawa Onsen

Peta Kannawa Onsen
Ing Kannawa Onsen, uap mundhak akeh ing endi-endi

Ing Kannawa Onsen, uap mundhak akeh ing endi-endi

Kannawa Onsen, bebarengan karo Myoban Onsen, minangka distrik sing njaga swasana kutha musim panas tradisional tradisional. Dununge ana ing tengah Beppu lan Myoban Onsen.

Ana pirang-pirang Jigoku (neraka = mata air panas sing aneh), sing dadi puncak pariwisata Beppu. Uga caket karo Balai Cerap Yukemuri, sing menehi tampilan panorama kutha mata air panas. Dadi tetep ing hotel ing Kannawa Onsen, bisa uga apike.

Nalika mlaku-mlaku ngliwati Kannawa Onsen, uap-uap metu saka ing kono. Kabupaten iki uga duwe fasilitas wisata "Jigoku Steaming Workshop Kannawa" ing ngendi sampeyan bisa nemu sayur-sayuran lan daging masak kanthi nggunakake kukus iki.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan Jigoku, Yukemuri Observatorium, lan Jigoku Steaming Workshop Kannawa, pirsani separo kapindho kaca iki.

 

Kankaiji Onsen (観 海 寺 温泉)

Hotel Suginoi ing Kankaiji Onsen, Beppu

Hotel Suginoi ing Kankaiji Onsen, Beppu

Peta Kankaiji Onsen
Kankaiji Onsen duwe hotel paling gedhe ing Beppu sing diarani Suginoi Hotel = Sumber: https://www.suginoi-hotel.com/

Kankaiji Onsen duwe hotel paling gedhe ing Beppu sing diarani Suginoi Hotel = Sumber: https://www.suginoi-hotel.com/

Kankaiji Onsen mapan langsung ing lereng saka Beppu tengah. Wiwit distrik iki uga ana ing sawijining bukit, pangarsane apik.

Kankaiji Onsen nduwe "Suginoi Hotel," sing minangka hotel gedhe sing nggambarake Beppu. Hotel iki digunakake kanggo tamu klompok gedhe. Nanging, bubar, fasilitas anyar kayata kamar mandhiri sing amba kanthi pemandangan sing apik bakal dikuatake supaya tamu individu sing nggoleki pengalaman berkualitas bisa wareg.

 

Horita Onsen Hor 堀 田 温泉)

Peta Horita Onsen
Bis umum "Horita Onsen" minangka salah sawijining bus umum sing misuwur ing kutha Beppu.

Bis umum "Horita Onsen" minangka salah sawijining bus umum sing misuwur ing kutha Beppu.

Horita Onsen minangka spring panas sing sepi dumunung ing lereng saka Kankaiji Onsen. Onsen iki wis digunakake minangka musim panas kanggo ngobati lara mbuwang suwe. Ana bus umum gratis "Horita Onsen" ing kene.

 

Kamegawa Onsen (亀 川 温泉)

Beppukaihin-Sunayu ing Beppu

Beppukaihin-Sunayu ing Beppu

Beppukaihin-Sunayu ana ing segara sing adoh saka Kamegawa Onsen

Beppukaihin-Sunayu ana ing segara sing adoh saka Kamegawa Onsen

Kamegawa Onsen mapan ing segara, ing sisih tengen Stasiun Kamrawa JR. Bis umum minangka "Hamada Onsen" lan Museum Hamada Onsen minangka puncak ing kabupaten iki.

Kajaba iku, ana musim semi panas kotamadya "Beppu-kaihin Sunayu (府 別 府 浜 浜 湯 = Beppu Pantai Sand Bath)" cedhak Beppu University Station. Dununge ana ing pantai Shoningahama.

Kaya sing sampeyan deleng ing foto ing ndhuwur, sampeyan bisa ngalami "adus wedhi" ing ngendi sampeyan bisa adus pasir sing digawe karo panas geoterma.

 

Shibaseki Onsen (柴 石 温泉)

Peta Shibaseki Onsen
Ora ana hotel ing Shibaseki Onsen, mung bis publik kotamadya "Shibaseki Onsen"

Ora ana hotel ing Shibaseki Onsen, mung bis publik kotamadya "Shibaseki Onsen"

Shibaseki Onsen yaiku musim semi cilik sing cedhak mung ing cerun saka Kamegawa Onsen. Mung ana bis umum "Shibaseki Onsen", ora ana akomodasi kayata hotel.

"Shibaseki Onsen" digunakake dening warga setempat. Suasana ing kene sepi banget.

 

Hamawaki Onsen (浜 脇 温泉)

Peta Hamawaki Onsen
Utopia Hamawaki ing Hamawaki Onsen, Beppu

Utopia Hamawaki ing Hamawaki Onsen, Beppu. Iki minangka fasilitas modern kanthi gedung olahraga

Hamawaki Onsen minangka daerah sumber air panas sing cukup cilik sing ana ing pesisir kidul Beppu Onsen. "Hamawaki" tegese pantai ing Jepang. Stasiun JR Beppu berjarak 15 menit.

Air panas ing Beppu diarani uga asale saka kabupaten iki. Ryokan sing lawas biyen isih tetep ing kabupaten iki. Nanging saiki, adus umum "Hamawaki Onsen" lan fasilitas musim panas "Utopia Hamawaki" sing dilengkapi gym olahraga minangka puncak ing distrik iki.

 

Jigoku (Lonceng)

Beppu duwe akeh sumber mata air panas kanthi warna lan bentuk sing unik. Sawetara iku digunakake dadi obyek wisata tinimbang adus. Dheweke diarani "Jigoku (Hell = Neraka)". Ing ngisor iki minangka wakil Jigoku. Lima kasebut kalebu ing Kannawa Onsen lan loro liyane ana ing Shibaseki Onsen.

Jigoku lima kannawa Onsen bisa mlaku. Loro Jigoku saka Shibaseki Onsen uga bisa mlaku kanthi tliti. Sampeyan bisa njupuk bis utawa taksi ing antarane loro Onsen. Ana wisata bis ing Jigoku supaya bisa melu. Sampeyan uga bisa njupuk wisata virtual kanthi ndeleng foto ing ngisor iki!

Akeh turis Deleng banyu musim semi musim panas biru. Nelpon Umii jigoku (Neraka Segara) Sing ngrokok sabenere Apa musim semi panas sing duwe kobalt mineral = Shutterstock
Foto: Beppu (3) Ayo ngunjungi macem-macem Hells (Jigoku)

Papan wisata sing paling populer ing Beppu yaiku "Hells" (Jigoku = 地獄). Ing Beppu, banyu panas sing alami alami wiwit jaman kuna diarani "Hells" amarga pemandangan kaya neraka. Ana macem-macem jinis sumber panas ing Beppu. dadi warna-warni warna Harapan kanthi maneka warna. Seneng foto-foto kasebut ...

Umi Jigoku (海 地獄 = Laut Neraka)

Akeh turis Deleng banyu musim semi musim panas biru. Nelpon Umii jigoku (Neraka Segara) Sing ngrokok sabenere Apa musim semi panas sing duwe kobalt mineral = Shutterstock

Akeh turis Deleng banyu musim semi musim panas biru. Nelpon Umii jigoku (Neraka Segara) Sing ngrokok sabenere Apa musim semi panas sing duwe kobalt mineral = Shutterstock

Kabupaten: Kannawa Onsen

Umi Jigoku (Laut Neraka) yaiku musim semi biru kobalt sing cerah. Suhu udakara 98 derajat Celsius lan ambane nganti 200m. Jigoku iki lair udakara 1,200 taun kepungkur nalika Mt. Tsurumi mbledhos. Yaiku paling gedhe ing Jigoku ing Beppu. Yen pengin lunga ndeleng siji Jigoku ing endi wae, disaranake Umi Jigoku.

Alamat: 559-1 Kannawa, Beppu
Akses: 20 menit kanthi bus saka stasiun Beppu. Ayo ing "Umi Jigoku" utawa "Kannawa"
Ragad mlebu: 400 yen (Wong diwasa, Individu)
Jam bisnis: 8:00 kanggo 17:00 (Bukak kabeh taun)

Chinoike Jigoku (血 の 池 地獄 = Blumbang blumbang getih)

Chinoike Jigoku utawa blumbang blumbang getih ing Beppu = Shutterstock

Chinoike Jigoku utawa blumbang blumbang getih ing Beppu = Shutterstock

Kabupaten: Shibaseki Onsen

Chinoike Jigoku (neraka blumbang getih) minangka papan pariwisata sing misuwur bebarengan karo Umi Jigoku (Neraka Segara). Jigoku iki nduweni warna abang, kayadene getih, amarga lendut abang panas sing ngemot oksida wesi lan oksida magnesium. Ashiyu (adus sikil) saka warna sing padha uga kasedhiya.

Alamat: 778 Noda, Beppu
Akses: 15 menit kanthi bis saka stasiun JR Kamegawa. Sampun ing Chinoike Jigoku. / 40 menit kanthi bis saka Beppu Station. Sampun ing Chinoike Jigoku. Taxis uga kasedhiya ing loro stasiun.
Ragad mlebu: 400 yen (Wong diwasa, Individu)
Jam bisnis: 8:00 kanggo 17:00 (Bukak kabeh taun)

Tatsumaki Jigoku (龍 巻 地獄 = Tornado Neraka)

Tatsumaki Jigoku ing Beppu

Tatsumaki Jigoku ing Beppu

Kabupaten: Shibaseki Onsen

Tatsumaki Jigoku kalebu geyser sing nganti saben 30-40 menit. Musim panas iki nduweni kekuwatan kanggo metu saka lemah nganti 50m. Nanging, kanggo nyegah bahaya turis, Jigoku saiki duwe langit-langit watu lan tembok ing sisih pinggir, kaya sing katon ing foto ndhuwur. Tekanan nalika Tatsumaki Jigoku gusar banget.

Tatsumaki Jigoku ana ing jejere Chinoike Jigoku ing ndhuwur. 10 menit sadurunge njeblug, lampu abang ing lawang bakal sumunar, mulane apike nggunakake lampu iki minangka referensi nalika mutusake Jigoku sing bisa ditemokake dhisik.

Alamat: 782 Noda, Beppu
Akses: 15 menit kanthi bis saka stasiun JR Kamegawa. Sampun ing Chinoike Jigoku. / 40 menit kanthi bis saka Beppu Station. Sampun ing Chinoike Jigoku. Taxis uga kasedhiya ing loro stasiun.
Ragad mlebu: 400 yen (Wong diwasa, Individu)
Jam bisnis: 8:00 kanggo 17:00 (Bukak kabeh taun)

Shiraike Jigoku (白 池 地獄 = White Pond Neraka)

Shiraike Jigoku ing Beppu

Shiraike Jigoku ing Beppu

Kabupaten: Kannawa Onsen

Shiraike Jigoku (White Pond Hell) yaiku musim semi panas sing ngemot musim semi uyah borate. Iki transparan nalika lagi surem, nanging dadi susu nalika kapapar ing njaba hawa.

Alamat: 278 Kannawa, Beppu
Akses: 20 menit kanthi bus saka stasiun Beppu. Sampun ing "Kannawa"
Ragad mlebu: 400 yen (Wong diwasa, Individu)
Jam bisnis: 8:00 kanggo 17:00 (Bukak kabeh taun)

Oniishibozu Jigoku (鬼 石坊 主 地獄)

Oniishibozu Jigoku ing Beppu

Oniishibozu Jigoku ing Beppu

Kabupaten: Kannawa Onsen

Oniishibozu Jigoku cedhak karo Umi Jigoku (Laut Neraka). Ing Oniishibozu Jigoku, sampeyan bisa ndeleng pemandangan sing aneh, kaya lendut abu-abu lagi nggodhok. Biasane diarani Bozu Jigoku amarga katon kaya Bozu (kulit kulit wiku). Oniishibozu Jigoku duwe fasilitas musim panas "Oniishi-no-yu" (620 yen kanggo wong diwasa).

Alamat: 559-1 Kannawa, Beppu
Akses: 20 menit kanthi bus saka stasiun Beppu. Ayo ing "Umi Jigoku" utawa "Kannawa"
Ragad mlebu: 400 yen (Wong diwasa, Individu)
Jam bisnis: 8:00 kanggo 17:00 (Bukak kabeh taun)

Kamado Jigoku (か ま ど 地獄)

Kamado Jigoku ing Beppu

Kamado Jigoku ing Beppu

Kabupaten: Kannawa Onsen

Kamado Jigoku ateges "Masak Pot Neraka" nalika dijarwakake ing Inggris. Nuli jenenge masak nasi nggunakake uap Jigoku iki kanggo festival kuil tartamtu. Ana sawetara sumber panas ing neraka iki. Werna sumber panas iki macem-macem, kayata lumpur, susu, lan biru.

Alamat: 621 Kannawa, Beppu
Akses: 20 menit kanthi bus saka stasiun Beppu. Sampun ing "Kannawa"
Ragad mlebu: 400 yen (Wong diwasa, Individu)
Jam bisnis: 8:00 kanggo 17:00 (Bukak kabeh taun)

Oniyama Jigoku (鬼 山 地獄)

Oniyama Jigoku ing Beppu

Oniyama Jigoku ing Beppu

Kabupaten: Kannawa Onsen

Ora kaya Jigoku liyane, Oniyama Jigoku luwih fokus marang dikembara buaya kanthi nggunakake musim semi panas nalika ndeleng musim semi sing panas. Udakara 80 buaya bakal welcome sampeyan.

Alamat: 625 Kannawa, Beppu
Akses: 20 menit kanthi bus saka stasiun Beppu. Sampun ing "Kannawa"
Ragad mlebu: 400 yen (Wong diwasa, Individu)
Jam bisnis: 8:00 kanggo 17:00 (Bukak kabeh taun)

 

Observatorium Yukemuri

Wisata wanita ing sudut pandang Beppu, kutha musim panas musim panas nomer 1 ing Jepang, kutha kanthi uap ngusir saka kamar mandi umum lan ryokan onsen

Wisata wanita ing sudut pandang Beppu, 1 musim semi musim panas Jepang, kutha sing nganggo Steam ngusir saka adus umum lan ryokan onsen = Shutterstock

Ing bukit Kannawa Onsen, ana papan sing apik banget sing diarani "Observatorium Yukemuri" ing ngendi sampeyan bisa ndeleng kutha ing musim semi sing panas iki. Yen sampeyan ngunjungi pemerhatian kasebut, sampeyan bisa nyenengake tampilan uap musim panas musim panas sing ana ing kene, kaya sing katon ing gambar ing ndhuwur. Kaya sing sampeyan tingali ing foto ndhuwur ing kaca iki, tampilan wengi sing fantastis kanthi uap sing disinari murungake.

Informasi babagan Observatorium Yukemuri

aksesss:

Kelompok Wétan Kannawa 8, Beppu
20 menit mlaku saka tengah Kannawa Onsen.
20 menit nganggo mobil saka Stasiun JR Beppu

parking

free
April-Oktober: 8: 00-22: 00
Nopember-Maret: 8: 00-21: 00

 

Bengkel Pengukus Jigoku Kannawa

Seneng "Nedha Tepung Apik" ing "Jigoku Steaming Kannawa" ing Kannawa Onsenn, Beppu

Seneng "Nedha Tepung Apik" ing "Jigoku Steaming Kannawa" ing Kannawa Onsenn, Beppu

Beppu duwe metode masak tradisional sing diarani "Nasi kukus neraka" sing nggunakake uap musim semi panas. Kannawa Onsen duwe fasilitas sing diarani "Jigoku Steaming Workshop Kannawa" ing ngendi turis bisa nemu cara masak iki kanthi awake dhewe.

Informasi babagan Lokakarya Steaming Jigoku Kannawa

akses:

5 kumpulan siram ing Beppu (ing slope Ideyu)
Udakara 20 menit kanthi bis saka Stasiun JR Beppu. Sampun ing "Kannawa"

jam bisnis:

9:00 kanggo 20:00 (Sambutan pungkasan 19:00 kanggo pengukus neraka)

* Wektu resepsi terakhir bisa uga sadurunge gumantung saka kemacetan.
* Wigati dimangerteni manawa leladen ora ditampa.

Menu / Rega

1) Daya nggunakake steaker neraka

Ragad panggunaan dhasar (20 menit utawa kurang)

  • Pengukus Jigoku (cilik): 340 yen
  • Pot uap neraka (gedhe): 550 yen

2) Bahan-bahan

Bahan bisa dituku ing fasilitas kasebut. Ing ngisor iki sawetara conto.

  • Plato Laut: 2,000 yen ~
  • Red King Crab Deluxe: 3,900 yen
  • Daging sapi Shabu: 3,000 yen

 

Mt. Tsurumi (鶴 見 岳) & Repeway Beppu

Butuh udakara 10 menit nganti tekan ndhuwur Mt. Tsurumi dening Beppu Ropeway

Butuh udakara 10 menit nganti tekan ndhuwur Mt. Tsurumi dening Beppu Ropeway

Kanthi Beppu Ropeway, sampeyan bisa menikmati sesawangan sing apik banget

Kanthi Beppu Ropeway, sampeyan bisa menikmati sesawangan sing apik banget

Pemandangan wengi uga apik

Pemandangan wengi uga apik

Ing Beppu, ana gunung sing diarani Mt. Tsurumi kanthi dhuwur 1,374.5m. Ropeway beppu mlaku menyang puncak gunung. Nganggo ropeway iki, sampeyan bisa tekan puncak saka Balai Kogen Beppu ing sikil kira-kira 10 menit. Saka ndhuwur gunung, sampeyan bisa ndeleng sesawangan sing apik banget ing ngisor iki. Pemandangan wengi uga ayu.

Informasi babagan Beppu Ropeway

Beppu Kogen Station (別 府 高原 駅)

Akses:

10-7 Aza-Kanbara, Oaza-Minami-Tateishi, kutha Beppu, Oita
20 menit kanthi bus saka Stasiun JR Beppu

Musim musim panas: 15 Maret-14 Nopember

  • Pisanan pamitan 9:00
  • Puncak pungkasan 17:00
  • Keturunan terakhir 17:30

Musim musim dingin: November 15th-Maret 14th

  • Pisanan pamitan 9:00
  • Puncak pungkasan 16:30
  • Keturunan terakhir 17:00

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

Festival Pembakaran Gunung Beppu = Shutterstock
Foto: Beppu (1) Resor musim semi musim panas sing apik banget

Beppu, sing dumunung ing sisih wétan Kyushu, minangka pusat musim semi musim panas sing paling gedhe ing Jepang. Yen sampeyan ngunjungi Beppu, sampeyan bakal kaget dhisik karo sumber mata panas sing ana ing kene. Yen sampeyan nyawang kutha ing Beppu saka bukit, sampeyan bisa ndeleng ing kaca iki, ...

Taman Minami-Tateishi kanthi godhong musim gugur sing apik
Foto: Beppu (2) Owah-owahan sing apik sajrone musim iki!

Beppu, kaya akeh tujuan turis liyane ing Jepang, ngalami owah-owahan musiman ing musim semi, musim panas, musim gugur lan musim dingin. Pemandangan ing saindhenging musim semi musim panas owah kanthi apik miturut musim iki. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake foto-foto sing apik kanthi tema patang musim. Isi DaftarPotosan BeppuMap ...

Akeh turis Deleng banyu musim semi musim panas biru. Nelpon Umii jigoku (Neraka Segara) Sing ngrokok sabenere Apa musim semi panas sing duwe kobalt mineral = Shutterstock
Foto: Beppu (3) Ayo ngunjungi macem-macem Hells (Jigoku)

Papan wisata sing paling populer ing Beppu yaiku "Hells" (Jigoku = 地獄). Ing Beppu, banyu panas sing alami alami wiwit jaman kuna diarani "Hells" amarga pemandangan kaya neraka. Ana macem-macem jinis sumber panas ing Beppu. dadi warna-warni warna Harapan kanthi maneka warna. Seneng foto-foto kasebut ...

Pemandangan sing apik saka kamar mandi sing mbukak "Tanayu" ing Hotel Suginoi, Beppu, Jepang
Foto: Beppu (4) Rasakake sumber panas ing macem-macem gaya!

Beppu, Resor sumber air panas paling gedhe ing Jepang, duwe macem-macem jinis kamar mandhi, wiwit saka siram umum kanggo bathtub ruangan mewah sing mewah. Ing kaca iki, nikmati pemandangan kanthi macem-macem bath! Daftar Isi Foto BeppuPeta Beppu Foto Beppu Beppu pemandian air panas Beppu pemandian mata air panas Beppu ...

 

Babaging kula

Bon KUROSAWA  Saya suwe kerja dadi editor senior Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki wis kerja minangka panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor editor babagan budaya Jepang. Ayo kula ngenalake pirang-pirang perkara sing nyenengake lan menarik babagan Jepang. Mangga deleng artikel iki kanggo katrangan luwih.

2020-05-15

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.