Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Bon KUROSAWA

Ranté hakuba gunung salju lan wit wungu pink siji pink = shutterstock

Urip lan Budaya

2019 / 4 / 5

Pemandangan Salju lan Cahaya Sing Seneng: Saka 10 gambar sing apik banget!

Jepang saiki lagi musim semi. Kembang kembang mekar ing pirang-pirang panggonan ing Tokyo, Kyoto, lsp. Aku bakal ngenalake musim semi Jepang sing apik iki kanthi 10 foto. Sanajan musim semi wis teka, gunung-gunung sing adoh isih kebak salju putih. Mangga nikmati pemandangan ing musim semi lan musim salju. Gunung Fuji Putih lan Wit-Witan sing Cahya Gunung Fuji lan Cherry Blossom mekar kaya sing dideleng saka Danau Tanuki, Kota Fujinomiya, Prefektur Shizuoka, Jepang = AdobeStock Gunung Fuji lan kembang ceri. Lokasi njupuk yaiku Lake Kawaguchiko, prefektur Yamanashi Jepang = shutterstock Gunung Fuji yaiku isih ing tengah mangsa. Nalika semana, musim semi teka ing sekitar Gunung Fuji, dadi sampeyan bisa ngrasakake bedane ing musim salju lan musim semi. Lapangan lumut jambon lan Mt. Fuji kanthi langit biru bening = shutterstock Ing saubengé Mt. Fuji, sawise kembang cherry rontog, kembang Moss Phlox bakal wiwit mekar wiwit pertengahan April. Sawah teh ijo seger kanthi gunung Fuji sing ditutup salju = shutterstock Ing sisih kidul Mt. Fuji, akeh perkebunan teh. Ing lapangan kasebut, sayuran ijo seger banget ing musim semi. Wilayah pegunungan Honshu Hakuba ing pucuk salju lan wit ceri sing jambon = shutterstock Ing wilayah pegunungan Honshu, saiki sampeyan bisa ngrasakake bedane antarane musim salju lan musim semi. Foto ing ndhuwur dijupuk ing Desa Hakuba ing Prefektur Nagano. Ing Hakuba, gunung-gunung sing dhuwur udakara 3000 meter saka lumahing segara disambungake. Ing gunung kasebut, akeh turis seneng ski lan ...

Spring wis nyedhak. Kembang plum putih mekar ing Tokyo, Jepang. Sabanjure yaiku kembang ceri!

Kepentingan Blossom Cherry

2019 / 2 / 22

Ramalan Cherry Blossom Jepang Jepang: rada luwih awal utawa padha kaya biasane

Dina iki, aku bakal ngenalake ramalan kembang sakura ing taun 2019. Saiki wis musim salju ing Jepang. Nanging, ing Tokyo, kembang plum wiwit mekar dhisik. Aku rumangsa yen musim semi wis nyedhak. Saiki, wong Jepang wiwit krasa bungah, rumangsa musim semi wis cedhak. Kembang Cherry samesthine bakal luwih awal utawa padha kaya biasane. Mangga deleng artikel ing ngisor iki babagan kembang ceri Jepang. Ringkesan Yen sampeyan ngeklik gambar iki, situs Asosiasi Cuaca Jepang (ing basa Jepang) bakal ditampilake ing kaca sing kapisah. Miturut ramalan sing dirilis dening Asosiasi Cuaca Jepang tanggal 7 Februari, kembang sakura bakal wiwit ngembang saka Fukuoka lan Kumamoto ing 19. Maret Bakal kembang ing Nagasaki lan Saga, Kochi tanggal 21 Maret, lan Tokyo lan Matsuyama tanggal 22 Maret. Bakal mekar kanthi wiyar saka Jepang kulon nganti Jepang wétan ing pungkasan Maret. Ing wilayah Hokuriku, Nagano lan Tohoku, ana akeh papan sing mekar wiwit awal April nganti pertengahan April. Lan tanggal 29 April bakal kembang ing Hakodate, Hokkaido. Prakiraan kanggo saben wilayah sing diumumake dening Asosiasi Cuaca Jepang kaya ing ngisor iki. Kembang kembang sakura bakal mekar udakara seminggu sawise mekar. Sampeyan bisa ngrasakake kembang sakura udakara 10 dina sawise ngembang. Wilayah Kyushu: Prakiraan Blossom Cherry 2019 Pohon Sakura Isshingyo, Aso Kumamoto Jepang = shutterstock Peta Kyushu = prakiraan shutterstock Rata-rata Taun Fukuoka City 19 Maret 23 Oita City 24 Maret 24 Nagasaki ...

Hak Cipta © Best of Japan , 2020 Kabeh Hak Dilindhungi.