Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Lurung-lurung Akihabara ing Tokyo, Jepang = Shutterstock 1

Lurung-lurung Akihabara ing Tokyo, Jepang = Shutterstock

Foto: Akihabara ing Tokyo -Basa lemah kanggo budaya "otaku"

Sanajan akeh budaya tradisional sing isih ana ing Jepang, budaya pop kontemporer isih lair sawiji liyane. Ana wisatawan manca negara kaget amarga ora ana tradhisi lan prekara modern. Yen sampeyan pindhah menyang Tokyo, sampeyan kudu mandheg dening Akihabara. Ana, budaya pop Jepang sumunar.

Foto Akihabara

Lurung-lurung Akihabara ing Tokyo, Jepang = Shutterstock 2

Lurung-lurung Akihabara ing Tokyo, Jepang = Shutterstock

 

Lurung-lurung Akihabara ing Tokyo, Jepang = Shutterstock 3

Lurung-lurung Akihabara ing Tokyo, Jepang = Shutterstock

 

Lurung-lurung Akihabara ing Tokyo, Jepang = Shutterstock 4

Lurung-lurung Akihabara ing Tokyo, Jepang = Shutterstock

 

Lurung-lurung Akihabara ing Tokyo, Jepang = Shutterstock 5

Lurung-lurung Akihabara ing Tokyo, Jepang = Shutterstock

 

Lurung-lurung Akihabara ing Tokyo, Jepang = Shutterstock 6

Lurung-lurung Akihabara ing Tokyo, Jepang = Shutterstock

 

Lurung-lurung Akihabara ing Tokyo, Jepang = Shutterstock 7

Lurung-lurung Akihabara ing Tokyo, Jepang = Shutterstock

 

Lurung-lurung Akihabara ing Tokyo, Jepang = Shutterstock 8

Lurung-lurung Akihabara ing Tokyo, Jepang = Shutterstock

 

Lurung-lurung Akihabara ing Tokyo, Jepang = Shutterstock 9

Lurung-lurung Akihabara ing Tokyo, Jepang = Shutterstock

 

Lurung-lurung Akihabara ing Tokyo, Jepang = Shutterstock 10

Lurung-lurung Akihabara ing Tokyo, Jepang = Shutterstock

 

 

Peta Akihabara

 

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

 

 

 

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.