Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Runtuhan kuno ing Taman Sejarah Yoshinogari, Kanzaki, Prefektur Saga, Jepang = Shutterstock

Runtuhan kuno ing Taman Sejarah Yoshinogari, Kanzaki, Prefektur Saga, Jepang = Shutterstock

Prefektur Saga: Objek lan Babagan sing paling apik

Ana "Reruntuhan Yoshinogari" sing dadi kerusakan paling gedhe ing Jepang ing Prefektur Saga. Ana sawetara jejak desa sajrone jaman Yayoi sejarah Jepang (3 c SM nganti 3 c Masehi). Reruntuhan iki dikembangake dadi Taman Sejarah Yoshinogari. Maneka warna omah lan bètèng kuna dibalèkaké ing taman sing jembar, saéngga sampeyan bisa seneng Jepang kuna.

Garis saka Saga

Peta Saga

Peta Saga

 

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

 

Babaging kula

Bon KUROSAWA  Saya suwe kerja dadi editor senior Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki wis kerja minangka panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor editor babagan budaya Jepang. Ayo kula ngenalake pirang-pirang perkara sing nyenengake lan menarik babagan Jepang. Mangga deleng artikel iki kanggo katrangan luwih.

2020-05-14

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.