Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Pemandangan wengi Momochi katon saka Mt. Atago = Foto sing diwenehake dening Fukuoka City

Pemandangan wengi Momochi katon saka Mt. Atago = Foto sing diwenehake dening Fukuoka City

Kutha Fukuoka: Jelajahi Tenjin, Hakata, lan Nakasu

Fukuoka minangka kutha paling gedhe ing Kyushu sing nduwe jiwa 1.6 yuta. Kaloro wilayah sing disaranake kanggo kutha turis yaiku Tenjin lan Hakata. Ing tengah-tengah iki, Nakasu diantrekake warung kanthi ruangan yen sampeyan bisa nyenengake panganan lokal ing wayah wengi.

Garis kutha Fukuoka

 

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

 

Babaging kula

Bon KUROSAWA  Saya suwe kerja dadi editor senior Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki wis kerja minangka panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor editor babagan budaya Jepang. Ayo kula ngenalake pirang-pirang perkara sing nyenengake lan menarik babagan Jepang. Mangga deleng artikel iki kanggo katrangan luwih.

 

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.