Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Shibuya nyebrang ing Tokyo, Jepang = Saham Adobe

Shibuya nyebrang ing Tokyo, Jepang = Saham Adobe

Sing paling apik kanggo Tokyo: Asakusa, Ginza, Shinjuku, Shibuya, Disney dll.

Tokyo minangka ibukutha Jepang. Nalika budaya tradisional isih tetep, inovasi kontemporer terus ditindakake. Ayo, riko ing Tokyo lan rasakna energi. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake wilayah wisata lan papan-papan wisata sing populer ing Tokyo. Halaman iki dawa banget. Yen sampeyan maca kaca iki, sampeyan bisa mriksa kabeh papan-papan wisata utama ing Tokyo. Mangga nggunakake tabel konten ing ngisor iki kanggo ndeleng area sing sampeyan minat. Sampeyan bisa bali ing sisih ndhuwur kaca iki kanthi ngeklik tombol panah ing sisih tengen ngisor. Aku nempelake link menyang artikel sing gegandhengan, dadi yen sampeyan duwe kapentingan, wacanen artikel uga ana gandhengane.
>> Apa sampeyan bisa ndeleng Mt. Fuji ing kadohan ing video ing ngisor iki? <

Tokyo katon saka langit = Shutterstock
Foto: Tokyo katon saka langit

Nalika lagi makarya kanggo perusahaan koran, aku numpak Tokyo karo fotografer kanca ing helikopter koran kaping pirang-pirang. Tokyo katon saka langit kaget banget. Gunung Fuji bisa katon ing kadohan. Ana sawetara layanan njelajah helikopter ing Tokyo. Napa sampeyan ora katon ...

Tempat Tampilan Wengi Paling Apik ing Tokyo (1) Shinjuku1 = Shutterstock
Foto: Spot Pandang Paling Anyar ing Tokyo

Tokyo minangka kutha sing apik banget karo pemandangan wengi. Ing kaca iki, aku kepengin ngenalake sampeyan menyang sawetara tampilan wengi sing paling apik ing Tokyo. Gumantung ing lokasi kasebut, kayata ing sekitar Kantor Pemerintah Metropolitan Tokyo ing Shinjuku, ing sekitar Stasiun Tokyo, ing sekitar Jambatan Pelangi, wengi ...

Njelaske nganggo bentuk garis saka Tokyo

Peta Tokyo

Peta Tokyo

Peta rute sepur JR

Peta rute sepur JR

Yen sampeyan lagi tekan Tokyo lan ndeleng lanskap Tokyo saka jendela sepur utawa bis, bisa uga kaget amarga kutha kasebut jembar banget. Kutha Tokyo terus berkembang wiwit pungkasan abad kaping-20 lan, minangka asil, meh gabung karo kutha-kutha sekitar kayata Yokohama, Saitama lan Chiba. Akibaté, metropolitan Tokyo (kutha mega) sing dadi pusat ing Tokyo saiki wis lair. Pedunung Tokyo Metropolitan wis tekan kira-kira 35 yuta wong.

Ana jaringan JR (tilas karéta api negara), ril sepur swasta, ing dalan megacity iki. Saben sepur bisa mlaku kanthi sawetara detik. Wong urip kanthi nggunakake sepur iki. Yen sampeyan tekan Tokyo, rumangsa kekuwatan saka kekuwatan iki.

Tokyo minangka kutha sing ngasilake budaya pop anyar. Ing wektu sing padha, Tokyo minangka kutha sing isih ana kuil tradisional lan candhi. Dualitas iki minangka fitur utama Tokyo. Ing Tokyo, mangga seneng budaya pop inovatif lan budaya tradisional Jepang.

Ing Tokyo, ana papan sing akeh alam kayata Istana Imperial, Taman Shinjuku Gyoen lan Meiji Jingu. Aku uga menehi saran supaya sampeyan rumangsa owah-owahan musiman negara iki ing papan kasebut.

* Nalika lelungan ing Tokyo, trep nggunakake landasan sepur. Situs web resmi Tokyo Metro yaiku kene.

 

Asakusa

Aku arep ngenalake Bapak Asakusa dhisik. Amarga Asakusa minangka kutha sing sampeyan bisa nyenengake budaya tradisional Jepang lawas. Yen lunga menyang Asakusa dhisik, sampeyan bakal entuk perasaan yen sampeyan tekan Jepang.

Ing jaman biyen, Tokyo wis mekar wiwit saka sisih wétan. Pramila kathah kuil tradisional, kuil, kutha ing sisih wétan Tokyo. Asakusa minangka kutha khas ing wilayah wétan.

Kuil Senso-ji, Asakusa, Tokyo, Jepang = shutterstock

Kuil Senso-ji, Asakusa, Tokyo, Jepang = shutterstock

Kuil Sensoji

Candhi Sensoji minangka candhi gedhe sing makili Asakusa (lan makili Tokyo). Iki diadegaké ing separo pisanan abad kaping 7 lan wis suwe ora kenal karo warga Tokyo.

Udakara 5 menit mlaku saka Stasiun Asakusa (sepur, Tobu Skytree Line, Tsukuba Express), ana gapura ngarep Gedung Sensoji, kaya sing ditampilake ing gambar ing ngisor iki. Iki gapura banget sing diarani "Kaminarimon". Ing sisih tengen gapura iki ana patung dewa angin (Fujin), ing sisih kiwa iku patung dewa guruh (Raijin). Loro-lorone duwe rai sing medeni banget. Lan ing tengah ana lantern ageng.

Liwati gerbang iki, diikuti karo dalan sempit kanthi toko cilik "Nakamise". Cinderamata lan panganan jalanan Jepang ditampilake ing luwih saka 100 toko. Sawise Nakamise sing urip iki, ana gerbang gedhe sing diarani Hozomon kaya sing dideleng ing gambar ing ndhuwur. Kajaba iku, ana aula utama Kuil Sensoji. Kaya sing dideleng ing foto ing ndhuwur, uga ana pagoda lima stor.

Yen pindhah menyang Kuil Sensoji, sampeyan bakal weruh yen ana akeh blanja lan bangunan ing saindenging candhi iki. Sensoji wis suwe ing kutha Tokyo lan mesthi cedhak karo warga Tokyo. Iki minangka fitur gedhe Sensoji.

Kuil Sensoji ing Asakusa, Tokyo = Shutterstock 1
Foto: Kuil Sensoji ing Asakusa, Tokyo

Kuil sing paling populer ing antarane para pemakan ing Tokyo yaiku Sensoji ing Asakusa. Wilayah ing saindhenging candhi iki pancen pancen apike. Yen sampeyan sepisanan menyang Tokyo, aku nyaranake mlebu ing Kuil Sensoji. Nanging, ing separo wulan Januari, meh 3 yuta Jepang menyang ...

Gerbang Kaminarimon ing ngarepe candhi Sensoji sing wisatawan turis ing Asakusa, Tokyo, Jepang = shutterstock

Gerbang Kaminarimon ing ngarepe candhi Sensoji sing wisatawan turis ing Asakusa, Tokyo, Jepang = shutterstock

 

Tokyo Skytree (Oshiage)

Tokyo Skytree, struktur gratis paling dhuwur ing Jepang, ndeleng ing langit Tokyo = shutterstock

Tokyo Skytree, struktur gratis paling dhuwur ing Jepang, ndeleng ing langit Tokyo = shutterstock

Yen lagi mlaku ing Asakusa, bisa ndeleng menara siaran televisi ing ngarepe. Iki Tokyo Skytree.

Langit Tokyo nduwure dhuwur 634 meter. Iki minangka sing paling dhuwur ing saindenging jagad minangka menara penyiaran. Minangka bangunan gawean, iku paling dhuwur nomer loro ing donya sawise 828 m ing Burj Khalifa ing Dubai. Ing Tokyo Skytree, sampeyan bisa mbukak lantai pengamatan pertama (dhuwure 350 meter) lan lantai pengamatan nomer loro (dhuwure 450 meter), dhuwure 350 meter saka lantai 4 ing ndhuwur lemah. Saka lantai pengamatan, sampeyan bisa ndeleng Mt. Fuji, Teluk Tokyo lan sapanunggalane. Sampeyan bakal ngrasakake yen bumi iki bunder. Ing lantai pengamatan pisanan uga ana sudhut sing jubin gilap lan sampeyan bisa ndeleng ing ngisor lemah.

Tokyo Skytree nduweni fasilitas pariwisata lan komersial sing diarani "Tokyo Skytree Town". Sampeyan bakal bisa seneng blanja ing kene. Ana uga akuarium, sampeyan bisa ketemu pinguin.

Stasiun paling cedhak Tokyo Skytree yaiku stasiun Tokyo Skytree (Tobu Tokyo Skytree line) lan stasiun Oshiage (garis Hanzomon, garis Keisei, garis Toei Asakusa). Stasiun endi wae sing sampeyan tekan, ana Tokyo Skytree ing ngarep sampeyan.

Yen sampeyan pengin wisata ing Asakusa, mbutuhake wektu 3 menit saka stasiun Asakusa ing Tobu Skytree Line menyang stasiun Tokyo Skytree.

>> Kanggo rincian Skytree Tokyo, waca situs web resmi

 

Cruise Tokyo

Wong numpak kapal pelayaran tur Hotaluna ing Tokyo, Jepang. Tokyo minangka ibukutha Jepang. 37.8 yuta wong ing area metro = shutterstock

Wong numpak kapal pelayaran tur Hotaluna ing Tokyo, Jepang. Tokyo minangka ibukutha Jepang. 37.8 yuta wong ing area metro = shutterstock

Pelayaran Tokyo yaiku bis banyu sing mbukak saka Asakusa liwat kali Sumida menyang tujuan wisata ing Teluk Tokyo kayata Hamarikyu, Dermaga Hinode, Odaiba Kaihin Koen, Tokyo Big Sight lan Toyosu. Kapal kasebut cukup gedhe kanggo nunggang udakara 100 wong, lan kaya sing katon ing foto ing ndhuwur, wis diwenehi desain jinis mbesuk.

Sawise Tokyo dadi "ibukutha banyu". Ing Kali Sumida lan Teluk Tokyo, akeh banget kapal sing dilakokno. Sawise iku, gaweyan pambayaran wis rampung ing Kali Sumida. Landskap alami kaya sadurunge wis ilang. Nanging, tampilan Tokyo saka jendhela kapal kasebut seger banget. Bridges ing Kali Sumida duwe macem-macem desain. Yen kapal sampeyan tekan Tokyo Bay, sampeyan bisa nyenengake tampilan sing wiyar. Kadhangkala aku nggunakake kapal pesiar Tokyo iki nalika lunga menyang Asakusa. kapal luwih alon tinimbang sepur, nanging saya seneng banget.

Udakara udakara 40 menit saben dina saka Asakusa tekan Hinode Pier. Kapal kasebut dioperasikake interval interval 30 menit.

>> Kanggo rincian Tokyo Cruise, waca situs web resmi

 

Ueno

Tokyo Crowd nglaras festival kembang Cherry ing Ueno Park

Tokyo Crowd nglaras festival kembang Cherry ing Ueno Park = Shutterstock

Museum Nasional Tokyo ing Tokyo, Jepang = Shutterstock

Museum Nasional Tokyo ing Tokyo, Jepang = Shutterstock

Ueno minangka kutha gedhe ing Tokyo wétan. Ing Ueno, Taman Ueno kanthi ukuran udakara 530,000 meter persegi nyebar. Taman iki dikenal minangka papan sing misuwur amarga kembang ceri, lan akeh pemirsa kanthi kembang ceri ing musim semi. Ing mburi taman ana Ueno Zoo sing misuwur kanthi kewan kayata pandas lan gajah.

Salajengipun, Ueno Park nduwe musium sing makili Jepang. Contone, ana Museum Nasional Tokyo, Museum Ilmu Nasional, Museum Nasional Art Western, lan Museum Seni Metropolitan Tokyo. Ana uga Tokyo Bunka Kaikan, ing ngendi konser terkenal lan liya-liyane dianakake.

Ing dhuwur saka sepur saka stasiun JR Ueno menyang stasiun JR Okachimachi, distrik blanja sing diarani "Ameyoko (Ameya-Yokocho)" terus udakara 500 meter. Panggonan iki banget populer ing antarane turis saka luar negeri. Ana udakara 400 toko cilik ing Ameyoko sing adol macem-macem barang kanthi murah, saka panganan seger nganti barang sandhangan. Yen sampeyan mlaku-mlaku ngubengi Ameyoko, sampeyan bakal seneng banget nalika nggoleki bandha.

Ameyoko, Ueno, Tokyo

Stasiun Ueno minangka stasiun utama JR, line karo stasiun Tokyo lan stasiun Shinjuku. Salajengipun, ing Ueno ana stasiun Keisei Electric Railway Ueno langsung menyang Bandara Narita. Ueno ora patih kaya Shibuya lan Shinjuku, nanging pusat kutha alam intelektual lan sugih. Aku rumangsa becik kanggo tetep ing Ueno amarga akomodasi hotel luwih murah tinimbang ing sekitar area stasiun Tokyo.

>> Kanggo rincian babagan Ueno, bukak situs web iki

 

Taman Rikugien

Katrangan musim luruh ing Taman Rikugien, Tokyo, Jepang = Shutterstock

Katrangan musim luruh ing Taman Rikugien, Tokyo, Jepang = Shutterstock

Yen sampeyan pengin nyenengake kebon Jepang sing apik ing Tokyo, pindhah menyang Rikugien cedhak stasiun "Komagome" garis JR Yamanote / baris Tokyo Namboku.

Rikugien minangka taman sing dibangun ing taun 1702 dening Yoshiyasu YANAGISAWA, sing dadi Daimyo sing kuat (pangeran feudal) ing wektu kasebut. Saka bukit ing taman sampeyan bisa ndelok kabeh Rikugien. Saben musim semi lan musim gugur, wit padha madhangi.

Sampeyan bisa seneng akeh foto Rikugien ing kaca ing ngisor iki.

Taman Rikugien minangka salah sawijining kebon Jepang tradisional sing misuwur ing Tokyo = Shutterstock
Foto: Taman Rikugien -A taman tradisional Jepang sing apik ing Tokyo

Ing kaca iki, ayo mlaku-mlaku virtual liwat Taman Rikugien. Rikugien minangka salah sawijining kebon Jepang sing paling apik ing Tokyo. Iki dibangun dening Yoshiyasu YANAGISAWA, sing dadi Daimyo sing kuat (pangeran feudal) ing jaman Edo. Kacariyos, Shogun Tsunayoshi TOKUGAWA asring ngunjungi kebon iki ...

 

Yanesen: Yanaka, Nezu, Sendagi

Wong-wong sing mlaku ing pasar Yanesen kabupaten dagang kuno ing Jepang - Cahya sore = shutterstock

Wong-wong sing mlaku ing pasar Yanesen kabupaten dagang kuno ing Jepang - Cahya sore = shutterstock

Torii, gapura suci shinto ing Kuil Nezu utawa Nezu Jinja, situs tradisional lan sejarah, kadaptar minangka Properties Budaya Penting dening pemerintah Jepang = shutterstock

Torii, gapura suci shinto ing Kuil Nezu utawa Nezu Jinja, situs tradisional lan sejarah, kadaptar minangka Properties Budaya Penting dening pemerintah Jepang = shutterstock

Yen sampeyan pengin menikmati suasana tradisional kota Tokyo, aku nyaranake sampeyan njelajah "Yanesen".

Yanesen minangka tlatah sing nyebar ing sisih wetan Ueno. Sing pas, telu kabupaten "Yanaka" "Nezu" "Sendagi" sacara kolektif diarani Yanesen.

Wilayah kasebut kanthi akeh bisa lolos saka karusakan ing serangan udara nalika Perang Dunia II. Kajaba iku, telu kabupaten iki uwal saka pembangunan gedhe sawise perang, mula "Jepang lawas" isih tetep.

Saiki, jumlah toko Grosir lan kafe sing cocog karo swasana sing kaya ngono. Akeh turis manca sing lagi mlaku-mlaku nalika mandheg ing toko-toko kaya ngono.

Daya tarik sing paling populer ing Yanesen yaiku Yanaka Ginza. Iki minangka dalan blanja lawas ing Yanaka udakara 170 meter. Yen sampeyan mlaku Yanaka Ginza, sampeyan bisa liwati menyang jagad Jepang lawas. Yanaka Ginza duwe tangga kaya ing gambar ing ndhuwur. Napa sampeyan ora lenggah ing tangga iki lan nyenengake swasana ing kutha Jepang kanthi santai?

>> Kanggo rincian Yanaka, Nezu, bukak situs web iki

>> Situs web resmi Yanaka Ginza (mung basa Jepang) ana ing kene. Gambar-gambar kasebut lucu!

Kampus Hongo Universitas Tokyo duwe godhong musim gugur sing apik ing wulan November, Tokyo = Shutterstock 4
Foto: Ayo menyang Universitas Tokyo!

Ana pirang-pirang dalan wit-witan sing ditanduri wit-witan sing indah ing Tokyo. Sing paling misuwur yaiku Jingu Gaien. Aku seneng dalan Gaien. Nanging, aku uga seneng karo dalan kampus Hongo Universitas Tokyo. Universitas Tokyo minangka papan ing ngendi para ilmuwan lan siswa paling apik klumpukne ing ...

 

Ryogoku

Ryogoku minangka salah sawijining kutha ing sekitar jembatan Ryogoku ing Tokyo wétan. Ing ngisor iki Kokugikan sing dadi papan sing paling gedhe kanggo gusti sumo. Dadi, ing tetanggan iki sampeyan bisa ndeleng pemandangan para pegulat sumo mlaku. Wilayah iki saya suwe saya jembar ing kutha, dadi yen sampeyan mlaku-mlaku, sampeyan bakal bisa njupuk lanskap ing kutha lawas Jepang.

Kokugikan = Sumo nonton

Gulat sumo rangking rangking akeh karo Tournament Tokyo Grand Sumo = shutterstock

Gulat sumo rangking rangking akeh karo Tournament Tokyo Grand Sumo = shutterstock

Ryogoku Kokugikan, uga dikenal kanthi jeneng Hall Hall Ryougoku Sumo, yaiku arena olahraga njero ruangan sing dumunung ing wilayah Yidaami ing Sumida = shutterstock

Ryogoku Kokugikan, uga dikenal kanthi jeneng Hall Hall Ryougoku Sumo, yaiku arena olahraga njero ruangan sing dumunung ing wilayah Yidaami ing Sumida = shutterstock

Nalika sampeyan lunga ing Stasiun JR Ryogoku, sampeyan bisa ndeleng bangunan gedhe ing ngarep sampeyan. Akeh panji sing dilapisi bangunan. Kanca-kanca Sumo kadhangkala dadi sekitar. Iki Kokugikkan.

Kokugikan minangka fasilitas olahraga jinis njero ruangan sing bisa diakoni udakara 11,000 pamirsa. Biasane digunakake minangka venue kanggo Pertandingan Sumo Agung, nanging pertandingan gusti lan pertandingan tinju kadang-kala dianakake.

Turnamen Sumo Agung diadani ing Kokugikan tanggal Januari, Maret, September. Ana museum babagan gusti sumo ing Kokugikan. Bahan sejarah lan liya-liyane ngenalake riwayat sumo ditampilake ing museum iki. Yen turnamen ora dianakake, sampeyan bisa mlebu kanthi gratis. Nanging, nalika turnamen dianakake, mung penonton turnamen sing bisa mlebu.

Mangga deleng artikel ing ngisor iki kanggo nonton gusti Grand Sumo.

Nglangkit ngubengi sendhang Kawaguchiko kanthi gunung Fuji ing latar mburi = Shutterstock
3 Nonton Olahraga Sing Apik lan 5 Aktivitas sing Apike ing Jepang! Sumo, Baseball, Olahraga Musim ...

Yen sampeyan lagi lelungan ing Jepang, nonton olahraga Jepang utawa olahraga dhewe uga pancen narik. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake telung jam olahraga sing nyenengake lan limang pengalaman olahraga. Yen sampeyan seneng olahraga, ngapa ora nyoba iki ing Jepang? Tabel karcis lan karcis Tabel kontenBook sadurunge sampeyan ...

Museum Tokyo Edo (Ryogoku)

Bangunan "Museum Edo-Tokyo". Dibukak minangka "museum sing ngatur sejarah lan budaya ing Edo lan Tokyo." Bangunan kasebut nduweni bentuk unik saka lantai lantai = shutterstock

Bangunan "Museum Edo-Tokyo". Dibukak minangka "museum sing ngatur sejarah lan budaya ing Edo lan Tokyo." Bangunan kasebut nduweni bentuk unik saka lantai lantai = shutterstock

Pameran permanen Museum Edo Tokyo kanthi jelas nggambarake masa lalu Tokyo (sing dikenal minangka Edo) nyakup fitur ibukutha saka Periode Edo nganti sawetara taun kepungkur = shutterstock

Pameran permanen Museum Edo Tokyo kanthi jelas nggambarake masa lalu Tokyo (sing dikenal minangka Edo) nyakup fitur ibukutha saka Periode Edo nganti sawetara taun kepungkur = shutterstock

Museum Edo-Tokyo minangka museum ageng ing jejere Stasiun JR Ryogoku. Yen pindhah menyang museum iki, sampeyan bisa sinau babagan kehidupan masarakat ing Tokyo wiwit udakara 400 taun kepungkur nganti saiki. Ora angel sastra ing lorong. Macem-macem miniatur, kreteg lan omah ukuran lengkap kanggo para pengunjung bisa sinau tanpa kesel. Musieum Edo-Tokyo uga dihargai para turis manca.

Kanggo rincian babagan Museum Edo-Tokyo, waca artikel ing ngisor iki.

Museum Nasional Tokyo ing Tokyo, Jepang = Shutterstock
14 Museum paling apik ing Jepang! Edo-Tokyo, Samurai, Museum Ghibli ...

Ana macem-macem jinis museum ing Jepang. Ana sawetara musium sing ngrampungake kaya Amerika Serikat, Prancis, Inggris, nanging museum Jepang unik ing pirang-pirang jinis. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake 14 museum sing pengin disaranake khusus. Tabel Isi Museum Museum-Tokyo-Tokyo (Tokyo) Museum Nasional Tokyo (Tokyo) Museum Samurai (Tokyo) Ghibli ...

 

Akihabara

Klompok prawan Jepang enom nindakake rutinitas ing njaba stasiun Akihabara ing Tokyo

Klompok prawan Jepang enom nindakake rutinitas ing njaba stasiun Akihabara ing Tokyo

Akihabara minangka salah sawijining kutha ing sisih wétan Tokyo, sing nggabung karo aspek kutha toko listrik sing gedhe lan papan subkultur Jepang.

Ing Akihabara, sawise Perang Donya II, pasar ireng nyebar nalika ora ana persediaan. Sawise kuwi, nalika ekonomi Jepang pulih, akeh toko listrik dibukak ing Akihabara lan dadi kondhang minangka kutha listrik. Kanggo Otaku (penyayang Subkultur) teka ing toko-toko listrik, jumlah animasi lan toko game sing tambah akeh lan pungkasane entuk evaluasi minangka titik transmisi subkultur.

Akihabara minangka salah sawijining kutha ing sisih wétan Tokyo, sing nggabung karo aspek kutha toko listrik sing gedhe lan papan subkultur Jepang.

Ing Akihabara, sawise Perang Donya II, pasar ireng nyebar nalika ora ana persediaan. Sawise kuwi, nalika ekonomi Jepang pulih, akeh toko listrik dibukak ing Akihabara lan dadi kondhang minangka kutha listrik. Kanggo Otaku (penyayang Subkultur) teka ing toko-toko listrik, jumlah animasi lan toko game sing tambah akeh lan pungkasane entuk evaluasi minangka titik transmisi subkultur.

Yen sampeyan pengin tuku komputer pribadi lan peralatan omah ing Akihabara, sampeyan bisa menyang toko listrik gedhe "Yodobashi Akiba" ing sisih wétan stasiun JR Akihabara. Ana barang sing paling akeh ing toko iki kanthi ruang lantai total 63,560 meter persegi.

Nanging, yen sampeyan pengin menyang kabupaten listrik utawa cafe Akihabara, luwih becik sampeyan mlaku-mlaku ing sisih kulon stasiun Akihabara. Ana pirang-pirang toko sing ana ing kono. Kadhangkala ana cosplayer ing ngarepe toko.

Kanggo Akihabara, waca uga artikel ing ngisor iki.

Lurung-lurung Akihabara ing Tokyo, Jepang = Shutterstock 1
Foto: Akihabara ing Tokyo -Basa lemah kanggo budaya "otaku"

Sanajan akeh budaya tradisional sing isih ana ing Jepang, budaya pop kontemporer isih lair sawiji liyane. Ana wisatawan manca negara kaget amarga ora ana tradhisi lan prekara modern. Yen sampeyan pindhah menyang Tokyo, sampeyan kudu mandheg dening Akihabara. Ana, budaya pop Jepang sumunar. Isi DaftarPotosan AkihabaraMap Foto Akihabara ...

Cosplay, cah wadon Jepang = Adobe Simpenan
Harmoni saka Tradhisi & Modernitas (2) Modern! Maid Cafe, Restoran Robot, Hotel Kapsul, Konsultan Sabuk Sushi ...

Sanajan akeh budaya tradisional sing isih ana ing Jepang, budaya pop lan layanan kontemporer saiki lair dadi siji lan entuk popularitas. Sawetara turis manca sing teka ing Jepang kaget amarga ana tradhisi lan prekara modern. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake barang-barang sing bener-bener bisa nikmati nalika ...

Cosplayer minangka karakter ing festival cosplay ing Jepang .Pinterplay asring berinteraksi kanggo nggawe subkultur, lan nggunakake istilah "cosplay", Osaka, Jepang = shutterstock
Manga & Anime Jepang !! Wisata Paling apik, Toko, Lokasi!

Ana animasi populer lan manga ing Jepang. Yen sampeyan kepengin weruh animasi lan manga, kenapa ora menyang fasilitas lan toko sing gegandhengan nalika lelungan ing Jepang? Aku mikir manawa uga menarik kanggo ngunjungi papan ing lokasi hit anime gedhe. Ing ...

 

Nihonbashi

Toko Departemen Mitsukoshi ing bagean Nihonbashi saka Tokyo: Mitsukoshi, Ltd. yaiku rantaian gedung departemen internasional kanthi markas ing Tokyo, Jepang = shutterstock

Toko Departemen Mitsukoshi ing bagean Nihonbashi saka Tokyo: Mitsukoshi, Ltd. yaiku rantaian gedung departemen internasional kanthi markas ing Tokyo, Jepang = shutterstock

Nihonbashi ngrembaka dadi wilayah komersial wiwit shogunate Tokugawa sing mapan ing Tokyo sing diadegake udakara 400 taun kepungkur. "Nihonbashi" minangka jembatan sing ana ing kali Nihonbashi. Ing jaman shogunate Tokugawa, jembatan iki minangka titik wiwitan lan dalan menyang Kyoto dijaga. Jembatan iki asring digambarake ing lukisan lawas Jepang (Ukiyo-e). Nihonbashi rusak kaping pirang-pirang dening geni. Jembatan saiki yaiku jembatan watu sing dibangun ing taun 1911, sing ditetepake minangka properti budaya penting ing Jepang.

Nihonbashi cenderung dicabut pelanggan Shinjuku lan Shibuya ing sawetara dekade, nanging saiki pembangunan maneh lan saya mundhak.

Ing tengah Nihonbashi ana toko departemen "Mitsukoshi" sing katon ing foto ndhuwur. Mitsukoshi miwiti dadi bakul kimono ing abad ka-17 lan wis tuwuh dadi wakil toko departemen Jepang wiwit wiwitan abad kaping-20. Mobil mewah wong sugih bisa diantrekake ing lawang Mitsukoshi. Ana pirang-pirang barang sing dhuwur ing Mitsukoshi, wong sugih padha teka-tepa.

Mitsukoshi mbukak toko departemen ing Ginza, nanging aku mikir yen Mitsukoshi ing Nihonbashi luwih gedhe lan status sosial luwih dhuwur.

Bubar toko departemen Shinjuku "Isetan" luwih populer ing kalangan para mudha. Nanging, yen sampeyan pengin dolan lan pengin toko ing toko departemen tradisional Jepang sing apik banget, aku nyaranake sampeyan menyang Mitsukoshi.

>> Situs resmi Mitsukoshi ana ing kene

 

Istana Kakaisaran (Tokyo)

Foto Tokyo Tokyo Istana Kaisar lan jembatan Seimon Ishibashi = shutterstock

Foto Tokyo Tokyo Istana Kaisar lan jembatan Seimon Ishibashi = shutterstock

Istana Imperial minangka istana sing manggon ing kerajaan Kaisar Jepang. Wadi "Edo istana" minangka dhasar shogunate Tokugawa. Shogunate Tokugawa ambruk ing separo kapindho abad kaping 19, lan pamrentah anyar wiwit nggunakake kastil iki minangka Istana Kaisar. Sampeyan bisa dikandhakake manawa Istana Imperial minangka istana sing aktif ing Jepang.

Yen sampeyan pengin njupuk gambar nglawan latar mburi Istana Kaisar, sepurane ing stasiun JR Tokyo utawa stasiun sepur Nijubashi-mae, stasiun sepur Otemachi. Sawise mlaku nganti 5 nganti 10 menit, sampeyan bisa ndeleng Istana Imperial sing apik kaya sing katon ing gambar ndhuwur saka njaba.

Masyarakat ora bisa mlebu Kraton Imperial kanthi bebas. Nanging, yen sampeyan menehi buku luwih awal kanthi ngrujuk situs web resmi, sampeyan bisa mlebu dina minggu.

Kanggo sawetara dina kaya tanggal 2 Januari lan Ulang taun Kaisar, wong biasa bisa mlebu ing Istana Kaisar tanpa leladen sadurunge. Ing wektu iki, ana akeh wong sing nggawe larik dawa. Sampeyan bisa ndeleng kulawarga Kaisar sing nyuwara tangan saka jero bangunan ing Istana Kaisar.

Ing sisih liya, kanggo wilayah ijo ing sisih wétan Istana Imperial, sampeyan ora kudu nggawe leladen luwih awal (kajaba Senin lan Jumuah). Zona wektu sing sampeyan bisa ngetik bisa beda-beda gumantung ing mangsa. Ing musim dingin, sampeyan ora bisa mlebu taman kasebut sawise jam 15:30. Aja ati-ati

>> Kanggo rincian, waca situs web resmi

Yen sampeyan ora mikir, waca artikel ing ngisor iki uga.

Bèntèng Himeji sing sumunar ing langit biru, kutha Himeji, prefektur Hyogo, Jepang. Kraton Himeji minangka salah sawijining Warisan Budaya Dunia. = Shutterstock
11 Kastil sing paling apik ing Jepang! Istana Himeji, Bèntèng Matsumoto, Bèntèng Matsuyama ...

Ing kaca iki, aku bakal ngenalake istana Jepang. Ana istana lawas ing Jepang. Istana sing paling misuwur yaiku istana Himeji lan benteng Matsumoto. Kejabi iki kastil Kumamoto uga populer. Wigati banget, kastil Kumamoto bubar rusak amarga ana gempa gedhe lan saiki lagi ana pemulihan. Matsuyama ...

 

Marunouchi

stasiun tokyo, sawijining stasiun sepur ing distrik bisnis Marunouchi Chiyoda, Tokyo, Jepang = shutterstock

stasiun tokyo, sawijining stasiun sepur ing distrik bisnis Marunouchi Chiyoda, Tokyo, Jepang = shutterstock

Marunouchi minangka area sing ana ing antarane stasiun JR Tokyo lan Istana Imperial. Ana, wilayah bisnis paling gedhe ing Jepang yaiku nyebar.

Ing tlatah iki, omah-omah gedhe Samurai nyebar ing jaman biyen. Sawise ambruk saka shogunate Tokugawa, wilayah kasebut suwung, nanging klompok Mitsubishi promosi pembangunan maneh kanggo nggawe distrik bisnis. Saiki, ing area Marunouchi, pencakar langit sing nyengkuyung. Wong-wong sing makarya ing bangunan kasebut kanthi aktif, nggawe kita rumangsa kekuwatan kanggo ekonomi Jepang.

Biyen aku kerja ing bangunan pencakar langit ing wilayah kasebut sadurunge. Tampilan saka lantai dhuwur ing wilayah kasebut apik banget. Hutan Gedhe Imperial nyebar ing ngarep sampeyan, lan sampeyan bisa ndeleng dalan-jalan bangunan Shinjuku sing dhuwur banget. Salajengipun, Mt. Fuji katon esuk lan sore. Ing wayah sore, Mt. Fuji bakal sumunar srengenge.

Biyen, ing kutha kantor iki, ora akeh wong sing akhir minggu. Nanging, bubar, ing ngarep stasiun JR Tokyo, Bangunan Marunouchi lan Gedung Shin Marunouchi, sing kebak kabupaten restoran lan daerah blanja, wis dibangun, dadi obyek wisata. Saka restoran ing lantai ndhuwur Bangunan Marunouchi, sampeyan bisa ndeleng pemandangan sing apik banget ing ndhuwur.

Kaya sing katon ing foto ndhuwur, stasiun omah bata dibalekake maneh ing stasiun JR Tokyo. Bangunan-bangunan kasebut dipadhangi ing wayah wengi lan dadi apik banget. Coba coba mlaku-mlaku ing wilayah Marunouchi sing ayu!

>> Foto: Marunouchi - Distrik bisnis modis ing sekitar Stasiun Tokyo

 

Ginza

Kabupaten Ginza ing toko Wako. Kanggo merek fashion lan toko departemen, mbukak lokasi ing Kabupaten Ginza, Tokyo

Kabupaten Ginza ing toko Wako. Kanggo merek fashion lan toko departemen, mbukak lokasi ing Kabupaten Ginza, Tokyo

Ginza minangka kutha blanja paling gedhe ing Tokyo wétan.

Ginza misuwur minangka distrik belanja paling dhuwur. Minangka kutha blanja gedhe ing Tokyo, Shinjuku, Shibuya, Ikebukuro, lsp. Ing Tokyo sisih kulon uga bisa disebutake. Shinjuku lan Shibuya bisa uga dadi lalu lintas sing paling populer, nanging Ginza duwe toko merek paling mewah.

Menyang Stasiun Ginza, udakara 2 menit saka Marunouchi Subway Line saka Stasiun Tokyo. Nalika sampeyan lunga ing stasiun Ginza, sepisanan mlebu menyang persimpangan 4-gome Ginza ing sawetara menit saka gapura tiket. Ana "Wako" (bangunan sing katon ing gambar ndhuwur) sing misuwur minangka toko khusus kayata jam tangan mewah lan perhiasan. Ana toko departemen Ginza Mitsukoshi ing pinggir dalan. Persimpangan kasebut minangka pusat Ginza.

Ana pirang-pirang toko, restoran lan kopi ing Wako.

Kanggo blanja ing Ginza, waca artikel ing ngisor iki.

LATIHAN GOTEMBA PRIMIUM, Shizuoka, Jepang = Shutterstock
6 Papan Blanja Paling Apik lan 4 Jenenge Disaranake ing Jepang

Yen sampeyan lagi blanja ing Jepang, mula sampeyan pengin nyenengake kanthi sepira ing papan sing paling apik. Sampeyan ora pengin mbuwang wektu ing blanja sing ora kepenak. Dadi ing kaca iki, aku bakal ngenalake sampeyan papan sing paling apik ing Jepang. Mangga ...

Teater Kabukiza (Higashi-Ginza)

Teater Kabukiza ing distrik Ginza Tokyo ing Jepang, Iki minangka téater utama ing Tokyo kanggo bentuk drama kabuki tradisional = shutterstock

Teater Kabukiza ing distrik Ginza Tokyo ing Jepang, Iki minangka téater utama ing Tokyo kanggo bentuk drama kabuki tradisional = shutterstock

Udakara 5 menit mlaku saka persimpangan 4 gome Ginza, ana "Kabukiza" sing dadi téater khusus kanggo kabuki ing Jepang. Ing Kabukiza, pagelaran karo aktor Kabuki sing diadani. Ana pagelaran meh saben dina, saben dina (biasane 11: 00-15: 00) lan wengi (biasane 16: 30-20: 30). Kanggo Book tiket Kabukiza, situs web resmi ing ngisor iki perusahaan operasi Shochiku migunani. Sampeyan uga bisa tuku tiket ing dina ing Kabukiza.

>> Kanggo rincian Kabukiza, deleng situs web iki

Babagan Kabuki, aku uga ngenalake artikel ing ngisor iki. Mangga deleng yen sampeyan ora ngerti.

Potret geografi Maiko ing Gion Kyoto = shutterstock
Harmony of Tradition & Modernity (1) Tradhisi! Geisha, Kabuki, Sento, Izakaya, Kintsugi, pedhang Jepang ...

Ing Jepang, isih akeh perkara lawas sing isih ana. Contone, dheweke dadi kuil lan kuil. Utawa dheweke minangka kompetisi kayata Sumo, Kendo, Judo, Karate. Ana akeh fasilitas unik kayata adus umum lan pub ing antarane kutha-kutha. Kajaba iku, ana macem-macem aturan tradisional ing wong ...

 

Menara Tokyo (Kamiyacho)

Menara Tokyo ing wayah surup = shutterstock

Menara Tokyo ing wayah surup = shutterstock

Menara Tokyo minangka menara siaran kanthi dhuwur 333 meter sing dibukak ing taun 1958. Iki minangka bangunan paling dhuwur nomer loro ing Jepang ing jejere Tokyo Skytree (dhuwur 634 m). Menara Tokyo mapan ing Shibakoen, Minato-ku, pusat Tokyo.

Tokyo Menara bisa uga khusus kanggo Jepang ing pangerten. Sawise Perang Donya II, Jepang wiwit mbangun kutha anyar saka reruntuhan. Simbol Tokyo anyar yaiku Menara Tokyo. Wiwit Jepang nuduhake pangeling-eling iki, kita menehi nilai ing Menara Tokyo sanajan Tokyo Skytree rampung ing 2012.

Sejatine, Tokyo Tower ora duwe gambar akeh minangka bangunan modis ing wiwitan. Menara Eiffel ing Paris katon ing film modis, nanging Menara Tokyo mung dirusak dening Godzilla ing film Godzilla. Nanging, Menara Tokyo sing anyar iki populer ing kalangan wong enom sing modis. Salah sawijining alesan ing ndhuwur yaiku kasunyatan manawa desain illuminasi sing apik digawe dening Motoko ISHII, desainer pencahayaan sing misuwur ing dunya. Saiki, katrangan saka Menara Tokyo apik banget. Muga-muga sampeyan seneng wengi ing Tokyo Tokyo ing Tokyo kanthi apik.

Menara Tokyo nduwe dek Top (dhuwure 250 meter) lan dek Utama (dhuwure 150 meter). Observatorium kasebut dibukak saben dina wiwit jam 9:00 nganti 23:00. Ing ngisor menara kasebut, ana akuarium, kafe, restoran lan toko.

Minangka papan kanggo mirsani Menara Tokyo, aku nyaranake Observatorium Roppongi Hills sing bakal diterangake mengko. Amarga Roppongi Hills caket karo Menara Tokyo, sampeyan bisa nikmati katrangan saka Menara Tokyo.

>> Situs resmi Menara Tokyo ana ing kene

 

Roppongi

Tokyo pasangan pacangan karo cityscape karo tampilan Tokyo menara saka ndhuwur atap roppongi gunung menara, Tokyo = Shutterstock

Tokyo pasangan pacangan karo cityscape karo tampilan Tokyo menara saka ndhuwur atap roppongi gunung menara, Tokyo = Shutterstock

Wisatawan seneng srengenge ing Roppongi Hills Mori Menara. Iki minangka pusat pangembangan kutha Roppongi Hills, saiki bangunan paling dhuwur kaping lima ing Tokyo = Shutterstock

Wisatawan seneng srengenge ing Roppongi Hills Mori Menara. Iki minangka pusat pangembangan kutha Roppongi Hills, saiki bangunan paling dhuwur kaping lima ing Tokyo = Shutterstock

Interior desain modern Museum Seni Nasional ing Kecamatan Minato, Roppongi, Tokyo. Restoran ing tengah ditampilake ing film animasi "Jeneng Sampeyan" = shutterstock

Interior desain modern Museum Seni Nasional ing Kecamatan Minato, Roppongi, Tokyo. Restoran ing tengah ditampilake ing film animasi "Jeneng Sampeyan" = shutterstock

Roppongi minangka kutha modis ing tengah Tokyo. Amarga ana embong sing ana ing sekitar Roppongi, akeh wong manca, lan ana swasana internasional. Ing kutha iki, para selebriti, pejabat busana, pejabat media massa lan liya-liyane padha kumpul. Ana uga akeh staf IT. Roppongi minangka kutha cilik dibandhingake Shinjuku lan Shibuya, nanging aku nganggep manawa Roppongi minangka kutha sing luwih canggih.

Roppongi uga kutha seni. Ana "Pusat Seni Nasional" sing ana pameran skala gedhe, "Mori Art Museum" ngenalake seni kontemporer modern.

Lan ing kutha iki, "Tokyo Midtown" dununge dununge Ritz-Carlton Tokyo, "Roppongi Hills" ing dununge Grand Hyatt Tokyo lan TV Asahi, Mori Art Museum lsp.

Bangunan utama Roppongi Hills duwure 238 m. Saka lantai tampilan bangunan iki, sampeyan bisa ndeleng Tokyo Skytree, Tokyo Tower, Tokyo Bay lan liya-liyane. Bener, aku biasane nulis artikel situs iki ing lantai bangunan sing luwih dhuwur. Saka kursi, tampilan wengi Menara Tokyo katon apik banget.

Yen sampeyan arep ngunjungi Roppongi, aku bakal menehi saran supaya mlaku saka Roppongi Hills menyang Tokyo Midtown. Yen sampeyan seneng seni, sampeyan bisa uga pengin nambah Pusat Seni Nasional menyang jadwal. Restoran ing Pusat Seni Nasional minangka papan wisata modern sing katon ing film 'Jeneng sampeyan.' kaya sing katon ing gambar ndhuwur.

>> Foto: Menara Roppongi Hills Mori ing Tokyo

 

Akasaka

Akasaka duwe akeh hotel lan restoran sing gedhe, Akasaka, Tokyo = Shutterstock

Akasaka duwe akeh hotel lan restoran sing gedhe, Akasaka, Tokyo = Shutterstock

Akasaka ana ing tengah-tengah Tokyo lan dadi papan sing trep banget menyang endi wae ing Tokyo. Ana stasiun Mitsasaka Mitsuke ing Tokyo Metro Marunouchi Line lan Ginza Line, sing ngubungake wilayah utama Tokyo, lan Stasiun Akasaka ing Line Tokyo Chiyoda Tokyo.

Ana akeh hotel lan restoran ing Akasaka. Ing wayah wengi, akeh wong sing teka saka kantor pemerintah lan distrik bisnis ing sekitar nengsemake.

Dewan Tamu Negara (Istana Akasaka)

Rumah Tamu Negeri (Istana Akasaka) ing Tokyo = Shutterstock

Rumah Tamu Negeri (Istana Akasaka) ing Tokyo = Shutterstock

Ing Akasaka, ana Rumah Tamu Negeri (Istana Akasaka), sing dadi presiden luar negeri lan perdana menteri. Biasane dibukak kanggo umum. Ing ngisor iki minangka kaca sing akeh foto sing apik ing Guest House Negara.

>> Foto: Gedung Tamu Negara (Istana Akasaka) ing Tokyo

 

Odaiba

Pemandangan wengi sing apik ing Tokyo Bay, jembatan Pelangi lan Landmark Tokyo Menara surup, Odaiba, Tokyo = shutterstock

Pemandangan wengi sing apik ing Tokyo Bay, jembatan Pelangi lan Landmark Tokyo Menara surup, Odaiba, Tokyo = shutterstock

Pambuka kanggo model ukuran urip 1 nganti 1 paling anyar Gundam RX-0 ing mode Unicorn lan Mode Rusak ing Diver City, Odaiba = shutterstock_736813573

Pambuka kanggo model ukuran urip 1 nganti 1 paling anyar Gundam RX-0 ing mode Unicorn lan Mode Rusak ing Diver City, Odaiba = shutterstock_736813573

Sepur Yurikamome ngliwati bangunan Televisi Fuji, Odaiba, Jepang = shutterstock

Sepur Yurikamome ngliwati bangunan Televisi Fuji, Odaiba, Jepang = shutterstock

Odaiba minangka salah sawijine TPA sing dumunung ing Teluk Tokyo. Tumpahan landasan iki dibangun kanthi tujuan nggawe bètèng kanggo nglindhungi Tokyo nalika armada militer AS teka ing Jepang ing pertengahan abad kasongolas. Nanging, saiki dikembangake kanthi akeh lan dadi area sing bisa diarani wakil Tokyo.

Odaiba dihubungake karo distrik Tokyo Shibaura dening 'Rainbow Bridge' sing katon ing gambar ndhuwur. Akeh turis nggunakake layanan transit jalur jalur otomatis sing disebut "Yurikamome" saka stasiun Shinbashi, lan pindhah menyang Odaiba liwat Jambatan Pelangi. Ana akeh papan-papan wisata sing ngenteni turis.

>> Foto: Odaiba ing Teluk Tokyo

Odaiba kaya taman tema. Ing "taman tema" iki, umpamane ana papan-papan wisata ing ngisor iki.

Sekawan pusat blanja gedhe

Pantai Dex Tokyo

"Pantai Dex Tokyo" minangka pusat blanja gedhe kanthi kapal minangka motif, kanthi sekitar 90 toko, restoran lan fasilitas hiburan. Saka dek balanja iki, sampeyan bisa ndeleng Rainbow Bridge lan Menara Tokyo kanthi apik. Sajrone Natal, akeh ilomo uga sumunar lan tampilan wengi apik banget. Pantai Dex Tokyo minangka 2 menit mlaku saka Stasiun Odaiba Kaihinkoen Yurikamome.

Aqua City Odaiba

"Aqua City Odaiba" minangka pusat blanja gedhe kanthi udakara 60 toko. Cedhak mall kasebut ana temu reca Patung Liberty (dewi sing padha karo Paris utawa New York). Sampeyan bisa ndeleng pusat kutha Tokyo ing ngarepe Patung Liberty lan Pelangi Bridge.Aqua City Odaiba ana ing ngarep stasiun Daiba Yurikamome.

Benteng Venus

"Venus Fort" minangka pusat blanja gaya njero ruangan modis sing ngasilake dalan-dalan ing Eropa ing abad kaping 17 - 18. Ana udakara 190 toko lan restoran ing kene. Ana uga toko outlet.

Pusat blanja iki pancen misuwur banget ing kalangan wanita enom. Venus Benteng ana ing ngarep stasiun Aomi Yurikamome.

Plaza Top Diver City

Diver City Topyo Plaza minangka kompleks gedhe kanthi konsep ruang teater. Ing ngisor iki ana toko merek lan restoran, pengadilan panganan, omah langsung lan sapiturute. Gundam gedhe sing katon ing gambar ndhuwur iku ngadeg ing ngarep Plaza Diver City Topyo. Diver City Topyo Plaza jarak 5 menit saka stasiun Daiba Yurikamome.

Kancing hiburan

wengi ing roda Giant ferris ing Odaiba, Tokyo, Jepang = shutterstock

wengi ing roda Giant ferris ing Odaiba, Tokyo, Jepang = shutterstock

Roda Ferris Palette Town

Iku rodha Ferris ing ngarep stasiun Aomi Yurikamome. Enteni rodha Ferris lan sampeyan bisa ndeleng ing Tokyo Bay lan Tokyo. Amarga mbukak nganti jam 22 dina minggu lan 23 ing akhir minggu, uga disaranake kanggo wong sing pengin ndeleng pemandangan wengi sing apik.

Tokyo Joypolis

Tokyo Joypolis minangka salah sawijining taman hiburan ruangan njero ruangan paling gedhe ing Jepang, kanthi luwih saka 20 jinis wisata kayata pesisir roller putar lan tunggangan gerakan. Taman hiburan iki dumunung ing Pantai Dex Tokyo ing ndhuwur.

Madame Tussaud Tokyo

Ana pirang-pirang tokoh selebriti ukuran urip kayata bintang Hollywood lan atlit ing taman hiburan iki. Fasilitas iki uga ana ing Pantai Deix Tokyo.

Pusat Penemuan Legoland Tokyo

Iki minangka taman hiburan njero ruangan sing kalebu luwih saka 3 yuta blok LEGO. Fasilitas iki uga ana ing Pantai Deix Tokyo.

Kabupaten Blanja 1-chome

Daiba 1 - area blanja krom minangka taman hiburan ruangan ing lantai 4 Pantai Dex Tokyo. Ing kene, lurung-lurung retro Jepang digawe maneh. Iki minangka papan sing populer kanggo turis manca sing ora dikarepake.

MEGAWEB

Taman iki minangka mobil tema mobil Toyota sing cedhak karo rodha Ferris. Yen pindhah menyang fasilitas iki, sampeyan bisa ndeleng model anyar Toyota lan mobil sejarah ing donya. Ana uga dawa 200 meter, manawa pengunjung bisa nggawa motor listrik.

Oedo Onsen Monogatari

Iki minangka taman hiburan Onsen (sumber air panas) kanthi tema Tokyo kuno. Fasilitas iki duwe akeh jedhing ruangan lan bath umum sing nggunakake sumber banyu panas sing dipompa saka ruang paling ngisor 1400 m. Uga ana restoran lan Izakaya (pub gaya Jepang). Oedo Onsen Monogatari mung 2 menit mate saka Stasiun Pusat Telekomunikasi Yurikamome.

Others

Odaiba Kaihin Koen (Taman Laut Odaiba)

Odaiba Kaihin Koen (Odaiba Seaside Park) yaiku pantai berpasir 4 menit kanthi mlaku saka Stasiun Odaiba Kaihin Koen ing Yurikamome. Sayang ora bisa nglangi ing pantai iki. Nanging saka kene sampeyan bisa ndeleng jembatan pelangi lan liya-liyane. Pantai iki disaranake kanggo mlaku-mlaku.

Kantor pusat Fuji TV

Bangunan unik sing katon ing gambar nomer telu ing ndhuwur yaiku markas TV Fuji. Sisih bagean ing ndhuwur omah iki minangka ruangan pengamatan. Wong umum uga bisa mlebu ing kene. Ing bangunan iki ana toko barang asli Fuji TV lan sapanunggalane. Yen sampeyan bejo, sampeyan bisa ketemu bintang paling dhuwur ing Jepang ing bangunan iki!

 

Ikebukuro

"Ikebukuro" stasiun pemandangan sisih wétan. Ana "Toko Seibu Departemen" ing bangunan stasiun = shutterstock

"Ikebukuro" stasiun pemandangan sisih wétan. Ana "Toko Seibu Departemen" ing bangunan stasiun = shutterstock

Ikebukuro minangka kutha belanja gedhe ing sisih kulon Tokyo.

Ing sisih kulon Tokyo, ana telung kutha blanja sing gedhe yaiku sisih lor: Ikebukuro, Shinjuku lan Shibuya. Sing paling gedhe yaiku Shinjuku. Lan para nom-noman klumpukne akeh yaiku ing Shibuya. Beda, Ikebukuro duwe rong fitur kasebut.

Sampeyan bisa toko kanthi efisien ing ngarep stasiun

Pertama, ing Ikebukuro, toko gedhung lan pusat blanja gedhe sing konsentrasi ing ngarep stasiun Ikebukuro, saengga sampeyan bisa tuku kanthi efisien.

Ing sisih wétan stasiun Ikebukuro ana Toko Gedung Seibu, Ikebukuro Parco (Shopping Mall), Toko Utama Kamera Bic (Toko Spesialisasi Omah), Yamada Denki (Toko Kepakaran khusus Alat).

Ing lawang sisih kulon Ikebukuro, ana Toko Kantor Tobu lan Lumine (mall.)

Toko departemen Seibu (ruang penjualan 91,555 meter persegi) lan toko Dinas Tobu (82,963 meter persegi) minangka toko departemen kelas ing Jepang. Dadi, sampeyan bakal wareg karo blanja ing Ikebukuro. Kajaba iku, toko elektronika Ikebukuro dibandhingake karo Akihabara lan Shinjuku, dadi sampeyan kudu bisa nindakake belanja sing apik.

Sampeyan bisa muter akeh ing Sunshine City

Pemandangan "Sunshine 60" ing Ikebukuro. Pencakar langit 60 arupa simbol Ikebukuro. Dalan gedhe wis ora suwe = shutterstock

Pemandangan "Sunshine 60" ing Ikebukuro. Pencakar langit 60 arupa simbol Ikebukuro. Dalan gedhe wis ora suwe = shutterstock

Karakteristik kaping pindho Ikebukuro yaiku ana area komersial lan pariwisata "Sunshine City" udakara 10 menit saka stasiun Ikebukuro.

Sunshine City minangka fasilitas komersial sing dadi pusat ing skyscraper "Sunshine 60" (dhuwur 239.7 m, 60 crita). Saliyane Sunshine 60, ana fasilitas komersial lan turis sing disebut "World Import Mart", "Sunshine Prince Hotel", lan liya-liyane.

Sunshine 60 duwe kantor perusahaan lan liya-liyane. Ing observatorium tingkat ndhuwur (SKY CIRCUS), sampeyan bisa nikmati obyek wisata nggunakake teknologi VR (realita virtual).

Lan World Import Mart duweni akuarium lan planetarium. Ana uga taman hiburan jinis njero ruangan "Nanjatown." Ing Namjatown, sampeyan bisa nyenengake macem-macem atraksi, lan sampeyan bisa mangan akeh Gyoza (panganan sing dibungkus daging daging lan sayuran ing adonan tipis) lan panganan cuci mulut.

Uga sekitar Sunshine City, fasilitas komersial unik ing ngisor iki saya mundhak.

Tokyo Tangan Ikebukuro : Toko DIY Gedhe banget
Toko utama Animate Ikebukuro : toko khusus buku lan barang animasi
Jalan Otome : Lurung-lurung ing toko toko barang-barang animasi wanita

>> Situs resmi Sunshine City ana ing kene

 

Taman Nasional Shinjuku Gyoen

Autum ing Taman Shinjuku GYoen, Tokyo, Japanshutterstock

Autum ing Taman Shinjuku GYoen, Tokyo, Japanshutterstock

Taman Nasional Shinjuku Gyoen ing Tokyo = Shutterstock 1
Foto: Taman Nasional Shinjuku Gyoen ing Tokyo

Yen sampeyan pengin njelajah taman ing Tokyo, aku nyaranake Taman Nasional Shinjuku Gyoen. Taman iki ana ing Shinjuku, wilayah kota paling gedhe ing Tokyo. Sawise pindhah menyang taman iki, sampeyan bakal digawe seger dening jagad sing apik lan tenang. Mangga waca artikel ing ngisor iki babagan Shinjuku ...

Shinjuku Gyoen minangka taman kanthi ukuran 58.3 ha, 3.5 km, sing cedhak karo Shinjuku sing minangka kutha blanja paling gedhe ing Tokyo. Udakara udakara udakara 5 menit saka Stasiun Ginjen Shinjuku ing Marunouchi Subway Line. Aku mikir Shinjuku Gyoen sing paling ayu ing antarane taman ing Tokyo.

Ing jaman cerak Tokugawa, ana omah gedhong saka Daimyo (pangeran propinsi). Sawise iku, dadi taman kerajaan, lan digunakake minangka taman wiwit separo abad kaping-20.

Amarga papan sing ana ing latar mburi sejarah, Shinjuku Gyoen wis ngembangake taman kanthi gaya Jepang lawas, gaya Inggris, gaya Prancis. Akeh wisatawan mlebu taman iki lan kaget karo kaendahane.

Akeh jinis kembang mekar sajrone taun ing Shinjuku Gyoen. Babagan 1100 kembang ceri mekar ing musim semi. Lan godhong musim gugur apik banget. Malah nalika musim dingin, kembang kayata Daffodils, Fukujunso, Ume, Kanzakura, Kanzaki lagi welcome sampeyan.

Ana restoran lan cafe ing Shinjuku Gyoen. Wektu mbukak taman iki yaiku jam 9: 00-16: 00 (ditutup jam 16:30). Saben dina Senen ditutup (Yen dina Senen preinan umum dina kerja sabanjure ditutup). Ragad mlebu yaiku 200 yen umume, siswa SD lan SMP 50 yen, bayi gratis.

>> Kanggo rincian Shinjuku Gyoen, waca situs iki

Kanggo kembang ceri ing Taman Nasional Shinjuku Gyoen, waca artikel ing ngisor iki.

Blossoms Cherry lan Geisha = Shutterstock
Spots lan Musim Blossom Paling apik ing Jepang! Istana Hirosaki, Mt.Yoshino ...

Ing kaca iki, aku bakal ngenalake papan wisata kanthi kembang sakura sing apik. Amarga masarakat Jepang nandur kembang cherry ing kana-kene, dadi angel banget milih wilayah sing paling apik. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake sampeyan babagan wilayah sing para wisatawan saka negara manca bisa ngrasakake emosi Jepang kanthi kembang sakura. ...

 

Shinjuku

Bangunan dhuwur ing Shinjuku lan Mt. Fuji, Tokyo, Jepang = shutterstock

Bangunan dhuwur ing Shinjuku lan Mt. Fuji, Tokyo, Jepang = shutterstock

Shinjuku minangka kutha blanja paling gedhe ing Tokyo. Ing wektu sing padha, uga minangka salah sawijining dalan kantor utama ing Tokyo.

Stasiun Shinjuku minangka stasiun paling gedhe ing Jepang. Sepur kayata garis Yamanote, garis Chuo, garis Sobu, garis Saikyo, lsp. Ing stasiun JR Shinjuku. Kajaba iku, rel pribadi kayata garis Odakyu (arah Hakone utawa Enoshima), garis Keio (arah Takao lan Hachioji), garis Seibu Shinjuku (arah Tokorozawa lan Chichibu) lsp. Subway kayata garis Marunouchi, baris Toei Shinjuku, baris Toei Oedo, lsp.

Shinjuku dipérang dadi telung distrik kasebut.

Pisanan, Stasiun JR Shinjuku sisih wétan yaiku area blanja paling gedhe ing Shinjuku. Mangkene toko departemen Isetan, yaiku toko departemen paling populer ing Jepang, akeh toko khusus elektronik, toko sandhangan lan liya-liyane. Saliyane ana Kabukicho, distrik hiburan paling gedhe ing Jepang. Lan saliyane ana Golden Gai, werna garis gaya retro. Yen sampeyan pengin nyenengake jumlah blanja ing Shinjuku, aku nyaranake sampeyan menyang wilayah wétan iki.

Sareh, ana stasiun JR Shinjuku sisih kulon. Kasedhiya Toko Odakyu Department lan Toko Toko Keio. Lan ana akeh toko Kamera Yodobashi, salah sawijining toko khusus elektronik gedhe ing Jepang. Ngluwihi manawa ana dalan bangunan sing dhuwur kalebu Kantor Pamaréntah Metropolitan Tokyo, Keio Plaza Hotel, Hyatt Kabupaten Tokyo, Hilton Tokyo lan liya-liyane. Jalan bangunan sing dhuwur banget iki uga dadi panggung pirang-pirang film (kayata, "Jeneng sampeyan.") Lan drama. Ana swasana sing modis ing wilayah kasebut tinimbang wilayah ing sisih wétan.

Sing kaping telu, ing sisih njaba sisih kidul Stasiun JR Shinjuku, fasilitas blanja gedhe kayata Toko Kantor Takashimaya lan Tokyu Tangan disusun. Wilayah iki dikembangake kanthi paling anyar, saéngga paling modern lan katerangan apik banget.

Isetan (Shinjuku)

Bangunan kasebut "Isetan" saka toko departemen sing dawa wis dadi simbol kutha = shutterstock

Bangunan kasebut "Isetan" saka toko departemen sing dawa wis dadi simbol kutha = shutterstock

Isetan minangka toko departemen sing paling gedhe sing dawane udakara 5 menit saka dalan wetan saka Stasiun JR Shinjuku lan 1 menit saka Stasiun Subway Shinjuku ing Line Subun Marunouchi.

Toko jabatan iki saiki paling populer ing Jepang. Desain lan kualitas produk kayata barang busana ing Isetan apik banget. Kajaba iku, lantai ngisor Isetan duwe permen lan piring apik. Aku ngira rega regane rada dhuwur tinimbang toko departemen liyane.

Ana annex ing ngendi klambi lan barang pria mung didol. Mula, Isetan wis populer ing kalangan wanita uga wanita.

Babagan Isetan, aku uga ngenalake artikel ing ngisor iki.

LATIHAN GOTEMBA PRIMIUM, Shizuoka, Jepang = Shutterstock
6 Papan Blanja Paling Apik lan 4 Jenenge Disaranake ing Jepang

Yen sampeyan lagi blanja ing Jepang, mula sampeyan pengin nyenengake kanthi sepira ing papan sing paling apik. Sampeyan ora pengin mbuwang wektu ing blanja sing ora kepenak. Dadi ing kaca iki, aku bakal ngenalake sampeyan papan sing paling apik ing Jepang. Mangga ...

Gedung Kantor Pamaréntah Metropolitan Tokyo (Shinjuku)

Bangunan Metropolitan Tokyo ing Tokyo, Jepang. Bangunan kasebut dadi markas Pamrentahan Tokyo Metropolitan, sing mrentah 23 papan lan kotamadya. = shutterstock

Bangunan Metropolitan Tokyo ing Tokyo, Jepang. Bangunan kasebut dadi markas Pamrentahan Tokyo Metropolitan, sing mrentah 23 papan lan kotamadya. = shutterstock

Gedung Kantor Pamaréntah Metropolitan Tokyo yaiku bangunan pencakar langit sing jaraké 10 menit saka JR Shinjuku Station West Exit. Babagan kasebut dumadi saka bangunan pamrentahan pertama (dhuwur 243.4 m, 49 crita) lan bangunan pamrentahan kapindho (dhuwur 163.3 m, 34 crita). Sampeyan bisa mlebu ing ruangan pengamatan ing lantai 45 (dhuwur 202m) bangunan kantor pisanan.

Bagean ndhuwur Gedung Pemerintah Pertama dipérang dadi Bangunan Kidul lan Lor. Kalorone duwe ruangan pengamatan. Saka Ruangan Pengamatan Kidul (bukaan jam 9: 30-17: 30) sampeyan bisa ndeleng Teluk Tokyo kanthi apik. Ing sisih liyane, tampilan wengi ing tengah kutha apik saka ruangan pengamatan sisih lor (9: 30 - 23: 00). Ana uga bar lan kafe ing ruangan pengamatan lor.

Saka ruangan pengamatan bangunan iki, bangunan dhuwur sing padha ing Shinjuku cedhak. Sampeyan bisa rumangsa kanthi cetha manawa sampeyan ana ing alas bangunan pencakar langit.

Loro kamar pengamatan kasebut duwe lift langsung saka lantai siji lan tekan 55 detik. Mlebu menyang ruangan pengamatan gratis.

>> Kanggo rincian Gedong Kantor Pamrentahan Metropolitan Tokyo, waca situs web resmi Tokyo

Museum Samurai (Shinjuku)

Pameran armada Samurai Jepang ing Museum Samurai ing Tokyo, Jepang = shutterstock

Pameran armada Samurai Jepang ing Museum Samurai ing Tokyo, Jepang = shutterstock

Museum Samurai minangka museum cilik sing dawane udakara 10 menit saka sikil Jit Shinjuku Station East Exit. Sekitare museum iki minangka wilayah kota sing sibuk. Nanging, nalika sampeyan mlebu musium, akeh Samurai waja lan helm sing ditampilake lan jagad sepi nyebar. Sampeyan bisa bener-bener ngrebut waja lan helm Samurai lan njupuk gambar nganggo pedhang Jepang (jinis sing ora bisa bener-bener break). Museum iki banget populer ing antarane turis manca.

Ana akeh musium lan taman tema sing ana gandhengane karo samurai lan ninja ing Jepang. Antarane, museum samurai iki disaranake minangka papan wisata sing gampang diakses ing Tokyo. Minangka kanggo museum Samurai, aku ngenalake artikel ing ngisor iki, priksa manawa sampeyan seneng.

Samurai waja ing Museum Samurai, Shinjuku Jepang = Shutterstock
Pengalaman Samurai & Ninja! 8 Spot Paling Apik sing Disaranake ing Jepang

Bubar macem-macem fasilitas sing bisa ngalami samurai lan ninja entuk popularitas ing antarane turis manca sing teka ing Jepang. Ing Jepang, drama shooting studio jaman Samurai, lsp. Nuduhake acara samurai saben dina. Ing papan-papan kayata Iga lan Koka sing akeh ninja, gaman sing sejatine digunakake dening ...

Restoran Robot (Shijuku)

Kinerja lan parade karo aktor, aktris lan robot sing hebat sajrone pameran ing restoran robot. Distrik Shinjukunishiguchi ing Tokyo, Jepang = shutterstock

Kinerja lan parade karo aktor, aktris lan robot sing hebat sajrone pameran ing restoran robot. Distrik Shinjukunishiguchi ing Tokyo, Jepang = shutterstock

Titik plancongan anyar wis dilahirake ing Kabukicho sing dadi kabupaten hiburan ing mburi Shinjuku kanggo pelanggan sing teka saka luar negeri. Robot Restaurant minangka salah sawijining. Restoran iki dumunung ing cedhak Museum Samurai ing ndhuwur.

Robot Restaurant minangka papan sing nyenengake kanggo pagelaran sing flashy tinimbang papan sing bisa dipangan. Mesthi wae, robot katon, nanging saliyane macem-macem penari sing nyanyi lan nari lan nyenengake ruangane. Amarga restoran iki nduwe akeh pagelaran gaya Jepang kayata drum Jepang, restoran iki duweni reputasi apik kanggo para pengunjung saka negara manca.

>> Situs web resmi Robot Restaurant kasedhiya ing kene

Aku ngenalake Robot Restaurant ing artikel ing ngisor iki. Yen sampeyan seneng, waca uga artikel ing ngisor iki.

Cosplay, cah wadon Jepang = Adobe Simpenan
Harmoni saka Tradhisi & Modernitas (2) Modern! Maid Cafe, Restoran Robot, Hotel Kapsul, Konsultan Sabuk Sushi ...

Sanajan akeh budaya tradisional sing isih ana ing Jepang, budaya pop lan layanan kontemporer saiki lair dadi siji lan entuk popularitas. Sawetara turis manca sing teka ing Jepang kaget amarga ana tradhisi lan prekara modern. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake barang-barang sing bener-bener bisa nikmati nalika ...

Gai Emas (Shinjuku)

Bar werna mburi tradisional ing Shinjuku Golden Gai. Gai emas kasusun saka 6 lorong cilik kanthi 200 bar cilik lan swasana abad kaping 20, lo = dikandhani ing Tokyoshutterstock

Bar werna mburi tradisional ing Shinjuku Golden Gai. Gai emas kasusun saka 6 lorong cilik kanthi 200 bar cilik lan swasana abad kaping 20, lo = dikandhani ing Tokyoshutterstock

Peta Gai Emas, Shinjuku

Peta Gai Emas, Shinjuku

* Klik ing peta ndhuwur kanggo nampilake peta Google ing kaca sing kapisah.

Gai Emas (Distrik Emas) minangka kabupaten lawas lan sempit ing Shinjuku Kabukicho 1 chome. Omah kayu cilik kandhel. Luwih saka 200 bar dibukak ing kene. Ukuran saben toko mung udakara 10 meter persegi.

Gai Emas ninggalake bayangan Shinjuku sing dadi rusak sawise Perang Dunia II. Yen sampeyan lunga menyang wilayah kasebut, sampeyan bakal nemokake rasa suwe wektu bali menyang Jepang luwih saka 50 taun kepungkur. Kabupaten retro iki saiki misuwur banget ing turis asing.

Ing distrik iki, restoran pertama rame, ing ngendi pelacuran ditindakake. Sawise pelacuran dilarang, bar siji-sijine mbukak. Sanajan pembangunan maneh dipromosikan ing Shinjuku, para penjaga toko ora nolak pembangunan maneh ing distrik iki, lan nglindhungi toko-toko ing distrik iki.

Akeh wong toko The Golden Gai minangka unik. Wong sing senenge padha nglumpuk. Sutradara lan aktor film sing misuwur nglumpukake bar ing pamilik toko sing wis kenal karo film kasebut. Penulis lan pejabat sing gegandhengan karo media padha ngumpul ing bar pemilik toko sing seneng nganggo novel. Kanthi cara iki, swasana budaya sing unik lair ing The Golden Gai.

Aku wis kaping pirang-pirang menyang Golden Street. Ing bar sing cilik banget, aku ngobrol karo para penjual toko lan tamu sekitar babagan film. Bubar, Golden Gai wis owah banget. Cacahe turis manca saya mundhak, lan pirang-pirang toko anyar saya tambah akeh. Aku ngarep-arep bisa ndeleng kepiye distrik iki bakal owah ing mangsa ngarep.

Supaya duwe wektu sing apik ing The Golden Gai, sampeyan kudu nganggep sawetara perkara. Pertama, aja lunga menyang distrik iki kanthi jumlah akeh. Wiwit saben toko isih cilik, mula ora dikandhani dening sawetara wong. Kapindho, aja tetep dawa ing siji toko. Mung sawetara pelanggan sing bisa mlebu ing toko kasebut. Dadi luwih ati-ati kanggo nyelehake tamu sabanjure. Yen seneng ngobrol karo para pekedha lan tamu sing ana ing sekitar, aku saranake sampeyan menyang toko sabanjure. Nyenengake pirang-pirang toko yaiku cara sing nyenengake ing wilayah kasebut.

Golden Gai udakara 10 menit saka sikil saka stasiun wétan JR Shinjuku.

Ing toko, sampeyan bisa uga dikenani biaya meja saliyane ragad ngombe. Biaya biaya sekitar 500 yen nganti 1000 yen saben wong. Nanging, ing toko sing bubar dibukak, sampeyan bisa uga ora dikenani biaya. Ayo konfirmasi sadurunge pesen.

 

Shrine Meiji Jingu

Gerbang Torii ing Meiji Jingu Shrine, Harajuku, Tokyo = Shutterstock

Gerbang Torii ing Meiji Jingu Shrine, Harajuku, Tokyo = Shutterstock

Gerbang kayu ndeleng lawang Meiji Shrine ing Shibuya, Tokyo, Jepang = shutterstock

Gerbang kayu ndeleng lawang Meiji Shrine ing Shibuya, Tokyo, Jepang = shutterstock

Kuil Meiji Jingu minangka kuil suci ing Tokyo wétan. Situs kasebut, ukuran 73 hektar, ditutupi kayu. Yen sampeyan mlebu ing kuil iki, sampeyan bisa ngalami wayah sepi ing alas.

Kanggo Meiji Jingu Shrine, sampeyan bisa mlaku saka stasiun Harajuku JR Yamanote Line. Saka gapura Torii sing gedhe ing lawang menyang ruang utama, sampeyan mlaku udakara 10 menit ing dalan ing alas. Ing kuil utama, yen sampeyan pancen begja, sampeyan bakal bisa ndeleng pesta gaya Shinto.

Kuil Meiji Jingu minangka kuil suci sing populer ing Shrine Sensoji saka Asakusa. Nalika Sensoji Shrine ana ing pusat kutha sing rame, Meiji Jingu Shrine ana ing alas suci sing diisolasi saka wong akeh. Kuil kasebut cukup kontras, nanging sing narik kawigaten.

Babagan Meiji Jingu Shirine, aku ngenal kanthi rinci ing artikel ing ngisor iki. Mangga deleng yen sampeyan ora ngerti.

>> 12 Kuil lan Kuil Paling Apik ing Jepang! Fushimi inari, Kiyomizudera, Todaiji, lsp.

>> Foto: Kuil Meiji Jingu - Kuil paling gedhe ing Tokyo kanthi alas sing jembar

 

Jingu Gaien

Jingu Gaien ing Tokyo = Shutterstock

Jingu Gaien ing Tokyo = Shutterstock

Meiji Jingu Gaien (umume dikenal Jingu Gaien) yaiku taman luar Kuil Meiji. Ana fasilitas olahraga kayata lapangan baseball, lan akeh wong sing liburan.

Lan ing ngisor iki ana sawetara wit ginkgo sing paling apik ing Jepang. Ing musim gugur, wit ginkgo dadi kuning lan apik banget. Stasiun paling cedhak yaiku "Gaien-mae" lan "Aoyama 1-chome" ing garis sepur Ginza. Aoyama minangka salah sawijining daerah sing paling apik ing Tokyo, dadi kenapa ora mlaku-mlaku ing wilayah kasebut?

Sampeyan bisa maca liyane babagan Wit Ginkgo ing Gaien-mae kanthi foto sing apik ing artikel ing ngisor iki.

>> Foto: Jingu Gaien -Lampah-lorong ayu karo wit ginkgo

 

Harajuku

Ing wulan Februari, wanita asia seneng lelungan ing pasar dalan Harajuku ing Tokyo, Jepang = Shutterstock

Ing wulan Februari, wanita asia seneng lelungan ing pasar dalan Harajuku ing Tokyo, Jepang = Shutterstock

Penjual krim lan es ing dalan Harajuku Takeshita, dikenal kanthi toko Kulawarga lan Punk Manga = shutterstock

Penjual krim lan es ing dalan Harajuku Takeshita, dikenal kanthi toko Kulawarga lan Punk Manga = shutterstock

Harajuku minangka kutha sing misuwur banget kanggo para mudha. Kutha iki mesthi akeh wong wedok saka saindenging Jepang.

Amarga Harajuku ana ing antarane Shinjuku lan Shibuya, mula akeh wong sing nyawang karo Shinjuku lan Shibuya.

Wilayah sing paling populer ing Harajuku yaiku "Jalan Takeshita". Takeshita Street 1 menit saka Stasiun JR Harajuku.

Lurung iki dawane udakara 350 meter, lan wiwit saka 11:00 nganti 18:00 saben dinane mobil ora bisa mlebu lan dadi tliti pejalan kaki. Ing sisih loro dalan ana pirang-pirang toko fashion lan toko kosmetik sing apik, mula bocah-bocah wadon lali wektu lan seneng blanja. Toko crepe lucu uga populer ing bocah-bocah wadon.

Wisata manca uga saya mundhak ing kene. Sawise mlaku-mlaku ing dalan Takeshita, uga akeh turis sing blanja ing toko 100 yen "Daiso" ing dalan Takeshita.

Yen lunga menyang Jalan Takeshita saka Stasiun JR Harajuku lan mlaku ing dalan kasebut kaya ngono, ana dalan utama (Jalan Meiji) ing pungkasan. Ana mall sing "Laforet Harajuku" khusus kanggo fashion kanggo wong enom ing dalan utama. Papan iki uga populer banget. Ngluwihi, Omoteando sing apik banget wit-witan nyebar.

 

Omotesando

Toko merek mewah lan liya-liyane sing ana ing Omotesando, Tokyo = AdobeStock

Toko merek mewah lan liya-liyane sing ana ing Omotesando, Tokyo = AdobeStock

Pemandangan katerangan Natal ing dalan "Omotesando". Wit-witan Zelkova diwarnai nganggo bolong emas lan kutha katon terang, Tokyo, Jepang = shutterstock

Pemandangan katerangan Natal ing dalan "Omotesando". Wit-witan Zelkova diwarnai nganggo bolong emas lan kutha katon terang, Tokyo, Jepang = shutterstock

Omotesando minangka pendekatan ngarep ing Kuil Meiji Jingu sing dibangun bebarengan karo nggawe kuil kasebut ing paruh pertama abad kaping 20. Supaya akurat, nuduhake boulevard sing dawane 1.1 kilometer wiwit saka "prapatan Omotesando" nganti mlebu Meiji Jingu "Jingu-bashi nyebrang". Ing persimpangan Omotesando, lantern watu gedhe dipasang ing sisih loro minangka lawang mlebu Meiji Jingu. Ing sisih loro dalan iki, wit Zelkova ditandur. Umume wit Zelkova sing ditandur nalika wiwitan dibakar nganggo serangan udara nalika Perang Dunia II. Wit zelkova saiki ditandur sawise perang.

Nanging, bubar popularitas Harajuku wungu, dadi wilayah sing cedhak karo Meiji Shrine tambah bisa dianggep Harajuku. Umumé, "Omotesando" asring nuduhake wilayah saka persimpangan Omotesando menyang "persimpangan Jingumae" ing papane Laforet Harajuku.

"Omotesando" iki minangka papan sing apik kanggo njagong ing Tokyo. Dadi dalan iki entuk perhatian saka akeh perusahaan merek ing luar negeri, lan liya-liyane, mula, toko merek dhuwur sing apik banget tambah akeh.

Landmark Omotesando iki minangka komplek "Omotesando Hills" sing dibukak ing taun 2006. fasilitas iki (3 tingkat ing ndhuwur lemah lan lantai 3 ruang paling ngisor, total lantai 34,061 meter persegi) dirancang dening arsitek terkenal Tadao ANDO. Wis dadi bangunan murah amarga ora ngrusak lanskap. Saiki ana udakara 100 toko merek ing Omotesando Hills.

Ing Omotesando, sajrone periode Natal, wit zelkova dihiasi lan katerangan sing paling apik diwiwiti. Omotesando minangka wilayah sing apik banget lan apik gayane. Yen sampeyan tekan ing Harajuku, coba jajalan ing Omotesando uga.

Ing jejere Omotesando, wilayah Aoyama sing sugih ing ijo nyebar. Wilayah Aoyama uga kutha modis banget kanthi akeh toko merek.

Omotesando ing Tokyo = Shutterstock
Foto: Omotesando ing Tokyo

Yen sampeyan takon wong ing Tokyo, "Endi kutha paling apik ing Tokyo?", Akeh wong sing bisa ujar manawa Omotesando kasebut. Mungkin Ginza bisa uga populer ing kalangan wong tuwa, nanging paling ora kanggo para nom-noman, Omotesando, bebarengan karo Harajuku, Shibuya lan Aoyama, minangka salah sawijining sing paling disenengi ...

 

Shibuya

Shibuya nyebrang saka ndhuwur ndhuwur ing Tokyo, Jepang

Shibuya nyebrang saka ndhuwur ndhuwur ing Tokyo, Jepang

Mario kart ing distrik Shibuya ing Tokyo, Jepang. Shibuya Crossing minangka salah sawijining papan sing paling sibuk ing jagad = shutterstock

Mario kart ing distrik Shibuya ing Tokyo, Jepang. Shibuya Crossing minangka salah sawijining papan sing paling sibuk ing jagad = shutterstock

Shibuya minangka kutha gedhe ing ngendi wong enom padha kumpul. Kutha iki minangka kutha pusat sing makili Tokyo wétan karo Shinjuku lan Ikebukuro. Ana patung asu Akita "Hachiko" ing ngarep stasiun JR Shibuya, lan sadurunge iku ana persimpangan scramble gedhe sing katon ing foto lan film ing ndhuwur. Aku mikir manawa iki minangka persimpangan sing paling sibuk ing jagad iki.

Shibuya bubar misuwur banget ing antarane turis manca. Daya tarik wisata sing paling apik kanggo dheweke yaiku persimpangan scrambled iki. Ing persimpangan kasebut, para wong mlaku bisa mlaku ing endi wae. Nalika sinyal kanggo para pejalan kaki dadi biru, mula ana pirang-pirang pejalanhe mlaku-mlaku menyang arah sing pengin dheweke langsung. Nanging, arang banget tabrakan lan bisa nyabrang persimpangan kasebut kanthi apik nalika menehi dalan. Ana akeh turis sing njupuk gambar saka pemandangan iki.

Aku wis nulis artikel koran kanggo wawancara akeh ahli kenapa Jepang bisa nyabrang persimpangan iki sing wis dibaiki. Ing wektu kasebut, salah sawijining ahli ing budaya Tokyo ujar, "Wong ing Tokyo manggon ing papan kanthi kapadhetan pedunung sing dhuwur wiwit jamane Tokugawa. Kanggo manggon kanthi tentrem ing kutha kasebut, dheweke wis sinau kabiasaan konsesi bebarengan. "

Ing Jepang, ana wektu nalika samurai perang nganti separo pungkasan abad kaping 16, nanging wiwit wiwitan abad kaping 17, jaman sing dawa lan tentrem terus. Ing jaman sing tentrem iki, wong Jepang wis ngrumat semangat sing alus lan nyerah.

Tempat sing paling apik kanggo mirsani persimpangan ing Shibuya yaiku toko Starbucks Coffee SHIBUYA TSUTAYA sing madep ing persimpangan iki. Sampeyan bisa ndeleng persimpangan kasebut saka jendela gedhe saka toko iki.

Pintu saka Shibuya Mark City menyang stasiun JR Shibuya uga dadi papan sing apik kanggo mirsani persimpangan iki. Iki kaca lan sampeyan bisa ndeleng persimpangan saka ndhuwur ndhuwur.

Klompok bocah-bocah wadon lagi ngenteni ing tengah-tengah dalan kanggo pariwara busana ing dalan cedhak dalan silang Shibuya ing Tokyo, Jepang = shutterstock

Klompok bocah-bocah wadon lagi ngenteni ing tengah-tengah dalan kanggo pariwara busana ing dalan cedhak dalan silang Shibuya ing Tokyo, Jepang = shutterstock

Para nom-noman ing Tokyo kaya Shibuya. Shibuya luwih cilik tinimbang Shinjuku minangka kutha blanja. Ora ana toko departemen kelas apik kaya Isetan ing Shinjuku. Nanging, ana hawa misterius ing Shibuya kanggo nrima wong enom. Lan ing Shibuya akeh toko kanggo para nom-noman. Lan ana akeh wong enom sing umure padha. Dadi wong enom bisa entuk wayah sing apik kanthi ngunjungi Shibuya. Suasana unik Shibuya ora owah wiwit pirang-pirang puluhan taun. Aku nganggep manawa Shibuya minangka kutha sing terus berkembang kanthi enom.

Nanging, Shibuya minangka sawijining kutha sing uga sensitif nggambarake kegelapan wong enom Jepang. Nalika cenderung siswa sekolah menengah dolanan pungkasan ing wayah wengi nalika taun 1990-an nyebar, Shibuya wis akeh siswa sekolah tengah sing kumpul ing wayah wengi. Aku wis wawancara. Dheweke bocah sing biasa banget, nanging aku rumangsa kuwat, yen ora diberkahi karo kulawarga ing wektu sing padha.

Bubar akeh wong enom sing kumpul ing persimpangan Shibuya sajrone jaman Lebaran ing akhir wulan Oktober. Aku rumangsa gelap nom-noman Jepang ing endi wae kedadean kasebut. Ing Jepang, apus-apus nyebar ing kalangan wong enom saiki. Aku rada kuwatir yen kekuwatan pepeteng bakal lair ing Shibuya kanthi nglumpukake wong enom sing rumangsa stres sosial.

Bangunan "Shibuya Hikarie" stasiun Shibuya metu ing sisih wétan. Ana toko departemen, restoran, kantor, teater musik, lan liya-liyane, Tokyo, Jepang = shutterstock

Bangunan "Shibuya Hikarie" stasiun Shibuya metu ing sisih wétan. Ana toko departemen, restoran, kantor, teater musik, lan liya-liyane, Tokyo, Jepang = shutterstock

Bangunan Aliran Shibuya, minangka tandha komersial lan Landmark anyar ing Shibuya, Tokyo, Jepang = shutterstock

Bangunan Aliran Shibuya, minangka tandha komersial lan Landmark anyar ing Shibuya, Tokyo, Jepang = shutterstock

Saiki, ing Shibuya, konstruksi skala gedhe wis ditindakake ing kene. Yen sampeyan pindhah menyang Shibuya, sampeyan bakal nemokake situs kanggo mbangun bangunan gedhe. Saiki gedhung gedhung anyar dilahirake siji-sijine ing Shibuya.

"Shibuya Hikarie" minangka papan wisata anyar sing populer ing Shibuya. Bangunan iki minangka fasilitas komersial senyawa sing ana ing sisih wétan Stasiun JR Shibuya. Ing bangunan iki, ana toko sandhangan kanggo wanita, restoran, ruang kerja bareng, teater, lan perusahaan IT sing ngenggoni lantai ndhuwur. Ing lantai ruang paling ngisor, ana turis sing tuku kothak nedha awan lan mangan ing meja.

Ing musim gugur taun 2018, komplek blanja kompleks "Aliran Shibuya" wis rampung cedhak Hikari. Tukang pencakar langit iki nduweni Shibuya Stream Excel Hotel Tokyu, balai konser lan restoran. Ana tangga sing apik gayane kaya sing katon ing gambar ing ndhuwur.

Coba Shibuya, rumangsa kekuwatan dinamis kutha iki.

 

Ebisu

"Ebisu Garden Place" minangka komplek sing dibangun ing Pabrik Sapporo Beer. Toko jabatan, bangunan kantor, restoran, musium lan sapanunggalane = shutterstock

"Ebisu Garden Place" minangka komplek sing dibangun ing Pabrik Sapporo Beer. Toko jabatan, bangunan kantor, restoran, musium lan sapanunggalane = shutterstock

Katrangan Natal ing Yebisu Garden Place, Tokyo, Jepang = shutterstock

Katrangan Natal ing Yebisu Garden Place, Tokyo, Jepang = shutterstock

Ebisu wis populer saiki minangka kutha sing apik banget. Ora ana toko gedhene gedhene ing kutha iki. Nanging, ana akeh restoran sing apik lan enak lan toko khusus kayata barang lan busana maneka warna. Dadi, ana akeh wong sing pengin manggon ing Ebisu. Kanggo stasiun JR Ebisu sing dadi pusat kutha iki, yaiku 1 stasiun saka stasiun JR Shibuya.

Papan Taman Ebisu

10 menit mate saka JR Ebisu Station, ana fasilitas kompleks "Ebisu Garden Place" kanthi ukuran 82,366 meter persegi. Ing ngisor iki ana bangunan kantor sing dhuwur, The Westin Hotel Tokyo, Museum Fotografi Metropolitan Tokyo lan YEBISU GARDEN CINEMA. Ana uga toko departemen cilik "Ebisu Mitsukoshi" lan fasilitas kaya kraton karo restoran Prancis "Joel Robuchon".

Ing Panduan Michelin, restoran "Latable Du Joel Robuchon" ing "Joël Robuchon" duwe rong bintang lan restoran "Gastronomy" Joël Robuchon "wis menangaké telung bintang.

Westin Hotel Tokyo minangka hotel mewah. Sarapan, sarapan prasmanan, lan sapiturute sing dianakake saben dina ing hotel iki sing paling apik ing Jepang, kaya sing dak jangkep. Tukang chef umum ing ngisor iki minangka wong sing cerdas.

Museum Fotografi Metropolitan Tokyo ora pati ngerti, nanging dadi museum sing apik sing kudu dibayangke karo Tokyo. Museum iki sithik, nanging ing jinis pameran fotografi sing apik banget dianakake.

Ebisu Garden Place ora kerlip. Nanging, bisa diarani manawa wong diwasa sing canggih ngumpul.

>> Kanggo rincian Ebisu Garden Place, waca situs web resmi

 

Tokyo Disney Resort (Maihama, Prefektur Chiba)

Lampu Ngimpi Listrik Listrik Elektronik ing Tokyo Disneyland = shutterstock

Lampu Ngimpi Listrik Listrik Elektronik ing Tokyo Disneyland = shutterstock

Tokyo Disney Resort minangka taman tema paling populer bebarengan Universal Studios Jepang ing Osaka. Dununge ana ing pinggir banyu Makuhari ing Prefektur Chiba sing cedhak karo Tokyo.

Tokyo Disney Resort dumadi saka Tokyo Disney Land lan Tokyo Disney Sea. Kejabi loro taman hiburan iki, ana mall lan blanja sing ngatur langsung ing kene. Ana uga akeh hotel resort ing wilayah kasebut.

Tokyo Disney Resort minangka salah sawijining taman sing paling sukses ing antarane taman tema sing gegandhengan karo Disney ing saindenging jagad. Yen rencana ngrasakake kabeh obyek wisata sing populer ing Tokyo Disney Resort, mula ora cukup suwene 2-3 dina.

Babagan atraksi sing disaranake ing Tokyo Disney Resort, aku ngenalake artikel ing ngisor iki. Yen sampeyan kepengin weruh, waca uga artikel ing ngisor iki.

Hogwarts Castle Ing USJ = shutterstock
5 Taman hiburan lan Taman Tema Paling apik ing Jepang! Tokyo Disney Resort, USj, Fuji-Q Highland ...

Ing Jepang ana sawetara taman tema ing saindenging jagad lan taman hiburan. Utamane misuwur yaiku Universal Studios Jepang ing Osaka lan Tokyo Disney Resort. Kajaba iku, aku bakal ngenalake bintik-bintik kayata Fuji-Q Highland sing bisa sampeyan lakoni nalika nonton Mt. Fuji. Isi DaftarTokyo Disney ...

Yen pindhah menyang Tokyo Disney Resort, sampeyan bisa uga nemokake hotel ing area sing cedhak karo Tokyo Disney Resort yen bisa. Yen sampeyan tetep ing sawijining hotel sing adoh saka Tokyo Disney Resort, sampeyan kudu njupuk sepur sing rame karo wong-wong sing bisnis sing mangkat menyang pusat kutha esuk lan sore.

Aku menehi saran supaya sampeyan tetep ing hotel sing diduweni dening Tokyo Disney Resort utawa hotel resmi. Hotel paling populer ing antarane hotel kasebut yaiku "Tokyo DisneySea Hotel MiraCosta" ing Tokyo DisneySea. Hotel iki enggal bakal diisi, nanging akeh pembatalan bakal kedadeyan saka udakara 1 wulan sadurunge tanggal akomodasi sing dijadwal. Yen sampeyan cadangan ing wektu iki, ana kemungkinan manawa sampeyan tetep ing hotel iki.

>> Kanggo rincian Tokyo Disney Resort, waca situs web resmi

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

>> Kanggo Bandara Narita, waca artikel iki
>> Kanggo Bandara Haneda, waca artikel iki
>> Kanggo Transposisi, waca artikel iki
>> Waca artikel iki babagan akomodasi

 

Babaging kula

Bon KUROSAWA  Saya suwe kerja dadi editor senior Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki wis kerja minangka panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor editor babagan budaya Jepang. Ayo kula ngenalake pirang-pirang perkara sing nyenengake lan menarik babagan Jepang. Mangga deleng artikel iki kanggo katrangan luwih.

2018-05-28

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.