Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Festival Pembakaran Gunung Beppu = Shutterstock

Festival Pembakaran Gunung Beppu = Shutterstock

Foto: Beppu (1) Resor musim semi musim panas sing apik banget

Beppu, sing dumunung ing sisih wétan Kyushu, minangka pusat musim semi musim panas sing paling gedhe ing Jepang. Yen sampeyan ngunjungi Beppu, sampeyan bakal kaget dhisik karo sumber mata panas sing ana ing kene. Yen mirsani ing cityscape Beppu saka bukit, kaya sing sampeyan deleng ing kaca iki, uap mundhak ing endi-endi. Dheweke ora entek-entek geni. Ing wayah wengi, steam iki madhangi lan sumunar kanthi endah.

Beppu kutha wengi tampilan = Shutterstock
Beppu! Seneng ing resort musim semi musim panas paling gedhe ing Jepang!

Beppu (別 府), Prefektur Oita, yaiku pusat musim panas musim panas ing Jepang. Yen sampeyan pengin kanthi seneng karo sumber panas Jepang, sampeyan bisa uga pengin nambah Beppu menyang jadwal sampeyan. Beppu duwe banyu panas sing akeh lan ana macem-macem jinis sumber panas. Kajaba ana ing masarakat gedhe ...

Bab lan Paragraf

Foto Beppu

Foto Beppu2

 

Foto Beppu3

 

Foto Beppu4

 

Foto Beppu5

 

Foto Beppu6

 

Foto Beppu7

 

Foto Beppu8

 

Foto Beppu9

 

Foto Beppu10

 

 

Peta Beppu

 

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

Mangga deleng foto liyane.

Taman Minami-Tateishi kanthi godhong musim gugur sing apik
Foto: Beppu (2) Owah-owahan sing apik sajrone musim iki!

Beppu, kaya akeh tujuan turis liyane ing Jepang, ngalami owah-owahan musiman ing musim semi, musim panas, musim gugur lan musim dingin. Pemandangan ing saindhenging musim semi musim panas owah kanthi apik miturut musim iki. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake foto-foto sing apik kanthi tema patang musim. Isi DaftarPotosan BeppuMap ...

Akeh turis Deleng banyu musim semi musim panas biru. Nelpon Umii jigoku (Neraka Segara) Sing ngrokok sabenere Apa musim semi panas sing duwe kobalt mineral = Shutterstock
Foto: Beppu (3) Ayo ngunjungi macem-macem Hells (Jigoku)

Papan wisata sing paling populer ing Beppu yaiku "Hells" (Jigoku = 地獄). Ing Beppu, banyu panas sing alami alami wiwit jaman kuna diarani "Hells" amarga pemandangan kaya neraka. Ana macem-macem jinis sumber panas ing Beppu. dadi warna-warni warna Harapan kanthi maneka warna. Seneng foto-foto kasebut ...

Pemandangan sing apik saka kamar mandi sing mbukak "Tanayu" ing Hotel Suginoi, Beppu, Jepang
Foto: Beppu (4) Rasakake sumber panas ing macem-macem gaya!

Beppu, Resor sumber air panas paling gedhe ing Jepang, duwe macem-macem jinis kamar mandhi, wiwit saka siram umum kanggo bathtub ruangan mewah sing mewah. Ing kaca iki, nikmati pemandangan kanthi macem-macem bath! Daftar Isi Foto BeppuPeta Beppu Foto Beppu Beppu pemandian air panas Beppu pemandian mata air panas Beppu ...

 

Babaging kula

Bon KUROSAWA  Saya suwe kerja dadi editor senior Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki wis kerja minangka panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor editor babagan budaya Jepang. Ayo kula ngenalake pirang-pirang perkara sing nyenengake lan menarik babagan Jepang. Mangga deleng artikel iki kanggo katrangan luwih.

2020-05-15

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.