Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Wong mangan warung gerak mobile Yatai ing wengi ing Fukuoka, Kyushu, Jepang = Shutterstock

Wong mangan warung gerak mobile Yatai ing wengi ing Fukuoka, Kyushu, Jepang = Shutterstock

Fukuoka Pefecture: Objek sing paling apik lan apa sing kudu ditindakake

Ana akeh panganan sing enak ing Fukuoka. Amarga segara wis cedhak, iwak isih seger. Mekaten Sushi ing Fukuoka. Ramen lan panjiko (spesial cod roe) uga ana panganan. Ana uga papan suci sing jenenge Dazaifu Tenmangu Shrine ing Kutha Dazaifu ing sisih kidul-wetan kutha Fukuoka.

Garis saka Fukuoka

Peta Fukuoka

Peta Fukuoka

 

Taman Kawachi Wisteria (kutha Kitakyushu)

Kembang wisteria ing Taman Kawachi Wisteria. Kitakyushu, Fukuoka, Kyushu = Shutterstock

Kembang wisteria ing Taman Kawachi Wisteria. Kitakyushu, Fukuoka, Kyushu = Shutterstock

Kawachi Wisteria Taman ing Kitakyushu, Prefektur Fukuoka, minangka taman taman ing ngendi kembang wisteria apik banget. Wiwit akhir wulan April nganti pertengahan Mei, saben taun, kembang wisteria sing apik mekar ing taman sing jembar.

Kembang wisteria ing Taman Kawachi Wisteria. Kitakyushu, Fukuoka, Kyushu = Shutterstock 3
Foto: Taman Kawachi Wisteria ing Prefektur Fukuoka, Kyushu

Yen sampeyan ngunjungi Jepang wiwit akhir April nganti pertengahan Mei, kenapa ora lunga menyang taman kembang wisteria sing apik? Yen sampeyan ngubengi Tokyo, Taman Kembang Ashikaga minangka sing paling apik. Ing sisih kulon Jepang, aku nyaranake Taman Kawachi Wisteria ing Kitakyushu, Prefektur Fukuoka, amarga sampeyan bisa ndeleng ing kaca iki! Tabel ...

 

Kuil Komyozen-ji (Dazaifu City)

Kuil Komyozen-ji ing Kota Dazaifu, Prefektur Fukuoka = Shutterstock

Kuil Komyozen-ji ing Kota Dazaifu, Prefektur Fukuoka = Shutterstock

Komyozen-ji Temple duwe rong kebon Jepang sing dirancang dening Mirei Shigemori, arsitek lanskap seni abad kaping 20. Taman Zen ing kuil iki minangka salah sawijining sing paling apik ing Kyushu. Ing pungkasan Nopember, warna musim gugur katon apik banget. Nanging, kudu dicathet manawa candhi iki ditutup kanthi ora teratur.

Kuil vKomyozen-ji ing Prefektur Fukuoka = Shutterstock 1
Foto: Kuil Komyozen-ji ing Prefektur Fukuoka

Dazaifu (Prefektur Fukuoka) ing Kyushu dikenal kanthi Kuil Dazaifu Tenmangu lan Museum Nasional Kyushu. Yen sampeyan ngunjungi Dazaifu, aku nyaranake mandheg nganggo Kuil Komyozen-ji, sing pas ing Tenmangu. Komyozen-ji Temple duwe rong kebon Jepang sing dirancang dening Mirei Shigemori, arsitek lanskap seni abad kaping 20. Kebon ...

 

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

 

Babaging kula

Bon KUROSAWA  Saya suwe kerja dadi editor senior Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki wis kerja minangka panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor editor babagan budaya Jepang. Ayo kula ngenalake pirang-pirang perkara sing nyenengake lan menarik babagan Jepang. Mangga deleng artikel iki kanggo katrangan luwih.

2020-05-14

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.