Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Kuil Sensoji ing Asakusa, Tokyo = Shutterstock 1

Kuil Sensoji ing Asakusa, Tokyo = Shutterstock

Foto: Kuil Sensoji ing Asakusa, Tokyo

Kuil sing paling populer ing antarane para pemakan ing Tokyo yaiku Sensoji ing Asakusa. Wilayah ing saindhenging candhi iki pancen pancen apike. Yen sampeyan sepisanan menyang Tokyo, aku nyaranake mlebu ing Kuil Sensoji. Nanging, ing separo wulan Januari, meh 3 yuta Jepang pindhah menyang Kuil Sensoji. Ing Jepang, akeh wong sing ngunjungi kuil lan kuil nalika Taun Anyar. Pramila dielingi wong akeh. Kanggo informasi luwih lengkap babagan Kuil Asakusa lan Sensoji, waca artikel ing ngisor iki.

Shibuya nyebrang ing Tokyo, Jepang = Saham Adobe
Sing paling apik kanggo Tokyo: Asakusa, Ginza, Shinjuku, Shibuya, Disney dll.

Tokyo minangka ibukutha Jepang. Nalika budaya tradisional isih tetep, inovasi kontemporer terus ditindakake. Ayo, riko ing Tokyo lan rasakna energi. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake wilayah wisata lan papan-papan wisata sing populer ing Tokyo. Halaman iki dawa banget. Yen sampeyan maca kaca iki, ...

Foto saka Kuil Sensoji

Kuil Sensoji ing Asakusa, Tokyo = Shutterstock 2

Kuil Sensoji ing Asakusa, Tokyo = Shutterstock

 

Kuil Sensoji ing Asakusa, Tokyo = Shutterstock 3

Kuil Sensoji ing Asakusa, Tokyo = Shutterstock

 

Kuil Sensoji ing Asakusa, Tokyo = Shutterstock 3_2

Kuil Sensoji ing Asakusa, Tokyo = Shutterstock

 

Kuil Sensoji ing Asakusa, Tokyo = Shutterstock 4

Kuil Sensoji ing Asakusa, Tokyo = Shutterstock

 

Kuil Sensoji ing Asakusa, Tokyo = Shutterstock 5

Kuil Sensoji ing Asakusa, Tokyo = Shutterstock

 

Kuil Sensoji ing Asakusa, Tokyo = Shutterstock 5_2

Kuil Sensoji ing Asakusa, Tokyo = Shutterstock

 

Kuil Sensoji ing Asakusa, Tokyo = Shutterstock 6

Kuil Sensoji ing Asakusa, Tokyo = Shutterstock

 

Kuil Sensoji ing Asakusa, Tokyo = Shutterstock 7

Kuil Sensoji ing Asakusa, Tokyo = Shutterstock

 

Kuil Sensoji ing Asakusa, Tokyo = Shutterstock 8

Kuil Sensoji ing Asakusa, Tokyo = Shutterstock

 

Kuil Sensoji ing Asakus 9a, Tokyo = Shutterstock

Kuil Sensoji ing Asakusa, Tokyo = Shutterstock

 

Kuil Sensoji ing Asakusa, Tokyo = Shutterstock 10

Kuil Sensoji ing Asakusa, Tokyo = Shutterstock

 

 

Peta candhi Sensoji

 

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

 

 

 

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.